Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
11.10.11 19:37
sem píše:
Petra - gratuluji a držím pěsti ať se miminka drží!
Eli, Barce = holky já beru normál zimní bundu, kulicha a určitě zimní boty, je to relativně vysoko a jsme tam do konce listopadu takže může nám i sněžit!!!Akorát asi potáhnu beze srandy dva kufry!!!!!

Bezesrandy si teplé oblečení vemte,ikdyž pokoje jsou krásně vytopené.Já chi jet takýýýý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
11.10.11 20:05

ne ne ty si hezky hlaď bříško a opatruj mimoušky a my na tebe budeme vzpomínat :mavam: až půjdeme na tu motýlí farmu (a ta je přesně kde, ve Františkovkách nebo v okolí) a u té kávičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 20:07
sem píše:
ne ne ty si hezky hlaď bříško a opatruj mimoušky a my na tebe budeme vzpomínat :mavam: až půjdeme na tu motýlí farmu (a ta je přesně kde, ve Františkovkách nebo v okolí) a u té kávičky

cestu vám nepopíšu,drobet se projdete ,ale stojí to za to.My šli taky péšo i na ty bahenní sopky a to byl flák :mrgreen: Já hladím poctivě neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
11.10.11 20:14

jééé to nám vadit nebude, my to se sedmi budeme určitě absolvovat - jeden víkend nám už hlásili manžílkové, že nepřijedou tak si uděláme výlet. Hlavně odpočívej, obklop se pozitivními věcmi a zakaž si negativní diskuze - já jednu takovou v těhotenství četla a pak jsem z toho byla špatná a vystresovaná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 20:18
sem píše:
jééé to nám vadit nebude, my to se sedmi budeme určitě absolvovat - jeden víkend nám už hlásili manžílkové, že nepřijedou tak si uděláme výlet. Hlavně odpočívej, obklop se pozitivními věcmi a zakaž si negativní diskuze - já jednu takovou v těhotenství četla a pak jsem z toho byla špatná a vystresovaná!!!

jsem obklopená prací a dětmi ..Ale myslím pozitivně .teda snažím se.Vy si to koukejte užít.Na max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.10.11 22:03

No s tim balenim - dva kufry jsou minimum:-) Ja mela jeden velky, jeden mensi, batoh, tasku a krabici, a jeste mi pak manzel spoustu veci privezl a poslal, takze az budu odjizdet, nenalozim uz ani auto :lol:
Vsem posilam lazenske pozdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
12.10.11 09:05

jééé děkujeme. No tak jsem ráda, že to máte taky tak, bála jsem se, že budu vypadat jak trapka až vyskočím z auta s těmi kufry, ale koukám, že to asi nikdo nedá jet s jedním kufrem :-D , fakt se to nezdám, ale těch věcí potřeba hodně. Jo holky lázeňačky, potřebujeme na cvičení nějaké boty do tělocvičny, asi jo co? To budou zas boty navíc do tašky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.10.11 09:12

holky motýlí farma už bude asi v listopadu zavřená, ale soos doporučuji-byla jsem tam před těmi deseti lety a pěkný :palec:

já jsem právě po cvičení Mojžíšky-dnes jsem tam byla s tím mladým terapeutem sama samotinká :andel: :mrgreen:

Také mám dva kufry-jeden obří a jeden menší a něco manžel také ještě přivezl, ale zase odvezl přečtené knihy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
12.10.11 09:27
Silvi.100 píše:
holky motýlí farma už bude asi v listopadu zavřená, ale soos doporučuji-byla jsem tam před těmi deseti lety a pěkný :palec:

já jsem právě po cvičení Mojžíšky-dnes jsem tam byla s tím mladým terapeutem sama samotinká :andel: :mrgreen:

Také mám dva kufry-jeden obří a jeden menší a něco manžel také ještě přivezl, ale zase odvezl přečtené knihy :-)

Myslíš že bude zavřená?Pozeptat se mohou.Je fakt že jsem tam byla v létě a před 9 lety :mrgreen: A knihovna tam je celkem pěkná si tam nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.10.11 09:30

Petí, prý je to jen to jen snad do konce října, ale určitě se raději poptat. Já si přivezla velkou kupu knih a ještě asi dvě mám. Navíc jsem si tu jednu koupila a jednu mám ještě objednanou-takže nebylo třeba chodit do knihovny :wink: já jsem blázen-když se mi knížka líbí-musím jí vlastnit :zed: čtečka elektr. knih mě vůbec neláká, ale asi by byla zapotřebí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
12.10.11 09:37
Silvi.100 píše:
Petí, prý je to jen to jen snad do konce října, ale určitě se raději poptat. Já si přivezla velkou kupu knih a ještě asi dvě mám. Navíc jsem si tu jednu koupila a jednu mám ještě objednanou-takže nebylo třeba chodit do knihovny :wink: já jsem blázen-když se mi knížka líbí-musím jí vlastnit :zed: čtečka elektr. knih mě vůbec neláká, ale asi by byla zapotřebí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: knihomolka…ale proč ne.Taky jsem ráda četla,ted moc času není.a nebude.Na stará kolena s e k tomu vrátím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
12.10.11 09:43

Holt mi pojedeme v tom nejhorším termínu kdy už budou takové hnusné plískanice!!!! Koukala jsem i na program pro lázeńské hosty a do teď je tam vždy nějaký víkendový výlet do Německa apod. a na ten listopad nic nemají, ale říkali jsem se sedmi, že když tak koupíme láhvinku vína a uděláme si vlastní program a snad se přidají i ostatní holky!!!

Holky co ty boty na cvičení? Asi jsou potřeba co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
12.10.11 09:51

Já chodila cvičit naboso, byl tam koberec. Ale někdo boty nosil. Program (kino, výlety…) obvykle stanovují až později, dva měsíce předem to vyvěšené nemívají, tak bych se nebála, že něco nebude, ale stejně si myslím, že jsou lepší výlety individuální, máte-li aspoň jedno auto k dispozici. Na SOOS vede turistická značka (žlutá, tuším???). Pokud je někdo z Prahy nebo by sem měl cestu, mohu půjčit turistickou mapu okolí (nebo stojí stovku), taky je moc příjemný výlet vlakem do Chebu a zpět po červené pěšky. Nebo busem do Skalné a zpět pěšky, to jsme daly za odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
12.10.11 10:46

Taky už jsem trochu přemýšlela co si vzít s sebou a do jednoho kufru se to určitě nevejde :lol: Zimní bundu i boty rozhoděn beru. Ještě že mám příjezd i odjezd v neděli, takže pojedu s manželem autem, protože trmácet se vlakem s tolika věcma, to bych fakt nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
12.10.11 11:13

ahoj holky, tak nam se to uz krati a za chvili frcime :palec:

k tem kufrum - ja rozhodne potahnu dva mega kufry, zimni veci zaberou dost mista, beru aspon dve bundy, svetry, mikiny, urcite snehule, protoze snezit bude v listopadu urcite :mrgreen:

ja jsem taky velky knihomol, takze knizek beru spoustu, a urcite navstivim mistni knihovnu, i kdyz asi nebude tolik casu na cteni, budem podnikat vyletky a kavicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí