Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
11.8.11 20:34

bevedereII

Ahojky Silvi, četla jsem, že máš rezervaci v BelvedereII. Tak jen chci napsat, že nic moc. Já tam taky bydlela a už nikdy víc, je to „nová“ přístavba s okny do dvora a je to pouze jedna místnost ve které je malá koupelna s wc. Źádná předsíň :( A co nám vadilo nejvíce, že se na noc dům zamyká a pokud přijdeš později, tak musíš zvonit a občas i poslouchat řeči, že když máš komplexní léčbu, máš dodržovat večerku :( A to prudili i mojí spolubydlící, které bylo kolem 45let. No a jídlo to radši ani nebudu zmiňovat, ale jsou to 2 roky, tak možná vyměnili kuchaře :) Oproti tomu byl zlatý Adler a nebo pak pod Belvederem - depandance Royal. Tam byly holky moc spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
11.8.11 20:53

Petulko, s tím Royalem jsi mě moc potěšila. 20. září bych měla jet do lázní a právě do Royalu :-)

Pettulka píše:
Ahojky Silvi, četla jsem, že máš rezervaci v BelvedereII. Tak jen chci napsat, že nic moc. Já tam taky bydlela a už nikdy víc, je to „nová“ přístavba s okny do dvora a je to pouze jedna místnost ve které je malá koupelna s wc. Źádná předsíň :( A co nám vadilo nejvíce, že se na noc dům zamyká a pokud přijdeš později, tak musíš zvonit a občas i poslouchat řeči, že když máš komplexní léčbu, máš dodržovat večerku :( A to prudili i mojí spolubydlící, které bylo kolem 45let. No a jídlo to radši ani nebudu zmiňovat, ale jsou to 2 roky, tak možná vyměnili kuchaře :) Oproti tomu byl zlatý Adler a nebo pak pod Belvederem - depandance Royal. Tam byly holky moc spokojené.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.8.11 08:53

Petí uvidím…já jsem nenáročná. Mezi Adlerem a Belvederem II jsem se rozhodovala…teď už to měnit nebudu…ono to nějak dopadne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
12.8.11 16:55

Ahoj, hlásím se po návratu z dovolené :-) Zcela relaxační, chlap má zlomenou nohu :roll:
Jinak koukám, že Silvi si vyžírá při tom schvalování taky samý chuťovky jako já tehdy, no, zas o to víc jsem si to tam pak užila, jsem říkala, že já mám ty lázně i na léčení nervů, který jsem si užila při jejich vyřizování :-)

Zupe, Isis budeš mít super, zvlášť to jídlo, akorát bacha, já se vrátila se stejnými kily jako při odjezdu jenom proto, že jsem každý den dávala minimálně dvacet bazénů :mrgreen: Ale jestli jsi taky takovej vodník jak já, tak prostě Aquaforum zdarma, no nešlo odolat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
12.8.11 18:09

Ahoj holky, mám za sebou neúspěšné inseminace, IVF a KET. Myslíte, že bych si už mnohla zažádat o lázně? Kde bych měla začít? V CARu? A když bych to teď začala vyřizovat, kdy bych tak asi jela? Jak dlouho to vyřizování trvá?

A „nárok“ na lázně je 2× za život? (na neplodnost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
12.8.11 18:11

A vůbec řeší se příčina neplodnosti? U mě je to tožiž nejspíš „jen“ imunologické…I když cykly po tom všem mám už taky solidně rozházené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
12.8.11 18:14

Veru, vzhledem k tomu, že máme stejný CAR, tak tam mi napsali doporučení (doktor V. byl velice ochotný), ale to může udělat i tvůj gynekolog. A s tím doporučením pak k obvoďákovi. Vzhledem k tomu, že máš problémů nemálo, si myslím, že by ti problémy dělat neměli… Já žádala před dvěma rokama tak koncem srpna a i když teda obstrukce strašné, jela jsem v půlce října. A jo, čistě na neplodnost je to max. 2× za život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
12.8.11 18:27

Díky, Len. Tak já to zkusím nejdřív přes CAR. Změnila jsem 1,5rokem gynekologa a pak jsem skoro hned začala chodit do CARu, takže u mě v kartě toho asi moc mít nebude…Bude to pro mě ale znamenat, konečně to říct rodičům…tohle asi neutajím :-) Ani netuší, že se snažíme a už vůbec netuší, že bychom mohli mít nějaké problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
12.8.11 18:44

Tak furt lepší než když to ze mě začalo před rodičema padat po potratu :-? Jinak i kdyby ti nevydali doporučení (třeba Ř si obecně myslím tomu moc nakloněn není), určitě ti můžou dát výcuc z karty, co máš za sebou, plus opis spermia, no a na základě toho by to případně vypsal i tvůj gynekolog…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.8.11 06:26

Martina34

Holky můžu se vás zeptat nevíte zda tam jsou k dispozici ručníky???Včera jsem balila a už se mi tam nevejde nic 8-o ..Díky za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
15.8.11 07:32

Ahoj holky, tak mi se to taky trochu komplikuje. Mám odjezd 30.8. a ještě nevím vůbec nic. Ani ten potvrzující email jako jsi to měla ty Silvi, mi nedošel. Pochopila jsem to správně, že nemocenskou bude vypisovat až lékař v lázních. Je nutné ještě mu donést nějaké nové výsledky?
A jak je to s oblečením? Je nutný např. župan, a co ručníky? Raději si vzít svůj? Budu ráda, když napíšete i maličkosti… Začínám být ze všeho dost nervózní. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
15.8.11 08:00

Holky ručníky jsou na pokojích, teda to mluvím za Isis, ale počítám, že je to tak normální v každém hotelu tzn.i lázeňském domě. V Pawliku je i župan na pokoji.

Myško - pokud ti nepřišel ještě žádný zvací dopis z lázní, tak si tam zavolej a zeptej se na to, nic jiného asi neporadíme. Župan podle mě mimo Isis (kde se v něm dá chodit přímo do bazénu) není nutný. Já doktorce do lázní brala jen kopie zpráv z LPS a z CARu, ale ona to stejně měla v ruce - dostalo se k ní to co bylo přiložené k té lázeňské žádosti. Jinak tam není potřeba už žádné jiné vyšetření nebo výsledky. Vyšetření stejně dělají na vstupní lázeňské prohlídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
15.8.11 09:45

Ručníků je tam všude hafo, pravidelně měněné, na všech procedurách dostatek přostěradel na zahalení i utření, takže já to celé absolvovala bez vlastního ručníku i županu a víc jsem nepotřebovala. Žádné lékařské zprávy třeba nejsou, jak píše Veko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.8.11 12:04

Martina34

Holky díky za info..nějak se mi to do kufru nevejde 8-o .Jinak je daleko nádraží?Pojedu vlakem..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
15.8.11 12:07

No, jsou tam dvě - jedno hlavní, to je s kufrem docela slušný kus cesty (tak kilák-dva, tipuju, podle toho, ke kterému hotelu) a pak zastávka, ta je přímo za Pawlikem a pak k většině hotelů jen přes park…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí