Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tam je to za 21 nebo za 28 dní i s poplatky 60+15. A je tam jestli je to jednolůžko nebo dvou. a jestli s koupelnou na pokoji nebo ne
Ahoj holky, zdravím, dnes byl krásný den, byla jsem utrácet a koupila si krásnou novou bundičku do lázní ať jsem tam kočka a hlavně to nejdůležitější v teplíčku
. Jinak to bude drahý výlet! Zrovna jsem zhodnotila kolik věcí si můsím pořídit a hrůza! Chtěla jsem si ještě pořídit nový svetřík a také podprdu když se tam pořád budu svlíkat
!
tchýně mi řekla: „Šárko něco si na sebe kup, my ti to zaplatíme“
![]()
socina píše:
tchýně mi řekla: „Šárko něco si na sebe kup, my ti to zaplatíme“![]()
týýý jo dobrá tchýně ![]()
ahoj holky tak skoro za 14 dni jsme tam uz se moc tesim taky jsem zvazovala si koupit neco hezkeho a asi pujdu do kabatku. mam taky pejska a rada bych si ho vzala sebou ale moc lina tak jsem asni nezkoumala jestli se da ject i s pejskem ale musi to byt super bude se mi moc styzkat.
jolane píše:
ahoj holky tak skoro za 14 dni jsme tam uz se moc tesim taky jsem zvazovala si koupit neco hezkeho a asi pujdu do kabatku. mam taky pejska a rada bych si ho vzala sebou ale moc lina tak jsem asni nezkoumala jestli se da ject i s pejskem ale musi to byt super bude se mi moc styzkat.
Pejsky tam pouštěj jen do velikosti 50 cm. ![]()
ta baše má naštěstí 25 v kohoutku ![]()
aha:-( tak to mas stestí. ten muj pejsek ma neso pres 60cm. jinak na me neco leze boli me hlava a jsem desne unavena myslite že me veznou do tech lazni traba s nachlazenim?
Taky už jsem nad tím přemýšlela, že když tam člověk dorazí s chřipkou co s tím dělají, aby mne nevrátili, ale snad ne! No já už mám bundičku, ale ještě potřebuji tepláky na cvičení, ty co mám doma jsou už hnusný! No dost mne znervózňuje, že to ještě nemám schválené!!!!!!!!!
No, jedna spolupacientka tam nějakou chorobu chytla, tak ji doktor vyšetřil, nařídil léčbu a během té doby seškrtal procedury, takže nic moc, ale zas domů vás kvůli tomu nepošlou. Lehké nachlazení se neřeší.
My byly nachlazené postupně všechny
i v tom srpnu
Kdo se přiznal u doktora, tomu seškrtali procedury a léčili jsme to slivovicí a paralenem ![]()
tak to radeji nikomu nereknu hlavne aby to neslo poznat no mam na to jeste 14dni tak snad to bude ok.
ish píše:
My byly nachlazené postupně všechnyi v tom srpnu
Kdo se přiznal u doktora, tomu seškrtali procedury a léčili jsme to slivovicí a paralenem
To léčení slivovicí, to zní docela dobře. Tak mě napadá že mně škrabe v krku ![]()
Tak lázně mám schválené a 30.10.2011 je odjezd, dostávám strach, bude se mi stýskat po manžílkovi