Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
19.10.11 10:30

Sem na Belvederu II jsem já :wink: na Royalu jsou známí tady a do 12ti nemají kvůli Gruzii šanci usnout. Docela na to nadávají. Jen ti, co mají dražší jednolůžkové pokoje na druhou stranu celkem v poho, ale také je prý furt něco budí. U nás ráno zase zásobují kuchyni, takže jsem občas také po šesté byla probuzena, ale zase jinak celou noc klid…tak si vyber :nevim:

Jinak na Belvederu pro známé-osoba na noc se snídaní 930,– - což je dost. Když přijel manžel, zamluvila jsem Pension Relax, který je nedaleko hned vedle pošty a super-spokojenost veliká. Osoba na noc 350,– ve dvojlůžkovém pokoji. Mám číslo na majitele, kdyby někdo chtěl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 10:38

SILVI JSI SKVĚLÁ!!!!!!! JÁ CHCI CHCI CHCI PROSÍM POŠLI TO ČÍSLO JU :-D :-D :-D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 10:42

socina - neboj už si odpočinem a vyčistíme hlavu - berme přeci ty zásoby vína ne???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Beru růžové a bílé!

SILVI: já už pomalu vyhlašovala státní smutek když mi řekli, že mám Belvedere II. místo Royalu! Právě všechny holky píší, že na ty depandace krásně propašuješ manžela, ale do Belvederu ho asi nepropašuji. A ty jsi s manželem přespala v tom penzionu? Asi to nikdo nezjistí ne, když přespím s ním mimo Belvedere II. chci spát u něj, hezky se přitulit a usnout mu na rameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
19.10.11 10:45

Sem to fakt nezjistí…je tu tolik lidí! Já spala s manželem na tom pensionu jednu noc a spolubydlící není na hotelu od pátka do pondělního rána :wink:

číslo na pension Relax a adresa:

Lidická 411/2
351 01 Františkovy Lázně
775 297 847

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
19.10.11 10:47

Holky já chodím na horkou griotku do Illusion :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
19.10.11 11:05

Sem, já nakoupila 90 % dárků ve Frantovkách a v Chebu, ve FL je takovej malej obchůdek se všelijakou biokosmetikou, čajema a lázeňskýma produktama (rašelinný nahřívací polštářky a tak). A okna doma umyl chlap 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 12:58

Silvi, ugluk - děkuji za tip!!! No bude to hukot, škoda, že tě tam kočí už nezastihneme asi už budeš doma viď?

NO JINAK HOLKY, pozor na modrémkoniku je také diskuze na lázně a objevil se tam nějaký Tonda, který jede do FL už 23.10. tak by se rád přidal k naší dámské expedici :mrgreen: , budeme mít dokonce bodyguarda kdyby nás chtěli obtěžovat nějací vypelichaní němečtí kocouři a bydlí také v Belvederu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
19.10.11 13:04

Na Modrokoně už z principu nelezu, nějak mě tam to gestapácký prostředí odradilo a beztak mě blokli, asi protože jsem měla drzé dotazy :-) Ale do té diskuze jsem kdysi přispívala dost. Tak si to tam s Tondou užijte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 13:09

No faktem je, že jednu adminku tedy tam vyloženě nenávidím a udělala problémy spoustě holkám, mě je nedělala na koníkovi, ale na beremku! No uvidíme co se z Tondy vyklube, třeba bude OK a když ne je nás na něj 8 ženských a jestli jede do lázní tak asi bude kardiak když jede do FL takže se nebojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.10.11 13:21

Ahoj holky, dneska jsem byla na těch testech, tak teď se zase obávám, jak dopadnou. Jsem nastydlá a tak…

Za chvíli budu volat na gyndu, jestli má pro mě paní doktorka připravené papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.10.11 13:21

:lol: Bude nás víc, nebojíme se vlka nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
19.10.11 13:27

Sem, moc dobře vím, kterou adminku máš na mysli :-) My hromadně odešli poté, co ona začala vyhazovat za něco, co sama ve velkém dělala, ale vedení se za ni postavilo, že ona může :wink: A její veřejně prezentovaný postoj k asistované reprodukci ani nechtěj znát, ale ona se do nás dovede vcítit, protože si protrpěla celé ty nekonečné tři měsíce, než se jim zadařilo…
Ale o Tondovi manželovi neříkej :lol:

Capel, držím palce, ať je vše OK, ale pochybuji, že by někomu neschválili lázně, protože byl pár týdnů předtím nastydlý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 14:01

ne ne já nemám s Tondou žádné záletnické úmysly takže to manžovi řeknu. Manžel je v tomhle naprosto v pohodě, spíš se bude bát ne že bych zahla, ale, aby dotyčný pán nebyl nějaký „podezřelý“. A určitě mu to povím, neboť manžel přijede občas i v týdnu a nechci, aby došlo k nějakému nedorozumění kdyby nás pak někde viděl ve společnosti dotyčného. Jinak já tam budu mít další garde - každý den hlídače. Náš dobrý kamarád, který nám byl i na svatbě má čistě náhodou pracovní zakázku v Chebu a jaká to náhoda - má služební ubytování ve Františkových lázních :-D :-D :-D takže myslím, že tam bude fakt veselo, protože bude chtít určitě večer vyrážet na vínko. On je Brňák a vidíme se strašně málo a taková náhoda, píšeme si na FB co dělá apod. a je to tady! Takže manžel bude v klidu, neboť já budu pod dohledem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
19.10.11 14:02

Tak to máš fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.10.11 14:24

sem, holky, videly jste nekdy v TV takovy ty priblbly komedie z lazni jak tam hral myslim donutil a zednicek a pak taky v jedne svandova. se musim fakt tlemit:). si to fakt uplne predstavuju jak sme tam jako taky:). si furt jako rikam, ja, a v laznich:)??
a na kardiaky sem obzvlast pozor:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital