Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Eli jo je to napojené na hlavní budovu, levnější je to prý proto, že pokoje jsou menší, ale vybavené prý stejně a výhled je do dvora .. tak asi proto
Někdo tu říkal, že je tam prý vlastní recepce, ale to se mi nezdá ![]()
určitě poreferuji, jen nevím, kdy se na net dostanu ![]()
Silvi, recepce tu opravdu je…dnes už přijíždíš.. ![]()
Silvi.100 píše:
Eli jo je to napojené na hlavní budovu, levnější je to prý proto, že pokoje jsou menší, ale vybavené prý stejně a výhled je do dvora .. tak asi protoNěkdo tu říkal, že je tam prý vlastní recepce, ale to se mi nezdá
určitě poreferuji, jen nevím, kdy se na net dostanu
tak silvinku uz nejspis mame na ceste do lazni
jeeee. jak ja ji zavidim, uz bych taky nejradsi zacala balit ![]()
Ahojky tak snad mi pojišťovna lázně schválí a přidám se k Vám ![]()
Ahoj holky tak konecne prisel dopis z lazni a 30/10 mam nastup do Adlera. uz se tesim
jolane tak super, ja 30.10, nastupuju do Belvederu - Royal ![]()
dopis z Frantovek mi tedy jeste nedosel ,ale potvrdili mi rezervaci emailem, jeste nedostaki od VZP dopis s potvrzenim lecby, a ja uz ho mam doma tyden…
sedmitecka2: tak to je fan mas nejaky program co tam delat ve volným case?
Prosím mohla bych se zeptat co ti MUDr. napsal do papírů jako doporučení na lázně? Chystám se k MUDr. pro doporučení příští týden tak chci vědět jak nelépe to máme sepsat, aby mi lázně schválili - díky za každé info.
jolane píše:
Ahoj holky tak konecne prisel dopis z lazni a 30/10 mam nastup do Adlera. uz se tesim
Jůů, holky, tak to už jsme tři s nástupem 30.10.
Já se tak těším, mohly bychom hned první den na seznamovací kafčo, co vy na to??
sem píše:
Prosím mohla bych se zeptat co ti MUDr. napsal do papírů jako doporučení na lázně? Chystám se k MUDr. pro doporučení příští týden tak chci vědět jak nelépe to máme sepsat, aby mi lázně schválili - díky za každé info.
Ahoj sem, mně dr. do poukazu vypsal dosavadní diagnozu, průběh snažení (pokusy IVF) a jen větičku, že doporučuje komplexní lázeňskou péči. Držím pěsti, ať ti to vyjde a třeba se potkáš ještě i s námi ![]()
A co vy lázeňské holčiny?? Jaké to tam je? Jak si užíváte? Co nám doporučíte vzít sebou atd atd atd ![]()
eli ahoooj, jojo, pekne se nam to tu rozrusta, parada
a jeste sem se k nám pripoji a pojede s nami v ten samy termin, jen to musi rychle odnest na VZP, vid semiku???
![]()
Holky, na všech pokojích je telefon a volání v rámci lázeňských hotelů i mezi sebou zdarma, tak si pak jen vyměňte ty třímístné linky a můžete se svolávat ![]()
Jé, Ugluk, to je příjemná zprávička. Děkujeme za info. Jak to tam je prosím tě v zimě s papučkama??? Vím, divná otázka, ale tak mě napadá, když nasněží a sejdem se třeba v jídelně nebo tak…
No, já měla vše pod jednou střechou, takže jsem po hotelu chodila v pantoflích (pokud jsem tam zaběhla mezi procedurama, tak normálně obutá), ale pokud bude někdo bydlet v dependenci hotelu a ne přímo v jeho hlavní budově, bude tam muset do jídelny přeběhnout venkem. Ale jinak nějaké přezouvání nikdo neřešil, to jen já měla ty pantofle jednak proto, že jsem si nechtěla zablátit koberec v pokoji a druhak proto, abych nebyla celý den v uzavřených botách ![]()