Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky s laznema sem taky krapet nervez…uz mi to tam lezi tyden na pojistovne. ale tak svet se nezbori v nejhorsim, ale smutna bych teda byla dost:(.
eli ja to mam dost stejne. ja to taky strasne nemam rada, nove prostredi, novy lidi atd..... takze to furt resim a zjistuju ruzne informace kam jit. ale u me asi vyhraje statni CAR.
Holky tak si do pojišťovny klidně zavolejte! Lepší, než se takhle nervovat, já tam volala taky několikrát ![]()
Hlavu vám za to nikdo neutrhne ![]()
ja jeste vydrzim, zas takovej nervak to neni:). zas za tyden aby to meli zpracovane, to je asi moc brzo… ale pristi tyden kdyztak volam:)!
Barce - oni moc dobře ví, že to musejí udělat rychle, už kvůli lhůtě, do kdy se má nastoupit. Většinou to během dne dvou jsou schopný to projít. Já když tam volala, tak to jeden den přišlo. Druhej to šlo k revizákovi a hned odpoledne do lázní.
zupe tak stastnou cestu, moc si to uzij a davej hlaseni ![]()
ugluk fakt ryba jo? no o je teda bordel, ja hladila pindika a pak mi bylo receno, ze palec
![]()
VeKo ja to tam nesla v pondeli, tak je jeste nechci prudit, ale fakt je, ze uz vcera jsme lezla do schranky s nervama ![]()
barce je to nervak vid? ja uz jsem napnuta jako ksandy…strasne moc bych chtela jet a navic by mi to ulehcilo ted situaci, protoze mezitim co marodim po laparce, prodali nam firmi, takze jsem od 1.10. zcela necekane nezamestnana…takze bych s ipotrebovala natahnout neschopenku…
sedmi neboj neboj:). musime verit. kdyz to schvalili jinym holkam, tak snad nam taky. a kdyz ne, tak uz sme zazily horsi zklamani ne?
s tou praci teda nic moc co:(.
Sedmitecka, my ho stejně raději osahaly úplně celýho
V tom muzeu je to asi jedinej exponát mimo vitrínu, na kterej je prakticky oficiálně dovoleno chmatat, no taky podle toho vypadá
Ale fakt je, že palec i pindíka má nejnablýskanější ![]()
Jinak jsem taky pro na pojišťovnu volat, já jen díky tomu byla schopná tu žádost vystopovat a sama zachránit, protože jinak leží kdesi hluboko u mé obvoďačky zahrabaná… Pak jsem tam volala každý den, zda už ji mají zpět, no a v úterý mi paní povídá - je to tady, ve čtvrtek přijde revizní lékař, koukne na to a schválí. Takže jsem si zamluvila ubytování, ve čtvrtek znovu cinkla na pojišťovnu a opravdu už to bylo schválené. Asi už mě měli tak plné zuby, že se mě chtěli zbavit co nejrychleji ![]()
Sedmitecko, s tou prací jsem na tom byla stejně - na půli června naplánovaný IVF a k prvnímu červnu nezaměstnaná. No a teď podobný, akorát mám teda kliku, že už jsem těhotná, takže půjdu před mateřskou ještě na pár týdnů na neschopenku a překlenu to. Ale hledat práci a zároveň léčit neplodnost - znám a teda nikomu nepřeju, drž se!
ugluk teda tys te pojistovne daval na frak
ale spravne jsi delala, lina huba hole nestesti ze ![]()
no s praci je to legrace, musim ted vyzjistit jak to je, kdyz mam ted neschopenku od gynekologa po operaci, pak pojedu snad do tech lazni, a pak si ji orevedu k praktickemu, jen se asi bude menit diagnoza, tak nevim, jak se to provadi, muze mi porad bezet ta jedna neschopenka ne? ja jsme na tom tak, ze dostanu odstupne 4 platy a budu holt asi do te druhe laparky (cca unor) nemocna, mezitim si budu cvicne hledat praci, kdyby se neco fajn naskytlo…vypada to, ze poprve v zivote budu dele nemocna a mit trosku klidu, mozna mi to prospeje ![]()
Jo, převod neschopenky určitě možný je. Já si to marodění taky nejdřív užívala po tom všem stresu, ale pak už mi to teda lezlo krkem.
HOLKYYYY, mam to schvalene, jupi jou ![]()
jako cest a slava VZP, v pondeli jsem jim to nesla a dnes dopis ve schrance ![]()
byla jsem nerozni, jako kdyz mi tenkrat prislo z fakulty rozhodnuti, jestli me prijali na VS ![]()
jůů, sedmitecko, blahopřeji, takže se zřejmě v lázních potkáme??
Mně to také pojišťovna vyřídila za týden ![]()