Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
30.9.11 20:59

Sem, tak to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: , drž se, posílám co nejvíc síly!! Moc doufám, že nám to společně vyjde a dáme se vzájemně do kupy a pak snad bude síla i na další, snad poslední a úspěšný, pokus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 21:05

Díky moc, asi od toho je to šestinedělí tak mám asi nárok být trošku labilní a rozladěná :lol:. Dnes už budu končit tak díky za vaše příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 21:08

Taky děkuji a přeji dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
30.9.11 21:10

Máš plnej nárok, tohle ze sebe člověk nesetřepe během pár dní, tak moc držím palce na ty lázně :hug:
Já se utěšovala tím, že šlo to jednou, půjde zas, tělo konečně pochopilo, co se po něm chce. No, pak nám to teda ještě trvalo, ale evidentně na tý teorii něco bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
30.9.11 21:48
Eli2 píše:
jolane píše:
Ahoj holky tak konecne prisel dopis z lazni a 30/10 mam nastup do Adlera. uz se tesim
Jůů, holky, tak to už jsme tři s nástupem 30.10. :dance: Já se tak těším, mohly bychom hned první den na seznamovací kafčo, co vy na to??

ja jsem pro a do jakeho hotelu jedes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.10.11 11:43

ahoj vespolek, takze jsme uz na stejny terminek ctyri kousky, to jde ne? :mrgreen: nudit se urcite nebudeme :lol:

vidis semiku rikala jsem ti, ze se zacnes tesit :dance: a urcite to v pondeli pekne vyrid, at to mas co nejdriv zpet a uz se tesim, ze budem v Royalu sousedit :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.10.11 11:44

jolane ty bydlis v Adleru? omlouvam se, nestiham docitat zpet, delam tri veci najednou :mrgreen: :roll:

holky ja teda doufam, ze operater nebude prskat, ja pojedu do lazni tesne po skonceni sestinedeli po te laparce, kde mi rezali delohu a odstranovali srostle strevo, ale to snad nemuze nicemu vadit ne? naopak, prevence dalsiho srustu, ze :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
1.10.11 16:26

V tom ti asi nejlíp poradí Zupe, ta taky jela relativně krátce po laparce, i když jen diagnostické (a bez nálezu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.10.11 18:35

Ahoj, ja jela po laparce mesic (ani ne sestinedeli), ale je pravda, ze me vlastne nic nebylo, nic me nebolelo. Tebe Sedmitecko jo? Jak se zotavujes?
Ja tehdy volala ny gyndu do lazni, kde mi rekli, ze staci po menses, ale opravdu se to vztahovalo na ten lehky prubeh. Jinak muj nazor ovsem je, ze po sestinedeli v pohode a zadouci, ze to telo bude vedet, ze se ma jeste hojit a ne se na to vybodnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.10.11 18:38

Jinak zdravim vsechny do ne-lazni. Potkala jsem se se Silvou a ted je tu na vikend manzel. Lazne super, nejsem moc odpocivaci typ, a tady to zvladam, lehavam odpoledne na zahrade naseho hotelu na lehatkach, nadhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.10.11 19:15

zupe jen si pekne uzivej :palec:
no me uz nic neboli, subjektivne jsem uplne v pohode, uz ani nespinim, cekam na menses, mela by dorazit 7.10., jestli ji ta laparka nerozhodila…takze lazne budou 7 tydnu od operace, tak snad v pohode…sice zakrok v brise byl, ale po slepaku taky posilaji co nejdriv po operaci, tak to asi nicemu nevadi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
1.10.11 19:34

Hned v pondělí to zařídím a uvidím, snad bude pojišťovna milosrdná a dá mi to.

Holky počítám se seznamovací kávou, to je jasné!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
1.10.11 20:19

sedmitecka2: ahojky taky nestiham jj jedu do Adleru. tak to je skvelé že nas tam bude tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.10.11 20:43

jolane tak my budem se sem tvoje sousedky, budem bydlet v belvederu - Royal, takze pry hned vedle ADLERA :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
2.10.11 13:54

Ahoj holky, až dnes jsem se dostala v recepci na net! Lázně si maximálně užívám-to počasí je nádhera a o procedurach nemluvím. S ubytováním jsem moc spokojená-v podstatě si nemohu na nic stěžovat-krom občasného brzkého budění popelářským vozem :mrgreen: ale jinak paráda.

Poznala jsem Zupe i Monču-moc fajnové holky :palec: :palec: :palec: :palec: :hug:

Dnes mám volno. Manža přijede až za týden, tak jsem se procházela po lázních, čtu si a asi se vydám do aquafora do Pawliku…počasí se má prý kazit, tak chci z něho vyždímat co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí