Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ugluk ja měla dvakrát krátký protokol (7× 225 gonalu) a vajíček bylo dost, ale embrya odpadávala…ten dlouhý protokol znamená, že než jsi začala píchat puregon, uspaly ti vaječníky nějakou tou injekcí před mensesem nebo sis stříkalasynarel do nosu?
Ugluk, já si taky můžu nechat jen zdát o 5-i denní kultivaci..jsem ráda, že něco zbyde do druhého dne jako ty..ale tys mi ted dala velkou naději..já ani nevěděla, že jsi těhotná ![]()
Ano, to je dlouhý protokol, nejprve ti vaječníky uklidní a pak je donutí k velkým výkonům ![]()
sedmitecka2 píše:
ugluk ja měla dvakrát krátký protokol (7× 225 gonalu) a vajíček bylo dost, ale embrya odpadávala…ten dlouhý protokol znamená, že než jsi začala píchat puregon, uspaly ti vaječníky nějakou tou injekcí před mensesem nebo sis stříkalasynarel do nosu?
Sedmitecko, při těch prvních dvou dlouhých jsem dostala v předchozím cyklu jednu injekci Diphereline, která uspala vaječníky a působila po celou dobu. Při tom posledním dlouhém jsem píchala od 2.DC každý den Decapeptyl se stejným účinkem a 15.DC jsem začala stimulovat a pořád dopíchávala ten D.
Moniko, já se taky zařekla, že dokud za sebou nebudu mít OK prvotrimestrální screening, bude to vědět jen chlap a rodiče ![]()
Tak to chápu. Takže ted už ho máš za sebou a určitě je vše v pořádku ![]()
ugluk píše:
Sedmitecko, při těch prvních dvou dlouhých jsem dostala v předchozím cyklu jednu injekci Diphereline, která uspala vaječníky a působila po celou dobu. Při tom posledním dlouhém jsem píchala od 2.DC každý den Decapeptyl se stejným účinkem a 15.DC jsem začala stimulovat a pořád dopíchávala ten D.Moniko, já se taky zařekla, že dokud za sebou nebudu mít OK prvotrimestrální screening, bude to vědět jen chlap a rodiče
Jo, v pátek a vše na 1*, teď už začínám řešit registraci do porodnice, strašná ta Praha ![]()
V tom prvním těhotenství jsem se ani nedokopala k srdíčku.
Gratuluji!!
ugluk píše:
Jo, v pátek a vše na 1*, teď už začínám řešit registraci do porodnice, strašná ta Praha
V tom prvním těhotenství jsem se ani nedokopala k srdíčku.
Díky, fakt to přeju všem, ať už z vlastních nebo darovaných (ve výsledku je to zcela jedno). Nakonec se nám teda zadařilo rok a půl po návratu z lázní, takže evidentně vliv na to neměly, ale přesto je opravdu vřele doporučuji a krásně si to tam užívejte, mě to tehdy neskutečně psychicky vzpružilo.
No já doufám, že mi to taky pomůže hlavně psychicky, protože poslední dobou už mám všeho plnou hlavu…A po novém roce hurá do 3. pokusu
Mne nejvíce štve, že je to poslední proplácený pokus pojištovnou ![]()
ugluk píše:
Díky, fakt to přeju všem, ať už z vlastních nebo darovaných (ve výsledku je to zcela jedno). Nakonec se nám teda zadařilo rok a půl po návratu z lázní, takže evidentně vliv na to neměly, ale přesto je opravdu vřele doporučuji a krásně si to tam užívejte, mě to tehdy neskutečně psychicky vzpružilo.
Hm, to jsem si říkala taky, ale pak nebyl ani ET, takže jsem měla ještě jeden, ale tohle ti samozřejmě vůbec nepřeju ![]()
monika tak to me taky strasne depta psychicky, ze mame uz jen posledni pokus na pojistovnu ![]()
ugluk dekuju moc, je to krasne, ze e vam zadarilo, at mimousekk pekne roste ![]()
ahoj holky,zdravím z lázní
.Zatím se mi tu moc líbí,dnes jsem už měla dokonce procedůru,bylo to moc fajn.Bezvadně tu vaří a pokoj taky prima
,bydlím v Savoy .Okoukla jsem tady lázeňský domy a zdají se mi hodně podobný,akorát Pawlik je celkem daleko.
Co se týká laparky, pokud vám zatím nezjistily problém, doporučuju jí určitě.Mě tvrdily že jsem naprosto v pořádku ale až při laparce zjistily endometriozu, kterou se zčásti pokusily odstranit.Bolívalo mě hodně břicho a laparka mi pomohla.
ugluk gratuluju ti k těhotenství,to je paráda
![]()
Ahoj Marti, zdravím do lázní!! A závidím - samozřejmě v dobrém…snad mi to výjde taky..
Jakou proceduru jsi dnes měla??
Martina34 píše:
ahoj holky,zdravím z lázní.Zatím se mi tu moc líbí,dnes jsem už měla dokonce procedůru,bylo to moc fajn.Bezvadně tu vaří a pokoj taky prima
,bydlím v Savoy .Okoukla jsem tady lázeňský domy a zdají se mi hodně podobný,akorát Pawlik je celkem daleko.
Co se týká laparky, pokud vám zatím nezjistily problém, doporučuju jí určitě.Mě tvrdily že jsem naprosto v pořádku ale až při laparce zjistily endometriozu, kterou se zčásti pokusily odstranit.Bolívalo mě hodně břicho a laparka mi pomohla.
ugluk gratuluju ti k těhotenství,to je paráda![]()
Ahoj Mončo,měla jsem uhličitou koupel,bylo to prima.Je to vlažná voda napuštěná ve vaně s bublinkama.Moc se nesmíš hýbat jinak by ti byla zima.Kvůli blbý endometrioze mi dr.nedal slatinné koupel,to je to bahno,to mě mrzí páč na to jsem se moc těšila,ale bohužel
.dnes už mám za sebou zase uhličitou koupel,masáž nohou,teď jdu na plyn a odpo na masáž zad,to jsem chtěla protože mám po úrazu při basketu a masáže mi dělaj dobře,tak mi je dr.napsal.Je to takovej starší pán a prostě ani nepotřeboval ultrazvuk a věděl co kde jak mám,to se mi líbilo ![]()
Marti, ty procedurů zní skvěle..vidím, že si tě tam hýčkají:)
Martina34 píše:
Ahoj Mončo,měla jsem uhličitou koupel,bylo to prima.Je to vlažná voda napuštěná ve vaně s bublinkama.Moc se nesmíš hýbat jinak by ti byla zima.Kvůli blbý endometrioze mi dr.nedal slatinné koupel,to je to bahno,to mě mrzí páč na to jsem se moc těšila,ale bohužel.dnes už mám za sebou zase uhličitou koupel,masáž nohou,teď jdu na plyn a odpo na masáž zad,to jsem chtěla protože mám po úrazu při basketu a masáže mi dělaj dobře,tak mi je dr.napsal.Je to takovej starší pán a prostě ani nepotřeboval ultrazvuk a věděl co kde jak mám,to se mi líbilo