Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
14.10.11 17:36
socina píše:
Holky já si začínám připadat jak simulant. Když čtu, čím vším jste si prošly. Já jsem „jen“ po operaci, přišla jsem kvůli velké cystě o vaječník a vejcovod, následně jsem ještě dostala zánět. :think:
Prošla jsem si ty hotely. Pokud mi nekřupne v hlavě a nezačnu chtít brát s sebou Baruna (pudlinu) Tak bych asi vzala ten Belveder. Líbil se mi asi nejvíc

Ale prdlajs proč simulant-máš toho taky dost za sebou a kde jsi vyčetla,že tam můžeš byt s pejskama-mám dva jorkširy a bez nich neumím byt-kdyby tam mohli byt semnou bylo by to dokonalý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
14.10.11 17:49

No, Socino, tak já zas za sebou neměla takhle závažnou operaci ani jednu a orgány mi zůstaly všechny :-) Psi snad můžou být asi v jednom nebou dvou hotelech.
Eternity, mám pocit, že oni teď od ledna chtějí ty lázně dost zkrouhnout a samotná neplodnost už možná nebude stačit. Možná v této kombinaci bych raději zkusila nejdřív lázně jako přípravu na to IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.10.11 18:04
ugluk píše:
No, Socino, tak já zas za sebou neměla takhle závažnou operaci ani jednu a orgány mi zůstaly všechny :-) Psi snad můžou být asi v jednom nebou dvou hotelech.
Eternity, mám pocit, že oni teď od ledna chtějí ty lázně dost zkrouhnout a samotná neplodnost už možná nebude stačit. Možná v této kombinaci bych raději zkusila nejdřív lázně jako přípravu na to IVF.

no,ale to už nestihnu-proto to si chci zažádat v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
14.10.11 18:07

Tak leda bys odsunula to IVF :think: I když ideální varianta by samozřejmě byla, kdyby IVF klaplo a lázně být nemusely :-) Ale přiznám se, že nevím, jak to pak bude, jestli kdyby to schválili v prosinci, ale nástup byl až v dalším roce, tak by to bylo ještě dle starých nebo nových pravidel, raději bych se informovala… Taky když jsem viděla, jak se tu „pracovalo“ přes prázdniny, měla bych strach, že přes svátky to bude hodně podobné a v klídku si to nechají až na leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
14.10.11 18:09

Jinak myslíš, že když začneš se stimulací v prosinci, že kdyby to neklaplo (což ti samozřejmě vůbec nepřeji), stihla byses do konce prosince - dozvědět výsledek, nechat si sepsat žádost, podat ji a ještě aby se stihla schválit? Obvykle to samotné sepisování žádosti trvá minimálně týden a to samé to schvalování (u mě to bylo celé proces na tři měsíce, ale já jsem dost extrém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.10.11 18:13
ugluk píše:
Jinak myslíš, že když začneš se stimulací v prosinci, že kdyby to neklaplo (což ti samozřejmě vůbec nepřeji), stihla byses do konce prosince - dozvědět výsledek, nechat si sepsat žádost, podat ji a ještě aby se stihla schválit? Obvykle to samotné sepisování žádosti trvá minimálně týden a to samé to schvalování (u mě to bylo celé proces na tři měsíce, ale já jsem dost extrém).

no uvidime-nechám to osudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
socina
14.10.11 18:13

doktor (gynekolog) mi napsal žádanku, obvaďačka mi tam dala jen razítka. Ve středu jsem to dala na pojišťovnu a dnes mi z pojišťovny volali že mi to zaplatěj.
S tim psem jsem to vyčetla tady: http://www.franzensbad.cz/…aste-dotazy/
je to 4. dotaz.

• Citovat
  • Upravit
socina
15.10.11 08:40

včera jsme probrali s manželem moje lázně :think: Řešila jsem jestli si mám pudlinku vzít s sebou. Honza (manžel) mi na to řekl že ať vůbec ani neuvažuju o tom že bych jí nechala doma, že prý budem protivný obě. A že mu budu 3× denně volat a zjišťovat co Barunka. a ona bude ležet u dveři a plakat. :think:
Takže jsem se rozhodla si jí vzít s sebou, zjistím co všechno to obnáší. Pokud bych si musela vzít jednolůžkový pokoj tak bych to asi ještě zvážila, protože stavíme domek a penez se nějak nedostává :-(
A asi bude problém s jídlem protože ten náš rozmazlenec je zviklá na vařenou stavu, ale konzervy a taštičky tojistěj.
Ve středu tam zavojám a zjistím, jak to je :pankac:
přikládám fotku našeho trhače barunky :lol:

• Citovat
  • Upravit
12695
15.10.11 09:52

Ahoj holky,

vzít si pejska můžeš opravdu jen do Metropole, jen musíš počítat s tím, že platíš poplatky za sebe plus ještě 60,– korun na den za pejska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.11 10:27
socina píše:
včera jsme probrali s manželem moje lázně :think: Řešila jsem jestli si mám pudlinku vzít s sebou. Honza (manžel) mi na to řekl že ať vůbec ani neuvažuju o tom že bych jí nechala doma, že prý budem protivný obě. A že mu budu 3× denně volat a zjišťovat co Barunka. a ona bude ležet u dveři a plakat. :think:
Takže jsem se rozhodla si jí vzít s sebou, zjistím co všechno to obnáší. Pokud bych si musela vzít jednolůžkový pokoj tak bych to asi ještě zvážila, protože stavíme domek a penez se nějak nedostává :-(
A asi bude problém s jídlem protože ten náš rozmazlenec je zviklá na vařenou stavu, ale konzervy a taštičky tojistěj.
Ve středu tam zavojám a zjistím, jak to je :pankac:
přikládám fotku našeho trhače barunky :lol:

ahooj-jojo-to zjisti a pak poreferuj-jsem zvedavá!!A zjisti jestli se za hafánky musí taky něco platit?Pro mě by to bylo boží.Já stejně pořád nechápu ty ceny tech hotelů-co budu platit-mohl by mě někdo poradit?Chtela bych ten Metropol jednolůžák,ale fakt se nevyznám-jsem nejak natvrdlá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
15.10.11 10:32

opravdu platí-jeden pes 60,– na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.11 11:04
Silvi.100 píše:
opravdu platí-jeden pes 60,– na den

jéé,já mám dva,tak 120,– :hug: -no a co-jsou to moje miminka a neměl by je kdo pořádně hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.10.11 11:28

Ja teda mam pocit, ze jeden pes jjsou tri stovky na den, dle nejnovejsiho ceniku. Leckdy tu clovek muze byt za min nez pes! Jinak hotely, ve kterych lze byt se psem je Pawlik a Metropol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.11 12:12

SOCINAto já vím,že jsi tam na :nevim: jdu ceny,ale nevím co k čemu patří-jestli je to na den a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.11 12:14

SOCINAa když jsem to otevřela,tak tam Metropolnení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie