Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
17.8.11 15:11

ugluk ja měla dvakrát krátký protokol (7× 225 gonalu) a vajíček bylo dost, ale embrya odpadávala…ten dlouhý protokol znamená, že než jsi začala píchat puregon, uspaly ti vaječníky nějakou tou injekcí před mensesem nebo sis stříkalasynarel do nosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 15:18

Ugluk, já si taky můžu nechat jen zdát o 5-i denní kultivaci..jsem ráda, že něco zbyde do druhého dne jako ty..ale tys mi ted dala velkou naději..já ani nevěděla, že jsi těhotná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 15:19

Ano, to je dlouhý protokol, nejprve ti vaječníky uklidní a pak je donutí k velkým výkonům :mrgreen:

sedmitecka2 píše:
ugluk ja měla dvakrát krátký protokol (7× 225 gonalu) a vajíček bylo dost, ale embrya odpadávala…ten dlouhý protokol znamená, že než jsi začala píchat puregon, uspaly ti vaječníky nějakou tou injekcí před mensesem nebo sis stříkalasynarel do nosu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
17.8.11 15:22

Sedmitecko, při těch prvních dvou dlouhých jsem dostala v předchozím cyklu jednu injekci Diphereline, která uspala vaječníky a působila po celou dobu. Při tom posledním dlouhém jsem píchala od 2.DC každý den Decapeptyl se stejným účinkem a 15.DC jsem začala stimulovat a pořád dopíchávala ten D.

Moniko, já se taky zařekla, že dokud za sebou nebudu mít OK prvotrimestrální screening, bude to vědět jen chlap a rodiče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 15:26

Tak to chápu. Takže ted už ho máš za sebou a určitě je vše v pořádku :wink:

ugluk píše:
Sedmitecko, při těch prvních dvou dlouhých jsem dostala v předchozím cyklu jednu injekci Diphereline, která uspala vaječníky a působila po celou dobu. Při tom posledním dlouhém jsem píchala od 2.DC každý den Decapeptyl se stejným účinkem a 15.DC jsem začala stimulovat a pořád dopíchávala ten D.Moniko, já se taky zařekla, že dokud za sebou nebudu mít OK prvotrimestrální screening, bude to vědět jen chlap a rodiče :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
17.8.11 15:29

Jo, v pátek a vše na 1*, teď už začínám řešit registraci do porodnice, strašná ta Praha 8-o
V tom prvním těhotenství jsem se ani nedokopala k srdíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 15:30

Gratuluji!!

ugluk píše:
Jo, v pátek a vše na 1*, teď už začínám řešit registraci do porodnice, strašná ta Praha 8-o
V tom prvním těhotenství jsem se ani nedokopala k srdíčku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
17.8.11 15:38

Díky, fakt to přeju všem, ať už z vlastních nebo darovaných (ve výsledku je to zcela jedno). Nakonec se nám teda zadařilo rok a půl po návratu z lázní, takže evidentně vliv na to neměly, ale přesto je opravdu vřele doporučuji a krásně si to tam užívejte, mě to tehdy neskutečně psychicky vzpružilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 15:41

No já doufám, že mi to taky pomůže hlavně psychicky, protože poslední dobou už mám všeho plnou hlavu…A po novém roce hurá do 3. pokusu :-) Mne nejvíce štve, že je to poslední proplácený pokus pojištovnou :-?

ugluk píše:
Díky, fakt to přeju všem, ať už z vlastních nebo darovaných (ve výsledku je to zcela jedno). Nakonec se nám teda zadařilo rok a půl po návratu z lázní, takže evidentně vliv na to neměly, ale přesto je opravdu vřele doporučuji a krásně si to tam užívejte, mě to tehdy neskutečně psychicky vzpružilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
17.8.11 15:44

Hm, to jsem si říkala taky, ale pak nebyl ani ET, takže jsem měla ještě jeden, ale tohle ti samozřejmě vůbec nepřeju :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
17.8.11 16:08

monika tak to me taky strasne depta psychicky, ze mame uz jen posledni pokus na pojistovnu :nevim:

ugluk dekuju moc, je to krasne, ze e vam zadarilo, at mimousekk pekne roste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
17.8.11 18:25

Martina

ahoj holky,zdravím z lázní :mavam: .Zatím se mi tu moc líbí,dnes jsem už měla dokonce procedůru,bylo to moc fajn.Bezvadně tu vaří a pokoj taky prima :dance:,bydlím v Savoy .Okoukla jsem tady lázeňský domy a zdají se mi hodně podobný,akorát Pawlik je celkem daleko.
Co se týká laparky, pokud vám zatím nezjistily problém, doporučuju jí určitě.Mě tvrdily že jsem naprosto v pořádku ale až při laparce zjistily endometriozu, kterou se zčásti pokusily odstranit.Bolívalo mě hodně břicho a laparka mi pomohla.
ugluk gratuluju ti k těhotenství,to je paráda :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.8.11 18:41

Ahoj Marti, zdravím do lázní!! A závidím - samozřejmě v dobrém…snad mi to výjde taky.. :mavam:Jakou proceduru jsi dnes měla??

Martina34 píše:
ahoj holky,zdravím z lázní :mavam: .Zatím se mi tu moc líbí,dnes jsem už měla dokonce procedůru,bylo to moc fajn.Bezvadně tu vaří a pokoj taky prima :dance:,bydlím v Savoy .Okoukla jsem tady lázeňský domy a zdají se mi hodně podobný,akorát Pawlik je celkem daleko.
Co se týká laparky, pokud vám zatím nezjistily problém, doporučuju jí určitě.Mě tvrdily že jsem naprosto v pořádku ale až při laparce zjistily endometriozu, kterou se zčásti pokusily odstranit.Bolívalo mě hodně břicho a laparka mi pomohla.
ugluk gratuluju ti k těhotenství,to je paráda :dance: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
18.8.11 10:15

Martina

Ahoj Mončo,měla jsem uhličitou koupel,bylo to prima.Je to vlažná voda napuštěná ve vaně s bublinkama.Moc se nesmíš hýbat jinak by ti byla zima.Kvůli blbý endometrioze mi dr.nedal slatinné koupel,to je to bahno,to mě mrzí páč na to jsem se moc těšila,ale bohužel :cry: .dnes už mám za sebou zase uhličitou koupel,masáž nohou,teď jdu na plyn a odpo na masáž zad,to jsem chtěla protože mám po úrazu při basketu a masáže mi dělaj dobře,tak mi je dr.napsal.Je to takovej starší pán a prostě ani nepotřeboval ultrazvuk a věděl co kde jak mám,to se mi líbilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.8.11 11:29

Marti, ty procedurů zní skvěle..vidím, že si tě tam hýčkají:)

Martina34 píše:
Ahoj Mončo,měla jsem uhličitou koupel,bylo to prima.Je to vlažná voda napuštěná ve vaně s bublinkama.Moc se nesmíš hýbat jinak by ti byla zima.Kvůli blbý endometrioze mi dr.nedal slatinné koupel,to je to bahno,to mě mrzí páč na to jsem se moc těšila,ale bohužel :cry: .dnes už mám za sebou zase uhličitou koupel,masáž nohou,teď jdu na plyn a odpo na masáž zad,to jsem chtěla protože mám po úrazu při basketu a masáže mi dělaj dobře,tak mi je dr.napsal.Je to takovej starší pán a prostě ani nepotřeboval ultrazvuk a věděl co kde jak mám,to se mi líbilo :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí