Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
18.10.11 12:04

capel, asi jo, to je fakt. tak jen tak pro jistotu se ptam zkusenych lazenacek:). hele po mne nechteli ani moc a ani krev, nic. obvodacka to se mnou behem 10min vyplnila a hotovo. vrazila mi to do ruky a ja uz si to nesla na pojistovnu. ale jinak u me doktorky sou vysledky z laborky 3-4dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.11 12:13

Moje dr. tehdy udělala Ctrl+C a Ctrl+V ze své poslední předoperační zprávy před posledním IVF, protože baba na pojišťovně opravdu chtěla všecko včetně komplet spermiogramu, a to mi bylo tehdy 29 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
18.10.11 12:31

Já jsem taky měla k žádosti přidané výsledky z předoperačního vyšetření, ale jinak výsledky z krve trvají tak 2-3 dny. Od obvodní jsem žádost nesla hned na pojišťovnu a za týden už přišel dopis, že mi to schválili. Takže Capelucito neboj, určitě se to stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
18.10.11 12:36

sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder Royal
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
barce – 3.11 – Pawlik

Socina - 30.10 Radbuza
Nic jiného už neměli volného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.11 12:56

Na Radbuze byla kolegyně z diskuze, jako sice barák nijak honosnej (ale minutku od ostatních), ale pokoj vybavenej prakticky stejně jako v Isisu, jedinou nevýhodou je, že se na jídlo a procedury musí tu minutku přeběhnout venkem. A taky nemaj recepci, takže se tam dal pašovat chlap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
18.10.11 12:59
ugluk píše:
Na Radbuze byla kolegyně z diskuze, jako sice barák nijak honosnej (ale minutku od ostatních), ale pokoj vybavenej prakticky stejně jako v Isisu, jedinou nevýhodou je, že se na jídlo a procedury musí tu minutku přeběhnout venkem. A taky nemaj recepci, takže se tam dal pašovat chlap :-)

To se mi začíná líbit.
Děvčata budu s sebou brát zásobu vína :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 13:31

sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis

Tak nebudu mít Belveder Royal, ale zatím to vypadá na Belvedere II. což je hlavní budova Belvederu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 13:31

socina: supr jedeš s námi! Já taky beru zásoby vína!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.10.11 13:41

Jolane: s manželem jsme byli na tom prodlouženém víkendu v Adleru. Měli jsme šíleně velký pokoj, až mi připadal poloprázdný a překvapilo mě, že tam byla na pokoji lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 14:08

HOLKY které ty lázeňské domy nemají recepci???

HLAVNĚ LÁZEŃSKÉ PRINCEZNY CO JSTE TAM TEĎ - dá se tam propašovat manžel? A když chce přespat kolik za něj musíte platit nebo jde propašovat na pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.11 14:20

Sem, obecně snad všecky dependence hotelů, tedy ne hlavní budovy. Platí se dle úrovně hotelu, obecně bych řekla tak 500-900 vč. nějakého provizorního lehátka a snídaně. Pokud tam někoho propašuješ, tak hlavně na jednolůžák a snažit se vyhnout ráno pokojové službě. Třeba v Isisu to šlo, přestože tam byla recepce, ale zas to bylo strašně veliké a mladé páry se tam vyskytovaly běžně. Někdo to řešil i tak, že manželovi za pár stovek sehnal nocleh v nějakém vedlejším penzionu, ono obecně sex je při léčbě stejně vřele nedoporučován (i když s kondomem se dá očko přimhouřit) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.10.11 14:27

Ja manzela pasovala, dvakrat od patku do nedele, poprve skoro pruser, uklizecka se ptala, jestli tam spal, ted podruhe jsme vstavali pozdeji a vyhli se. Jinde (recepce apod.) nebyl problem… Ale zavidim holkam bez recepce a bez vikendoveho uklizeni!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 14:27

No mě picne!!!!!! Já počítala, že budu na depandaci a ne v hlavní budově :cert: :cert: :cert: , já tam nechci!!!!!!! Já bez manžela nevydržím, předpokládala jsem, že tam bude se mnou spinkat a pojede domů třeba až v neděli - o ten sex ani nejde, ale o tu jeho přítomnost! Víkendy budou dlouhé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.10.11 14:29

Jinak jsem slysela, ze pristylka je fakt draha - kolegyne tu mela manzela od stredy do nedele a (pravda ze vcetne nejakych procedur, jidla a parkovani, ale i tak!) platila 5500! to je polovina meho doplatku za mesic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.10.11 14:30

Jo, ale ty penziony se daji… No kazdy si najde vlastni zpusob…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí