Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mončo je to balzám,kterej jsem potřebovala jako sůl.Padla na mě hrozná únava a mám šílený kruhy pod očima,to vůbec nemívám,takže určitě moje tělo i mysl tohle potřebovaly.Přeju to každé ženě tady,každá si to zaslouží ![]()
marti teeeda, závidím, jela bych okamžitě…jenže ješě budu muset před tím přetrpět tu laparku
chjoooo
užívej a odpočívej!
ahoj holky, dnes jsem měla kvůli práci totálně blbou náladu
Otevřu doma schránku a tam schválení lázní
tak už mám náladu výbornou…
Sylvi, jak to vypadá s tebou…jen už nechápu ty jejich požadavky, já jsem v návrhu vůbec neměla spermiogram, důležitost 1 a mám lázně schválené s datumem platnosti 26.10.2011…ale to už mi je jedno, neřeším..hlavně že to mám přiklepnuto…jupíííííí
Gratuluji! ![]()
Fakt záleží na tom, jak pečlivej magor tam u toho schvalování sedí
Zatím vede paní VZP Praha-západ ![]()
sedmitečko laparka uteče,to budeš rychle fit,být tebou tak už si lázně vyřizuju ![]()
mončo gratulace,uteče to jako voda a budeš tu ![]()
holky co jste teď v lázních,nedáme si sťuka a kávu???
Na kafe doporučuji nekuřáckou Markétku na hlavní třídě, my tam trávily fůru času ![]()
ugluk píše:
Na kafe doporučuji nekuřáckou Markétku na hlavní třídě, my tam trávily fůru času
díky za tip,snad se holky ozvou..
Holky, ted jsem ještě volala na hotel. Mám to zarezervované..Jen to byl trošku adrenalin, protože mne paní nemohla najít…ale nakonec našla, ufff ![]()
Holky, co už jste v lázních..brát si župan nebo ne? a ještě, je něco důležité co si fakt člověk musí vzít a jen tak by tě to nenapadlo ![]()
monika999 píše:
Holky, ted jsem ještě volala na hotel. Mám to zarezervované..Jen to byl trošku adrenalin, protože mne paní nemohla najít…ale nakonec našla, ufff
Holky, co už jste v lázních..brát si župan nebo ne? a ještě, je něco důležité co si fakt člověk musí vzít a jen tak by tě to nenapadlo
no župan mám ale zatím jsem ho neměla na sobě.záleží asi jak často budeš chodit do aquafora protože tam já si ho určo vezmu na lehátko.jinak já si dělám sama kafe na pokoji takže varnou konvici,žabky,fén mám na pokoji,léky,teplý oblečení,je tu chladněji než jinde i když dnes hic.já měla velkej kufr a ještě tašku + noťas,nemohla jsem to utáhnout! ![]()
Holky a ještě jeden dotaz
Nemocenskou mi vypíše lázeňský lékař?
monika999 píše:
Holky a ještě jeden dotazNemocenskou mi vypíše lázeňský lékař?
ano hned při příjezdu se tě budou ptát na sesterně zda jí chceš.
marti a myslíš, že by mi dali jen na 2 týdny nemocenskou a 2 týdny bych si vzala dovču?
a ještě dotaz - ty jsi přijela rovnou na ten hotel, ukázala si jim schválení a za hotel jsi platila až při příjezdu?
Martina34 píše:monika999 píše:ano hned při příjezdu se tě budou ptát na sesterně zda jí chceš.
Holky a ještě jeden dotazNemocenskou mi vypíše lázeňský lékař?
já myslím že nebude vadit že chceš jen 14 dní,určitě se domluvíš se sestřičkama.jinak jsem platila při příjezdu kartou.vem si s sebou ten dopis přivítací.klidně se ptej na cokoli.
Marti, děkuji jsi moc hodná..a příjde mi ještě něco kromě toho schválení od pojištovny?
Martina34 píše:
já myslím že nebude vadit že chceš jen 14 dní,určitě se domluvíš se sestřičkama.jinak jsem platila při příjezdu kartou.vem si s sebou ten dopis přivítací.klidně se ptej na cokoli.