Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
26.9.11 20:51

Eli jo je to napojené na hlavní budovu, levnější je to prý proto, že pokoje jsou menší, ale vybavené prý stejně a výhled je do dvora .. tak asi proto :think: Někdo tu říkal, že je tam prý vlastní recepce, ale to se mi nezdá :think:

určitě poreferuji, jen nevím, kdy se na net dostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.9.11 08:12

Silvi, recepce tu opravdu je…dnes už přijíždíš.. :dance:

Silvi.100 píše:
Eli jo je to napojené na hlavní budovu, levnější je to prý proto, že pokoje jsou menší, ale vybavené prý stejně a výhled je do dvora .. tak asi proto :think: Někdo tu říkal, že je tam prý vlastní recepce, ale to se mi nezdá :think:určitě poreferuji, jen nevím, kdy se na net dostanu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
27.9.11 14:28

tak silvinku uz nejspis mame na ceste do lazni :-) jeeee. jak ja ji zavidim, uz bych taky nejradsi zacala balit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 13:09

Ahojky tak snad mi pojišťovna lázně schválí a přidám se k Vám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
30.9.11 14:14

Ahoj holky tak konecne prisel dopis z lazni a 30/10 mam nastup do Adlera. uz se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
30.9.11 16:17

jolane tak super, ja 30.10, nastupuju do Belvederu - Royal :palec:
dopis z Frantovek mi tedy jeste nedosel ,ale potvrdili mi rezervaci emailem, jeste nedostaki od VZP dopis s potvrzenim lecby, a ja uz ho mam doma tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
30.9.11 16:40

sedmitecka2: tak to je fan mas nejaky program co tam delat ve volným case?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 18:09

Prosím mohla bych se zeptat co ti MUDr. napsal do papírů jako doporučení na lázně? Chystám se k MUDr. pro doporučení příští týden tak chci vědět jak nelépe to máme sepsat, aby mi lázně schválili - díky za každé info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 19:14
jolane píše:
Ahoj holky tak konecne prisel dopis z lazni a 30/10 mam nastup do Adlera. uz se tesim

Jůů, holky, tak to už jsme tři s nástupem 30.10. :dance: Já se tak těším, mohly bychom hned první den na seznamovací kafčo, co vy na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 19:16
sem píše:
Prosím mohla bych se zeptat co ti MUDr. napsal do papírů jako doporučení na lázně? Chystám se k MUDr. pro doporučení příští týden tak chci vědět jak nelépe to máme sepsat, aby mi lázně schválili - díky za každé info.

Ahoj sem, mně dr. do poukazu vypsal dosavadní diagnozu, průběh snažení (pokusy IVF) a jen větičku, že doporučuje komplexní lázeňskou péči. Držím pěsti, ať ti to vyjde a třeba se potkáš ještě i s námi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 19:18

A co vy lázeňské holčiny?? Jaké to tam je? Jak si užíváte? Co nám doporučíte vzít sebou atd atd atd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
30.9.11 19:19

eli ahoooj, jojo, pekne se nam to tu rozrusta, parada :palec: a jeste sem se k nám pripoji a pojede s nami v ten samy termin, jen to musi rychle odnest na VZP, vid semiku??? :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 19:32

Holky, na všech pokojích je telefon a volání v rámci lázeňských hotelů i mezi sebou zdarma, tak si pak jen vyměňte ty třímístné linky a můžete se svolávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 19:34

Jé, Ugluk, to je příjemná zprávička. Děkujeme za info. Jak to tam je prosím tě v zimě s papučkama??? Vím, divná otázka, ale tak mě napadá, když nasněží a sejdem se třeba v jídelně nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 19:40

No, já měla vše pod jednou střechou, takže jsem po hotelu chodila v pantoflích (pokud jsem tam zaběhla mezi procedurama, tak normálně obutá), ale pokud bude někdo bydlet v dependenci hotelu a ne přímo v jeho hlavní budově, bude tam muset do jídelny přeběhnout venkem. Ale jinak nějaké přezouvání nikdo neřešil, to jen já měla ty pantofle jednak proto, že jsem si nechtěla zablátit koberec v pokoji a druhak proto, abych nebyla celý den v uzavřených botách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí