Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nástup na komplexní lázeňskou péči musí být u I. pořadí naléhavosti do jednoho měsíce od data vystavení návrhu ošetřujícím lékařem. Do tohoto stupně naléhavosti patří především překlady z nemocničního lůžka na lůžko v lázeňském zařízení. Lázeňské zařízení a datum nástupu zajistí přímo smluvní zdravotnické zařízení, ve kterém je pacient hospitalizován. Návrh na lázeňskou péči v těchto případech potvrzuje revizní lékař krajské pobočky VZP ČR podle sídla zdravotnického zařízení. U pořadí naléhavosti II. musí být dodržen termín nástupu lázeňské péče nejpozději do tří měsíců od data vystavení návrhu, později ztrácí návrh platnost.
ale dál píšou, že to je v podstatě jen pro ty co převážejí z nemocnice rovnou do lázní, třeba ti to rovnou ten revizní lékář dá na naléhavost II. ![]()
Tohle jsem četla…tak snad pochopí dle zprávy, že to byla jen chyba lékaře. Raději se ještě spojím přímo s krajskou pobočkou, kam jsem návrh zasílala…ale už mě to neba
![]()
Silvi - kdy přesně jsi to posílala?
Já totiš volala na pobočku asi za 2 nebo 3 dny a už to tam paní měla na stole a v pohodě se s ní dalo mluvit co je a není potřeba a jesti to schválí.
V pátek min. týden, Večko
Já doufám, že to půjde se jen domluvit…jinak nevím…abych letěla pro nový návrh? to se na to raději vykašlu a vzdám to…
Silvi - spíš bych zkusila v pojišťovně jim to vysvětlit ať to změní na II. ![]()
No rozhodně je to snazší než vystavovat nový návrh
tak uvidíme..poslala jsem dotaz…nejraději bych tam zavolala, ale kolem oběda mi je to blbé a navíc to nechci dělat tady v práci…je nás v kanclu hodně, hluk a furt se tu někdo motá ![]()
Silvi - k novému návrhu bych to rozhodně nesměřovala. Pojišťovna schválí ten co tam má a ty když nenastoupíš, tak s tím bude akorát tak problém a další lázně ti nemusí schválit, když ti jedny propadly.
no psala jsem jim tak uvidíme. Mám lékaře, odběry krve…prostě dřív jak po 26. září nemohu…takže kdyžtak mám smolíka noo…
navíc si myslím, že není důvod schválit mi I. stupeň naléhavosti ![]()
No já nemám NIKDY nic jednoduchého..už se tomu fakt směji
ať se to týká čehokoliv, všude je nějaký problém
![]()
Silvi - ty si taky stoupáš k pokladně kde zaručeně nastane nějakej průser jako já?
![]()
No joo
ale za ta leta už mě nic nerozháže tak snadno
všechno si musím vydupat … jen na to mímo dupu už nějak dlouho
![]()