Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky jsem na syvoy a problém s konvicí nemám,vařím si denně kafe takže určitě s sebou.večerní róby nemám ale na dízu rifle,trička určitě.župan jsem měla jednou v aquaforu,jinak ne takže pokud se nebudeš chodit denně ráchat do aqua není potřeba.žabky mám dvoje,kdyby byly ty druhý mokrý.Plavky taky dvoje..
Jinak holky lázně jsou super a letos zřejmě naposledy proplacené pojišťovnou.Na ženský problémy už to nebudou schvalovat teda nebude vůbec nárok, jen onkoligický případy ![]()
Martino nestraš!!! O lázně chci žádat na konci září, ale chtěla bych jet až v lednu…to si někde četla? Nebo je to nějaká interní informace?
Veru - lázně v zimě si nedokážu představit. Teď je teplo a stejně z věčného lítání z vany do vany mám rýmu a kašel. V zimě by mě to odrovnalo úplně.
Mě je to jasný, že teď by to musela být paráda, ale stavíme baráček a já prostě letos odjet nemůžu. Na přelomu září/říjen se chystáme na 2.IVF a když by to nevyšlo, tak chci mít už schválené ty lázně a jet tam hned v lednu, tak snad to klapne. Resp. vůbec by nevadilo, kdybych otěhotněla a nemusela tam jet ![]()
vverru píše:
Martino nestraš!!! O lázně chci žádat na konci září, ale chtěla bych jet až v lednu…to si někde četla? Nebo je to nějaká interní informace?
Nikoho strašit nechci,taky se mi to zrovna nelíbí,ale řekla mi to tu masérka co k ní chodím, že jim to už ofiko říkají i na školení.Ta paní je tu 25 let tak nevím zda si vymýšlí
.V každým případě by to bylo na prd..
Ugluk a jak se chodí na ty procedury tak věci sis brala do čeho? Nějakou kabelku nebo batůžek?
Jo Silvi, to balení mi závidět nemusíš. Skoro jsme seděli na kufru, abychom ho zavřeli a k tomu ještě budu tahat batoh a asi i kabelku. No pojedu jak nákladní oslíček ![]()
Holky, já jsem to o těch lázních taky slyšela..proto jsem se i rozhodla jet ještě letos…navíc chtějí zrušit nemocenskou při lázních…
Martina34 píše:vverru píše:Nikoho strašit nechci,taky se mi to zrovna nelíbí,ale řekla mi to tu masérka co k ní chodím, že jim to už ofiko říkají i na školení.Ta paní je tu 25 let tak nevím zda si vymýšlí
Martino nestraš!!! O lázně chci žádat na konci září, ale chtěla bych jet až v lednu…to si někde četla? Nebo je to nějaká interní informace?.V každým případě by to bylo na prd..
Tak já byla říjen - listopad, chytla jsem tam i sněžení a teploty kolem nuly a dalo se, naopak to bylo docela příjemný ze zimy zalézt do vyhřátý vany ![]()
Jinak na procedury jsem chodila normálně oblíknutá, na místě se svlíkneš v šatničce, zamotáš do prostěradla a hned projdeš dveřma do místnosti s procedurou. Speciální oblečení je akorát na tělocvik, to jsem šla rovnou v hotelu ve sportovním (měla jsem to přes park, ale někdy je to přímo v hotelu), ale taky jsou u toho šatničky. Ale jinak je samozřejmě možný si s sebou vzít nějaký malý zavazadýlko (u některých procedur je třeba fajn mít proti nudě knihu) a všude umožní ho mít přímo u sebe, valná většina těch procedur je taková, že je tam člověk v místnosti sám nebo minimálně oddělen zástěnou či plenotu.
Takže kabelka ani moc zapotřebí není, jen na tu případnou knihu, že???
Moc díky za info.
Holky všechny se tu mějte krásně, napíšu jak dojedu do lázní. Už ať mám tu 7,5 hodinovou cestu vlakem za sebou. ahooojjjj ![]()
Takže kabelka ani moc zapotřebí není, jen na tu případnou knihu, že???
Moc díky za info.
Holky všechny se tu mějte krásně, napíšu jak dojedu do lázní. Už ať mám tu 7,5 hodinovou cestu vlakem za sebou. ahooojjjj ![]()
Ahoj holky, moc všechny zdravím z lázní. Zatím se rozkoukávám, zítra jdu k dr. na vstupní prohlídku. Na pokoji jsem s holkou, která má jiné ženské problémy než já, tak mě to trochu mrzí. Myslela jsem, že rozeberu všechny starosti
no co se dá dělat. Jo a je tu dost zima, holky, co pojedete v září, snad si již berte i podzimní bundy a hodně teplé mikiny. ![]()
Jinak kdyby jel někdo do Adlera, tak je tu varná konvice a další elektronika kromě fénu a holícího strojku zakázána. Tak se mějte a budu informovat o dalších případných postřezích pro ty z vás, které jedou později.
Ahoj holky, moc všechny zdravím z lázní. Zatím se rozkoukávám, zítra jdu k dr. na vstupní prohlídku. Na pokoji jsem s holkou, která má jiné ženské problémy než já, tak mě to trochu mrzí. Myslela jsem, že rozeberu všechny starosti
no co se dá dělat. Jo a je tu dost zima, holky, co pojedete v září, snad si již berte i podzimní bundy a hodně teplé mikiny. ![]()
Jinak kdyby jel někdo do Adlera, tak je tu varná konvice a další elektronika kromě fénu a holícího strojku zakázána. Tak se mějte a budu informovat o dalších případných postřezích pro ty z vás, které jedou později.