Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak to bude adrenalin! A když si manžel zaplatí ubytování někde v penzionu nebude nikdo zjišťovat, že já nespím v lázeňském domě ne? U mě je jedno kde spím ne?
Ahoj, Belveder Royal nemá vrátnici, takže je to lepší pro případné návštěvy.
socina píše: řeším jestli Belveder nebo Belveder Royal.
Sem, oficiálně mimo hotel spát nesmíš (dodržování léčebného režimu), ale v reálu tvou nepřítomnost nemá kdo jak zjistit, protože noční přepadový kontroly na pokojích se fakt nedělaj
Jinak si nezávazně zjisti, kolik by přistýlka stála, Isis ji má extra drahou (a prý stojí za houby), proto jsem tam chlapa pašovala, pětikilo už by nás tak nevytrhlo (navíc by v tom měl i vstup do Aquafora), ale 900 už mi na ten minipokoj přišlo poněkud mnoho ![]()
monika: já vím, jsem s paní z Belvederu domluvená, že jakmile se uvolní dá mne tam, ale zatím Belveder Royal beznadějně plný
. Dostala jsem nějaký Belveder II - je to přístavba k Belvederu, ale přes vrátnici budu muset jít.
Ugluk: no tohle nás finančně asi zruinuje ![]()
holky a co se jako stane kdyz nekdo zjisti, ze tam u vas prespal manzel zadarmo me tak jako napada? to nas jako poslou domu za trest:)? a jestli me bude uklizecka budit v 8h rano a kontrolovat kdo tam se mnou spal:), tak to uvidi:)!
ja sem na pawliku, tak tam to snad nebude zas takovy problem jak pise ugluk.
Co přespat, ráno ho tam možná nenačapou, ale spíš mě dělá starost jak ho dostat nahoru - vždyť si na té recepci všimnou, že jde se mnou nahoru a budou se ptát
a co řeknu. Když ho načapou tak to podle mne budou chtít uhradit - tu noc co tam spal. No nevím mám z toho strach!
Barce, když tam chlap spal, dávala jsem si na dveře cedulku „nerušit“. Beztak jsem o víkendu chtěla spát dýl než do osmi
Co by se stalo, no nevím, asi by to nebyl problém pojišťovny (porušení léčebného režimu), ale toho hotelu, jaký mají ubytovací řád a jak řeší jeho porušení. Předpokládala bych důrazné napomenutí a požadavek na doplacení, při prvním porušení by tě snad nevyhodili na ulici a neřešili to s policií
Ale fakt nevím, nikdy jsem neslyšela o nikom, u koho by na to přišli.
ono je to totiz dost tezko dokazatelny. mam s hotelama krapet co docineni:) a fakt aby se to jako nejak kontrolovalo a spiclovalo proste nejde si myslim. jako kdyby tam nekdo byl naferovku tyden na 1-luzaku ve 2lidech, tak to jo, ale i tak to je prekerka:). cedulku nerusit tam budu asi davat casto. ale teda kvuli spani:), neee kvuli panskym navstevam:)!
ugluk fakt? tak to muze na me zkusit:). mela by prece uklizet kdyz na pokoji nejsou hosti. ty hotely tam nejsou prece zadny ubytovny.
To jsem si taky říkala, že tam přeci bydlej i plně platící němečtí důchodci, jestli si to troufají i na ně… Na druhou stranu já po té osmé vstávala výjimečně, protože přeci jen snídaně a procedury a tak. Ale když jsem si chtěla přispat, radši jsem dávala cedulku.
Jo, ale to jsem tam tu ceduli dávala bez výjimky a sundavala až při odchodu. Ráda spím ![]()
ugluk píše:
Sem, oficiálně mimo hotel spát nesmíš (dodržování léčebného režimu), ale v reálu tvou nepřítomnost nemá kdo jak zjistit, protože noční přepadový kontroly na pokojích se fakt nedělajJinak si nezávazně zjisti, kolik by přistýlka stála, Isis ji má extra drahou (a prý stojí za houby), proto jsem tam chlapa pašovala, pětikilo už by nás tak nevytrhlo (navíc by v tom měl i vstup do Aquafora), ale 900 už mi na ten minipokoj přišlo poněkud mnoho
Já měla kdysi dobré že mi ubytovali manžela na patře a to dvakrát po sobě jezdil na víkend
Jinak vím o případu kdy paní měla na pokoji chlapa a platila si celý pobyt přišlo se na to.Jestli to byl její nebo nebyl to už nevím.
Sem, díky za tabulečku, právě včera večer jsem nad ní přemýšlela, že ji budu muset vytvořit ![]()
Jinak, nás ale bude pořádná tlupa
, bude veselo. Jinak já vínečko zřejmě koupím na místě, budu cestovat cca 10 hodin…takže zavazadlo navíc nepřipadá v úvahu ![]()
A bez manžílka to bude pro mě taky moooc těžké, ale vzhledem ke vzdálenosti za mnou přijede jen jednou.. ![]()