Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane - 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder Royal
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
Zatím šest a doufám, že jsem na nikoho nezapoměla!
na me ste zapomnely:(.
3.11. pawlik
mne je teda taky nad 35, ale genetiku po mne nechteli, ale ja mam OZP. mame ji sice doma hotovou, ale kdyby si to mel clovek delat vylozene kvuli laznim, tak se to teda pekne protahne:(. my na ni cekali s objednanim a s vysledkama snad 6tydnu!
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
barce - 3.11 - Pawlik
lapi – 6.11. – Isis
barce - 3.11 - Pawlik
barce: promiň promiň já hledala holky zpětně, už v tom právě byl pěkný maglajz proto jsem tu tabulku udělala, protože už jsem nevěděla kdo, kdy a kam
tak teď máme přehled a my už budeme v lázních a vás budeme vyhlížet - vždy jukneme do tabulky a řekneme dnes přijede barce
. Já jsem se tak bála, že na někoho zapomenu, že jsem listovala zpětně asi dvacet stran!
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
barce – 3.11 – Pawlik
lapi – 6.11. – Isis
![]()
sem, v pohode:), urcite se tam nejak najdeme myslim:). diky za tabulku!
ugluk prosim te v kolik hodin cca zacinaj ty procedury?
Sem - díky za tabulku, taky jsem se začala ztrácet v tom, kdy kdo jede. Sejde se nás tam teda fakt hodně ![]()
Capelucito - my se budem asi hodně potkávat, jedu do stejného hotelu dva dny po tobě ![]()
barce - musíš si tam dát asi obrázek, proto jsem tě přehlídla, já jak to všechno zpětně hledala, byl v tom guláš na jedné stránce byl třeba někdo, že jede v tom a tom termínu, ale zas tam nebyl hotel, jsem se v tom ztrácela. Nejlíp se mi hledala lapi se svým úžasným obrázkem
a ty bez fotečky jsi chudinko splynula s textem.
No, první procedury jsou snad od sedmi, ale pokud narazíte na tak milou a spánkumilovnou sestřičku jako já, tak před osmou či devátou vstávat nebudete
Je to každý den jinak, takže i když někdo začíná hodně brzo, tak třeba jen dvakrát týdně, někdy třeba až v deset. některý den jsou procedury dvě-tři, jindy i pět-šest, jak to počítač namíchá. Končí se nějpozději v jednu - ve dvě, ale často máte od oběda volno.
cooooooooooo
. Já myslela, že tak od sedmi půjdu v klídku na snídaňku a začnu nejdříve tak v osum s procedurami
- to bude mučírna!!!!
ugluk diiiik. tak to na tu sestricku budu teda hodne mrkat:)! jo a prosim te kdy a kam mas jit na tu 1.vstupni prohlidku ti reknou na hotelu pri prijezdu na recepci nebo po tom mam nejak patrat?
Sem: nejak jsem to pokopala, nastupovat bych měla v neděli a to je 6/11. Sakryš, musím si to ještě prověřit.
Lapi - nastupujeme stejný den. Teda, pokud to stihnu vyřídit. Zítra bych si měla jít pro papíry na gyndu a dneska odpoledne chci jít k obvodní, aby mě paní doktorka poslala na krev a moč. Za jak dlouho bych to tak mohla mít hotové z laborky, netušíte?
Sem, děkuju za tabulku.
Je to hezký, kolik nás tam jede.
Já jsem byla na krátkodobém samoplaceném pobytu v lázních 2×. Jednou na 6 dnů s mamkou přes Svátky a silvestra v Jáchymově. Tam jsme museli všechno zařizovat, až když jsme přijeli a já jsem si z 10 předplacených procedur jednu nestihla vybrat. Měli vše už plné, o víkendecha svátcích nepracovali. Ach jo.
Podruhé jsme byli v létě na prodloužený s manželem ve Františkových, abych si to oblídla, kdybych tma jela. Měli to úžasně zorganizovaný. Přijeli jsme ve čtvrtek večer a procedury nám už naplánovali sami na pátek i sobotu.
Proto předpokládám, že nám při nástupu řeknou, kam máme jít a v kolik k doktorovi.
Sem, no já to tak měla
Ale jinak můžeš jít na první proceduru, pak dát snídani a pokračovat, mezera je tam na jídlo vždycky a třeba šlapací bazénky byly na probuzení po ránu geniální, zatoužila jsem je mít i doma ![]()
Barce, jo, po ubytování se stavíš na sesterně, kde ti sjednají termín u doktora, ten ti vypíše procedury a na sesterně ti dle nich udělají rozpis, ten se může časem i změnit, pokud třeba dr. na další kontrole procedury pozmění. A neboj, instrukcí dostaneš spoustu. Ta sestra v Pawliku byla, tuším, ročník 80, mladá, štíhlá, moc příjemná nazrzlá.