Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68930
5.8.11 13:23

To IA je o něco vyšší kategorie než jen I, obvykle třeba o něco větší pokoj, s balkónem a tak, ale i „jen“ I je zcela dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
5.8.11 13:26
ugluk píše:
To IA je o něco vyšší kategorie než jen I, obvykle třeba o něco větší pokoj, s balkónem a tak, ale i „jen“ I je zcela dostačující.

děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
5.8.11 13:27

Ugluk - tak to můžu potvrdit, že psychicky jsou lázně fakt velký přínos! Já z toho žila ještě rok. Opravdu to zastavení v celém maratonu CARu a IVF a LPS to bylo fakt potřeba!
Jinak paradoxně, já po lázních měla taky katastrofální IVF 8-o ale u mě to tedy bylo tím, že jsem byla už moc dlouho po LPS na odstranění endometriozy.

Tak ti přeju hodně zdaru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.8.11 13:32

I já vám všem, ať si lázně pěkně užijete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
5.8.11 13:34

Večko a máš na tu endošku něco nasazené??? mě se po HA opravdu hodně uklidnila…bolesti zmizely, špinění se také ustálilo…bez toho bych to fakt nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
5.8.11 14:08

Silvi - já brala půl roku HA a pak jsem šla hned na zoladex a IVF a měla jsem při OPU endometriozu až na vaječníkách, museli mě to odsávat. Já ji mám tak agresivní, že roste jak se jí zlíbí. Neberu teď vůbec nid. Jen utrouš 17-27DC abych neměla dlouhé cykly. Teď jsem si teda píchla místo toho agolutin a v lázních to udělám taky tak, abych mohla chodit na všechny procedůry a nemusela si dolů ještě rvát utrouš…už i takhle tam toho za ty lázně budu mít narvanýho až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
5.8.11 14:35

Holky, vy jste se tu pěkně rozkecali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
5.8.11 15:33

Holky minule jsem popisovala lázně a procedůry tady v deníčku:
 https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

Nasupovala jsem 15.9.2009, je to docela zajímavé počtení, aspoň budete vědět do čeho jdete. Já teď zjistila, že jsem tam chodila spát i před obědem, jak jsem byla unavená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
5.8.11 16:30

Večko já jsem ráda, že ms nemám…fakt si to užívám…občas teda zašpiním, ale to je teď tak max. 3-4 dny v měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
5.8.11 16:33

Večko to mi povídej…měla jsem každý den i aerobic…jeden den aqua a druhý klasický…ke konci jsem to brala i za instruktora a předcvičovala-to jsem pak chodila i o víkendu…únavné to bylo, ale super. Tenkrát to bylo všechno ještě daleko od sebe, byla jsem na přelomu října a listopadu, takže jsem šla na snídani za tmy a zpět na hotel také…ale i tak to bylo super…nejvtipnější šlapací bazénky-ty mě dostaly, ale bahno je bahno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
5.8.11 16:35
monika999 píše:
Holky, vy jste se tu pěkně rozkecali :mrgreen:
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.8.11 16:50

Já chodila spát tak na hoďku po obědě :-)
A šlapací bazénky bych si klidně pořídila i domů, ty byly fakt bezva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.8.11 16:51

Na začátku jsem místo nich měla jen vířivku na nohy, to byla nuda. Ale jednou jsem tam seděla s takovou starou babčou, nohy vedle sebe ve škopku s bublající vodou, ona na mě tak nedůvěřivě kouká a ptá se - a po tomhle byste jako měla otěhotnět? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
5.8.11 16:55

Ale jinak jsme se tam s Veko musely hodně těsně minout, já nastupovala 11.10.2009, taktéž Isis :-) Pokud dobře počítám, tak Veko akorát 13. odjížděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
5.8.11 16:58
ugluk píše:
Na začátku jsem místo nich měla jen vířivku na nohy, to byla nuda. Ale jednou jsem tam seděla s takovou starou babčou, nohy vedle sebe ve škopku s bublající vodou, ona na mě tak nedůvěřivě kouká a ptá se - a po tomhle byste jako měla otěhotnět? :roll:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital