Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68945
25.8.11 11:28

Já měla tehdy VZP, volala jsem do hotelu (Pawlik-Isis), ke mi řekli, že se zrovna uvolnil termín od neděle, tak mi ho bukli a já to nahlásila na pojišťovně, vůbec žádný problém nebyl. Jinak další kolegyně tam nastupovala taktéž v neděli (jiná pojišťovna, stejný hotel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
25.8.11 11:31

Šárko, mi napsali taky mezi 11-13. Prosím tě, mám jim poslat poštou ještě potvrzení termínu. Nevíš kam to mám poslat? Na ten hotel nebo obecně na lázně?

myška000 píše:
Mončo, super, tak se uvidíme o trochu déle :-D
Silvi tak to je fakt síla. Bohužel ale asi to tak bude jak píše ugluk :cry:
Hoky ještě se chci zeptat, do kolika hodin vám psali, ať dojedete do lázní? Mi poslali dopis od 11:00-13:00. Kdyby náhodou měl vlak zpoždění, nebude problém, když dojedu po 13:00??? Nevíte některá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
25.8.11 11:32

Já nastupuji v neděli :-D

VeKo píše:
Zupe - opravdu nastupuješ v pátek?? Gynekologické nástupy jsou od pondělí do středy :think: :think: :think:
jinak v Isisu budeš spokojená, jídlo je fakt bomba :-) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
25.8.11 14:19

Díky ugluk a nevíš nahodou jestli i já budu spokojená s jídlem?? Jak tam vaří??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
25.8.11 14:25

Kam jedeš? Já byla v Isisu a tam teda spokojenost maximální, vždycky si člověk něco vybral. V ostatních hotelech je to tak, že si na několik dní předem navolíš, které jídlo budeš chtít, a oni ti ho pak donesou, ale neslyšela jsem o nikom, že by byl vysloveně nespokojen, oni se snaží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
26.8.11 07:49

No ja budu ubytovana v Adlerovi, tak snad taky budou vařit dobře, i když, taková menší měsíční dietka by vůbec neuškodila. :lol:

Mončo, ja ten ustřižek posílala hned obratem doporučeně a psala jsem tam adresu přímo na ten konkrétní hotel, tak snad to bylo dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
26.8.11 09:54

Oni mívají ta jídla označená dle toho, pro koho jsou vhodná, takže kdybys jó chtěla, můžeš si záměrně vybírat ta dietnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
28.8.11 17:16

Ahoj holky, pomalu balím a někde v diskuzi jsem u někoho četla, že si brali do lázní i varnou konvici.Jak jste to měli vy? A taky pořád uvažuji jak s tím županem, zabere docela dost místa…ručník tedy svůj na 100% potřebovat nebudu, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
28.8.11 18:16

Ručník 100% ne, župan asi jak jsi zvyklá, na procedury není třeba vůbec, tak možná do bazénu nebo na chození po pokoji, nevím, já ho neměla a nestýskalo se mi. Malou cestovní rychlovarku jsem si před odjezdem koupila asi za 250 a využívala jsem ji skoro denně, jsem zvyklá si dělat před spaním čaj, ale třeba i na kafe nebo když někdo přišel na návštěvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
28.8.11 18:51

jéé já tak závidím to balení. Také už chci vědět na čem jsem. Díky za tip na rychlovarnou konvici, tu i já určitě využiji…

ještě nějaké tipy, co vzít s sebou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
28.8.11 19:12

Nějaké voděodolné sandále - crocsy, plážové žabky… Když člověk stojí na té chodbě, kde se čeká na zavedení/ výplach slatinného tampóny, naboso je to nic moc, nehledě na to, že po té chodbě se chodí i v botech. Hodí se i u bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
28.8.11 19:23

Diky moc za tipy, jsem z toho baleni a hlavne z toho, abych na nic nezapommnela docela vyřízená :-D. Ta konvice může být na pokoji legálně? Já jsem čajový tip, takže určitě by ji bylo mít na pokoji super. Ugluk prosím tě, a jak je to s nějakými svátečnějšími věcmi? Jak moc je to tam noblesní (divadlo apod.)? Kdyby některou z vás ještě něco napadlo, dejte vědět, ocením cokoliv. :-)
Silvi neboj budeš to vědět co by dup a za chvíli taky začneš balit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
28.8.11 19:28

Myško já tam chodila do divadla docela často…takže něco málo si s sebou vem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
28.8.11 19:42

Konvici jsem měla normálně na pokoji a nikdy nikdo nic neřekl, ani v ubytovacím řádu jsem nenašla nic proti.
Divadlo tam je, ale žádný Národní, takže slušně se oblíknout určitě, ale velká večerní není nutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.8.11 20:09

myško, adresa přímo na hotel je správně..taky jsem to poslala doporučeně

myška000 píše:
No ja budu ubytovana v Adlerovi, tak snad taky budou vařit dobře, i když, taková menší měsíční dietka by vůbec neuškodila. :lol:Mončo, ja ten ustřižek posílala hned obratem doporučeně a psala jsem tam adresu přímo na ten konkrétní hotel, tak snad to bylo dobře. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí