Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
19.9.11 09:16

Sedmitečko to mě mrzí s tou endoškou, je to svinstvo :-? ale zase pravda, že víš na čem jsi a dobře, že vejcovody jsou průchozí :palec: čeká Tě po lpsk hormonální léčba té endomrchy?

Jinak mě přišel zatím jen zvací dopis z lázní s tím, že je to schválené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
19.9.11 09:46

Gratuluji všem, co mají schváleno 8-)

Sedmitecko, to je teda fakt pěkný. Taky by mě zajímalo, jak to budou řešit - hormonálním zastavením MS na pár měsíců? Co já tak sledovala, tak prakticky moc řešení není a nakonec to stejně končí u IVF :-? Ale zázraky se dějí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
19.9.11 09:51
ish píše:
vverru píše:
Holky a kdy chcete jet? Já taky ponesu žádost na pojišťovnu snad do 14dní…zatím jsem přemýšlela o tom, že bych jela hned v lednu
Musíš nastoupit do 3 měsíců od razítka, které ti na tu žádost dala (dá) obvodní lékařka.

Já žádost od obvodní nemám, ale myslela jsem si, že vzhledem k tomu, že skoro celý prosinec lázně „nefungují“, tak že to vyjde. Když mi to povtvrdí řekněmě 26. 9. tak 3 měsíce bez prosince by mělo být tak nástup do 15. l. Já bych chtěla jet hned 5. 1. nebo kdy otevírají…To je teda moje představa, tak snad nikde nenarazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
19.9.11 21:28

VeKo ahoj, dekuji za dobrou zpravu, tak slatinna koupel bude taky zuzo :-) a to je fakt poctive bahynko ve vane???? :mrgreen:
jeste jsem premyslela, jestli nevadi, ze pojedu do lazni nejakych 6 tydnu po laparce, ale snad ne…
a reseni endometriozy je nasledujici - na tri mesice me daji asi zoladexem do umeleho prechodu, pak kontrolni laparo (ale to taky proto, ze mi rezali tu delozni prepazku) a pak tehotnet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
19.9.11 21:30

ugluk presne jak pises, zastavi menses na 3 mesice, v podstate mi neco pichnou a budu „jako“ v prechodu, nejaka loziska odstranili a ty zbyla by semela tema hormonama stahnout, pak co nejrychleji tehotnet.....u me diky endosce nevyslo ani IVf, takze snad po zaleceni to pujde lip, v |Gyncentru se musri tvarili, jako ze pak by to mohlo jit i doma, mam pry krasne volne a zcela pruchodne vejcovody a ted peknou, opravenou delohu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
19.9.11 21:32

silvi ano, hormonalni lecba, jak jsme ted psala ugluk :-D

jinak holky dnes jsem odnesla zadost osobne na VZP na Perstyn, do deseti dnu mi ory prijde vyrozumeni…jak ja jsem nervozni, ze to nedostanu :roll: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
19.9.11 21:40

Sedmitecko, sest tydnu po laparce uz by melo bytv poho, ja si volala do lazni se stejnym problemem, protoze me v nemocnici rekli, at dodrzuju sestinedeli, ale dr v laznich rikal, ze staci, kdyz pprobehne jedna menses. Nakonec nastupuju jen ctyri tydny po laparce(ale ja ji mela dost pohodovou), protoze jsem si o lazne zazadala moc brzy:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
19.9.11 21:56

Sedmitečko - tak ti držím palce!
Já měla zoladex jednou k dlouhému protokolu a taky 2× za sebou decapeptyl, taky jsem brala půl roku antikoncepci a nezabralo nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
19.9.11 22:41

Jo, porochníš se pěkně v bahýnku, je to bezva :-)
Mě vždycky fascinovalo, že jako nejlepší jakž takž fungující recept na řešení endometriózy raděj doktoři otěhotnět :-? Z téhle rady si fakt musej všechny neplodný endometriářky opravdu učůrávat blahem, co :jazyk:
To právě vím, že to řešej jednak hormonálně pozastavením MS a druhak odstraněním v laparce, ale ve výsledku nic moc, tak snad to u tebe zafunguje v kombinaci s dalším IVF. No hlavně, že aspoň nemáš žádné další potíže, mít k tomu ještě nějaký extra bolesti, tak se jdu zahrabat pod zem. Já teda vlastně ani nevím, jestli endometriózu mám nebo ne, i když jsem si říkala že při mém krvácení co tři týdny už by mě asi dávno zabila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
20.9.11 09:53

mě menopausa také moc nepomohla…jen na chvilku, ale je to nejlepší řešení, které bývá často úspěšné…

Jinak Sedmitečko tos byla včera pár kroků ode mě :mrgreen: Perštýn je hned za rohem od mé práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.9.11 10:26

silvi no spoléhám na své tělo, reaguje většinou dobře, tak doufám, že se endoška stáhne a zbytky mi odstraní při té druhé laparce.....ono je to nevyzpytatelné, apousta ženských má endometriozu a otěhulí hned, a někomu to holt dělá problém…

no vidíš, tak jsem ti mohla zamávat, kdybych to věděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
20.9.11 10:28

Sedmitečko - a řekli ti jaký stupeň endometriozy máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.9.11 10:29

ugluk ono víc možností léčby endošky není, hormonální pozasravení menses a laparka, a pak to těhotenství,jak píšeš, …to mi řekl mudr hned po probuzení po operaci, že pak po té druhé laparce a po léčbě musím co nejdřív otěhotnět, že je to jediná účinná zbraň proti endometrioze…fakt mě pobavil, co si jako myslí, že dělám poslední tři roky??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.9.11 10:32

VeKo me budou píchat zoladex asi ted tri mesice, a navic mi dali pri laparce nitrodelozni antikoncepcni telisko…to tam mam tedy hlavne kvuli tomu, ze se odstranovala ta prepazka, aby steny nesrostly k sobe, nez se to zahoji, ale antiko ucinek to ma taky…

ve zprave mam ze treti stupen, to je docela dost, a mam loziska hlavne na strevech a konecniku, takze nastesti organy potrebne pro tehotenstvi jsou ok, vejcovody volne a zcela pruchodne, vajecniky bez nalezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.9.11 10:34

zupe moc ti dekuju za zpravicku, ta kto je fajn, rada bych jela tak 6-7 tydnu po laparce, taky dodrzuji ted sestinedeli.....jsem zvedava, kdy dojde menses po tom zakroku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí