Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já měla tehdy VZP, volala jsem do hotelu (Pawlik-Isis), ke mi řekli, že se zrovna uvolnil termín od neděle, tak mi ho bukli a já to nahlásila na pojišťovně, vůbec žádný problém nebyl. Jinak další kolegyně tam nastupovala taktéž v neděli (jiná pojišťovna, stejný hotel).
Šárko, mi napsali taky mezi 11-13. Prosím tě, mám jim poslat poštou ještě potvrzení termínu. Nevíš kam to mám poslat? Na ten hotel nebo obecně na lázně?
myška000 píše:
Mončo, super, tak se uvidíme o trochu déle
Silvi tak to je fakt síla. Bohužel ale asi to tak bude jak píše ugluk
Hoky ještě se chci zeptat, do kolika hodin vám psali, ať dojedete do lázní? Mi poslali dopis od 11:00-13:00. Kdyby náhodou měl vlak zpoždění, nebude problém, když dojedu po 13:00??? Nevíte některá?
Já nastupuji v neděli ![]()
VeKo píše:
Zupe - opravdu nastupuješ v pátek?? Gynekologické nástupy jsou od pondělí do středy![]()
![]()
jinak v Isisu budeš spokojená, jídlo je fakt bomba![]()
Díky ugluk a nevíš nahodou jestli i já budu spokojená s jídlem?? Jak tam vaří??? ![]()
Kam jedeš? Já byla v Isisu a tam teda spokojenost maximální, vždycky si člověk něco vybral. V ostatních hotelech je to tak, že si na několik dní předem navolíš, které jídlo budeš chtít, a oni ti ho pak donesou, ale neslyšela jsem o nikom, že by byl vysloveně nespokojen, oni se snaží ![]()
No ja budu ubytovana v Adlerovi, tak snad taky budou vařit dobře, i když, taková menší měsíční dietka by vůbec neuškodila. ![]()
Mončo, ja ten ustřižek posílala hned obratem doporučeně a psala jsem tam adresu přímo na ten konkrétní hotel, tak snad to bylo dobře. ![]()
Oni mívají ta jídla označená dle toho, pro koho jsou vhodná, takže kdybys jó chtěla, můžeš si záměrně vybírat ta dietnější ![]()
Ahoj holky, pomalu balím a někde v diskuzi jsem u někoho četla, že si brali do lázní i varnou konvici.Jak jste to měli vy? A taky pořád uvažuji jak s tím županem, zabere docela dost místa…ručník tedy svůj na 100% potřebovat nebudu, jo?
Ručník 100% ne, župan asi jak jsi zvyklá, na procedury není třeba vůbec, tak možná do bazénu nebo na chození po pokoji, nevím, já ho neměla a nestýskalo se mi. Malou cestovní rychlovarku jsem si před odjezdem koupila asi za 250 a využívala jsem ji skoro denně, jsem zvyklá si dělat před spaním čaj, ale třeba i na kafe nebo když někdo přišel na návštěvu…
jéé já tak závidím to balení. Také už chci vědět na čem jsem. Díky za tip na rychlovarnou konvici, tu i já určitě využiji…
ještě nějaké tipy, co vzít s sebou??
Nějaké voděodolné sandále - crocsy, plážové žabky… Když člověk stojí na té chodbě, kde se čeká na zavedení/ výplach slatinného tampóny, naboso je to nic moc, nehledě na to, že po té chodbě se chodí i v botech. Hodí se i u bazénu.
Diky moc za tipy, jsem z toho baleni a hlavne z toho, abych na nic nezapommnela docela vyřízená
. Ta konvice může být na pokoji legálně? Já jsem čajový tip, takže určitě by ji bylo mít na pokoji super. Ugluk prosím tě, a jak je to s nějakými svátečnějšími věcmi? Jak moc je to tam noblesní (divadlo apod.)? Kdyby některou z vás ještě něco napadlo, dejte vědět, ocením cokoliv. ![]()
Silvi neboj budeš to vědět co by dup a za chvíli taky začneš balit ![]()
Myško já tam chodila do divadla docela často…takže něco málo si s sebou vem ![]()
Konvici jsem měla normálně na pokoji a nikdy nikdo nic neřekl, ani v ubytovacím řádu jsem nenašla nic proti.
Divadlo tam je, ale žádný Národní, takže slušně se oblíknout určitě, ale velká večerní není nutná ![]()
myško, adresa přímo na hotel je správně..taky jsem to poslala doporučeně
myška000 píše:
No ja budu ubytovana v Adlerovi, tak snad taky budou vařit dobře, i když, taková menší měsíční dietka by vůbec neuškodila.Mončo, ja ten ustřižek posílala hned obratem doporučeně a psala jsem tam adresu přímo na ten konkrétní hotel, tak snad to bylo dobře.