Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
capel, asi jo, to je fakt. tak jen tak pro jistotu se ptam zkusenych lazenacek:). hele po mne nechteli ani moc a ani krev, nic. obvodacka to se mnou behem 10min vyplnila a hotovo. vrazila mi to do ruky a ja uz si to nesla na pojistovnu. ale jinak u me doktorky sou vysledky z laborky 3-4dny.
Moje dr. tehdy udělala Ctrl+C a Ctrl+V ze své poslední předoperační zprávy před posledním IVF, protože baba na pojišťovně opravdu chtěla všecko včetně komplet spermiogramu, a to mi bylo tehdy 29 ![]()
Já jsem taky měla k žádosti přidané výsledky z předoperačního vyšetření, ale jinak výsledky z krve trvají tak 2-3 dny. Od obvodní jsem žádost nesla hned na pojišťovnu a za týden už přišel dopis, že mi to schválili. Takže Capelucito neboj, určitě se to stihne.
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder Royal
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
barce – 3.11 – Pawlik
Socina - 30.10 Radbuza
Nic jiného už neměli volného ![]()
Na Radbuze byla kolegyně z diskuze, jako sice barák nijak honosnej (ale minutku od ostatních), ale pokoj vybavenej prakticky stejně jako v Isisu, jedinou nevýhodou je, že se na jídlo a procedury musí tu minutku přeběhnout venkem. A taky nemaj recepci, takže se tam dal pašovat chlap ![]()
ugluk píše:
Na Radbuze byla kolegyně z diskuze, jako sice barák nijak honosnej (ale minutku od ostatních), ale pokoj vybavenej prakticky stejně jako v Isisu, jedinou nevýhodou je, že se na jídlo a procedury musí tu minutku přeběhnout venkem. A taky nemaj recepci, takže se tam dal pašovat chlap
To se mi začíná líbit.
Děvčata budu s sebou brát zásobu vína ![]()
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
Tak nebudu mít Belveder Royal, ale zatím to vypadá na Belvedere II. což je hlavní budova Belvederu.
Jolane: s manželem jsme byli na tom prodlouženém víkendu v Adleru. Měli jsme šíleně velký pokoj, až mi připadal poloprázdný a překvapilo mě, že tam byla na pokoji lednice.
HOLKY které ty lázeňské domy nemají recepci???
HLAVNĚ LÁZEŃSKÉ PRINCEZNY CO JSTE TAM TEĎ - dá se tam propašovat manžel? A když chce přespat kolik za něj musíte platit nebo jde propašovat na pokoj?
Sem, obecně snad všecky dependence hotelů, tedy ne hlavní budovy. Platí se dle úrovně hotelu, obecně bych řekla tak 500-900 vč. nějakého provizorního lehátka a snídaně. Pokud tam někoho propašuješ, tak hlavně na jednolůžák a snažit se vyhnout ráno pokojové službě. Třeba v Isisu to šlo, přestože tam byla recepce, ale zas to bylo strašně veliké a mladé páry se tam vyskytovaly běžně. Někdo to řešil i tak, že manželovi za pár stovek sehnal nocleh v nějakém vedlejším penzionu, ono obecně sex je při léčbě stejně vřele nedoporučován (i když s kondomem se dá očko přimhouřit) ![]()
Ja manzela pasovala, dvakrat od patku do nedele, poprve skoro pruser, uklizecka se ptala, jestli tam spal, ted podruhe jsme vstavali pozdeji a vyhli se. Jinde (recepce apod.) nebyl problem… Ale zavidim holkam bez recepce a bez vikendoveho uklizeni!!!!
No mě picne!!!!!! Já počítala, že budu na depandaci a ne v hlavní budově
, já tam nechci!!!!!!! Já bez manžela nevydržím, předpokládala jsem, že tam bude se mnou spinkat a pojede domů třeba až v neděli - o ten sex ani nejde, ale o tu jeho přítomnost! Víkendy budou dlouhé!
Jinak jsem slysela, ze pristylka je fakt draha - kolegyne tu mela manzela od stredy do nedele a (pravda ze vcetne nejakych procedur, jidla a parkovani, ale i tak!) platila 5500! to je polovina meho doplatku za mesic!
Jo, ale ty penziony se daji… No kazdy si najde vlastni zpusob…