Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
18.8.11 12:53

monika

Mončo je to balzám,kterej jsem potřebovala jako sůl.Padla na mě hrozná únava a mám šílený kruhy pod očima,to vůbec nemívám,takže určitě moje tělo i mysl tohle potřebovaly.Přeju to každé ženě tady,každá si to zaslouží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
18.8.11 13:28

marti teeeda, závidím, jela bych okamžitě…jenže ješě budu muset před tím přetrpět tu laparku :cert: chjoooo
užívej a odpočívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.8.11 16:56

ahoj holky, dnes jsem měla kvůli práci totálně blbou náladu :-? Otevřu doma schránku a tam schválení lázní :mrgreen: tak už mám náladu výbornou…
Sylvi, jak to vypadá s tebou…jen už nechápu ty jejich požadavky, já jsem v návrhu vůbec neměla spermiogram, důležitost 1 a mám lázně schválené s datumem platnosti 26.10.2011…ale to už mi je jedno, neřeším..hlavně že to mám přiklepnuto…jupíííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
18.8.11 16:58

Gratuluji! :palec:
Fakt záleží na tom, jak pečlivej magor tam u toho schvalování sedí :-? Zatím vede paní VZP Praha-západ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.8.11 16:59

Martina

sedmitečko laparka uteče,to budeš rychle fit,být tebou tak už si lázně vyřizuju :hug:
mončo gratulace,uteče to jako voda a budeš tu :dance:

holky co jste teď v lázních,nedáme si sťuka a kávu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
18.8.11 17:00

Na kafe doporučuji nekuřáckou Markétku na hlavní třídě, my tam trávily fůru času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.8.11 17:04

ugluk

ugluk píše:
Na kafe doporučuji nekuřáckou Markétku na hlavní třídě, my tam trávily fůru času :-)

díky za tip,snad se holky ozvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.8.11 17:06

Holky, ted jsem ještě volala na hotel. Mám to zarezervované..Jen to byl trošku adrenalin, protože mne paní nemohla najít…ale nakonec našla, ufff :mrgreen:
Holky, co už jste v lázních..brát si župan nebo ne? a ještě, je něco důležité co si fakt člověk musí vzít a jen tak by tě to nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.8.11 17:13

monika

monika999 píše:
Holky, ted jsem ještě volala na hotel. Mám to zarezervované..Jen to byl trošku adrenalin, protože mne paní nemohla najít…ale nakonec našla, ufff :mrgreen:
Holky, co už jste v lázních..brát si župan nebo ne? a ještě, je něco důležité co si fakt člověk musí vzít a jen tak by tě to nenapadlo :mrgreen:

no župan mám ale zatím jsem ho neměla na sobě.záleží asi jak často budeš chodit do aquafora protože tam já si ho určo vezmu na lehátko.jinak já si dělám sama kafe na pokoji takže varnou konvici,žabky,fén mám na pokoji,léky,teplý oblečení,je tu chladněji než jinde i když dnes hic.já měla velkej kufr a ještě tašku + noťas,nemohla jsem to utáhnout! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
18.8.11 17:14

Já župan neměla a nelitovala jsem ani jednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.8.11 17:22

Holky a ještě jeden dotaz :-) Nemocenskou mi vypíše lázeňský lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.8.11 17:41

monika

monika999 píše:
Holky a ještě jeden dotaz :-) Nemocenskou mi vypíše lázeňský lékař?

ano hned při příjezdu se tě budou ptát na sesterně zda jí chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.8.11 17:48

marti a myslíš, že by mi dali jen na 2 týdny nemocenskou a 2 týdny bych si vzala dovču?

a ještě dotaz - ty jsi přijela rovnou na ten hotel, ukázala si jim schválení a za hotel jsi platila až při příjezdu?

Martina34 píše:
monika999 píše:
Holky a ještě jeden dotaz :-) Nemocenskou mi vypíše lázeňský lékař?
ano hned při příjezdu se tě budou ptát na sesterně zda jí chceš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.8.11 17:51

mickis

já myslím že nebude vadit že chceš jen 14 dní,určitě se domluvíš se sestřičkama.jinak jsem platila při příjezdu kartou.vem si s sebou ten dopis přivítací.klidně se ptej na cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.8.11 18:02

Marti, děkuji jsi moc hodná..a příjde mi ještě něco kromě toho schválení od pojištovny?

Martina34 píše:
já myslím že nebude vadit že chceš jen 14 dní,určitě se domluvíš se sestřičkama.jinak jsem platila při příjezdu kartou.vem si s sebou ten dopis přivítací.klidně se ptej na cokoli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí