Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2149
5.8.11 18:30

Veko - jestli mi nebudou dělat problémy v práci, tak bych měla vyrazit za dva týdny. Chystám se přečíst si tvůj deníček, abych měla představu :wink: Já doufám, že si tam odpočinu a načerpám síly na Ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
7.8.11 17:27

Holky, hlavně není to popsané v deníčku, ale v příspěvkách :palec:

Ugluk - tak to jsme tam byly pár dní spolu a ani o tom nevíme :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.8.11 13:21

Ahoj vsem, nestiham precist celou diskusi, ale hlasim se k jedoucim - mela bych nastoupit prvni tyden v zari. pripadne dalsi, jeste vybiram, kam. Tesim se, ze se tam s vami uvidim!!! Snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.8.11 17:52

Holky, tak mám podaný návrh na lázně!! Prý mi má přijít vyjádření do 3. týdnu…na pojištovně mi řekli, že až poté si mám vyřídit hotel..ale asi tam zkusím zavolat už zítra, at mám ubytování jisté..
Jak ty Sylvi???
Vítám nováčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
8.8.11 17:57

Hoj holky, tak už mám zařízenou předběžnou rezervaci v domě Belvedere II v termínu mezi 27. zářím a 5. říjnem…na tom se ještě domluvíme přesněji. Jdu tedy do dvojlůžáku, nevadí mi to, ale do lepšího a doplácím těch 5 tísíc. Jsou tam milí! :palec:

Večko koukala jsem na ten tvůj Pawlik :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
8.8.11 17:59

Moni :palec: :palec: :palec: super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
9.8.11 09:19

Silvi - uvidíš, no jo Pawlik :pankac: , já už počítám skoro hodiny do odjezdu :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
9.8.11 10:26

Večko máš to za pár! Hlavně si to tam užij, naber sílu a ať se Ti líbí! Pak nám povíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.8.11 10:29

Silvi, tak já pojedu asi o týden dříve než jsem chtěla..ještě mi dnes paní z hotelu bude volat, jsem si asi vybrala nejfrekventovanější typ pokoje :mrgreen:

Silvi.100 píše:
Večko máš to za pár! Hlavně si to tam užij, naber sílu a ať se Ti líbí! Pak nám povíš :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.8.11 12:13

Martina34

Ahoj holky, všechny moc zdravím, nějak ani nestíhám sem chodit.Každé z vás přeju ať si lázně užije co to jde, hlavně psychicky a aby to každé z nás pomohlo.Já to mám taky za pár a už se strašně moc moc moc těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
9.8.11 13:09

Moni i tak super! už jen aby nám přišlo to schválení. Ty jsi byla na krvi kvůli lázním??

Martí :hug: děkujeme a nápodobně :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.8.11 13:44

Silvi, tak mám zarezervován hotel Belvedere Royal od 20.9.2011 :-) Teď už jen aby nám to schválila pojištovna! Přímo kvůli lázním jsem na krvi nebyla, ale byla jsem v červenci na té hydrolaparoskopii, takže mám vyšetření z tohoto zákroku a taky předoperační…Doufám, že toto bude stačit!!

Silvi.100 píše:
Moni i tak super! už jen aby nám přišlo to schválení. Ty jsi byla na krvi kvůli lázním??Martí :hug: děkujeme a nápodobně :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
9.8.11 13:48

Moni myslím, že to bude bohatě stačit :palec: mě nevypisovala ta zastupující nic, takže si myslím, že krev mě ještě čeká :think: ale to už se snad nějak dá :mrgreen: Tak to pojedeš o týden dřív…já chci až toho 27 nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.8.11 22:55

To mam radost, kolik nas tam jede!!! Jen by to chtelo nejaky prehled, kdo od kdy do kdy, abychom vedeli, kdy se s kym muzem potkat.
Ja nakonec nastupuju 6. zari s ubytovanim v Isisu - sice mi to prijde trochu drahe, ale manzel od te doby, vzdycky, kdyz komentuju jen trochu negativnee nejake jidlo, rika: No jeste ze mas ty svedske stoly…
Dva dotazy: Ptala jsem se na Pawliku na tu wifi a rekli mi, ze za stovku na tyden mi daji nejakou krabicku na pokoj - no moc tomu nerozumim. Mate nekdo nejake podrobne info?
Jak je to s procedurami o vikendu? Jsou tez? Myslela jsem, ze bych aspon jeden vikend jela domu, aby se za mnou nemusel vzdycky tahat manzel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.8.11 07:30

Zupe - na Pawliku je wifi v místnosti za recepcí. Na pokojích není. O krabičkách na pokoj fakt nic nevím :think:
Ale já si vezu svůj USB modem, na maily a pomalé brouzdání to stačí :palec:
Procedůry jsou i v sobotu. Mě se minule podařilo mít jen jednu sobotu volnou za celej pobyt. Ale ty ostatní jsem měla třeba i v jednu odpoledne procedůru.
Jinak nevím jestli jsem to psala tady nebo někde jinde. Ale po dobu lázeňské léčby je sex nedoporučován. Minule mi lázeňská doktorka říkala, že nato dělali studii. A ty ženský co jim přijel manžel a měly styk, tak se jim dříve vrátily různé záněty apod. Přijde mi to i logický, měsíc se tam snažíš pročišťovat různýma výplachama a bahnitýma tamponama, takže mít pak styk mi přijde jako, že to přijde všechno vniveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí