Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sem na Belvederu II jsem já
na Royalu jsou známí tady a do 12ti nemají kvůli Gruzii šanci usnout. Docela na to nadávají. Jen ti, co mají dražší jednolůžkové pokoje na druhou stranu celkem v poho, ale také je prý furt něco budí. U nás ráno zase zásobují kuchyni, takže jsem občas také po šesté byla probuzena, ale zase jinak celou noc klid…tak si vyber ![]()
Jinak na Belvederu pro známé-osoba na noc se snídaní 930,– - což je dost. Když přijel manžel, zamluvila jsem Pension Relax, který je nedaleko hned vedle pošty a super-spokojenost veliká. Osoba na noc 350,– ve dvojlůžkovém pokoji. Mám číslo na majitele, kdyby někdo chtěl ![]()
SILVI JSI SKVĚLÁ!!!!!!! JÁ CHCI CHCI CHCI PROSÍM POŠLI TO ČÍSLO JU
!
socina - neboj už si odpočinem a vyčistíme hlavu - berme přeci ty zásoby vína ne????
Beru růžové a bílé!
SILVI: já už pomalu vyhlašovala státní smutek když mi řekli, že mám Belvedere II. místo Royalu! Právě všechny holky píší, že na ty depandace krásně propašuješ manžela, ale do Belvederu ho asi nepropašuji. A ty jsi s manželem přespala v tom penzionu? Asi to nikdo nezjistí ne, když přespím s ním mimo Belvedere II. chci spát u něj, hezky se přitulit a usnout mu na rameni.
Sem to fakt nezjistí…je tu tolik lidí! Já spala s manželem na tom pensionu jednu noc a spolubydlící není na hotelu od pátka do pondělního rána ![]()
číslo na pension Relax a adresa:
Lidická 411/2
351 01 Františkovy Lázně
775 297 847
Sem, já nakoupila 90 % dárků ve Frantovkách a v Chebu, ve FL je takovej malej obchůdek se všelijakou biokosmetikou, čajema a lázeňskýma produktama (rašelinný nahřívací polštářky a tak). A okna doma umyl chlap ![]()
Silvi, ugluk - děkuji za tip!!! No bude to hukot, škoda, že tě tam kočí už nezastihneme asi už budeš doma viď?
NO JINAK HOLKY, pozor na modrémkoniku je také diskuze na lázně a objevil se tam nějaký Tonda, který jede do FL už 23.10. tak by se rád přidal k naší dámské expedici
, budeme mít dokonce bodyguarda kdyby nás chtěli obtěžovat nějací vypelichaní němečtí kocouři a bydlí také v Belvederu.
Na Modrokoně už z principu nelezu, nějak mě tam to gestapácký prostředí odradilo a beztak mě blokli, asi protože jsem měla drzé dotazy
Ale do té diskuze jsem kdysi přispívala dost. Tak si to tam s Tondou užijte ![]()
No faktem je, že jednu adminku tedy tam vyloženě nenávidím a udělala problémy spoustě holkám, mě je nedělala na koníkovi, ale na beremku! No uvidíme co se z Tondy vyklube, třeba bude OK a když ne je nás na něj 8 ženských a jestli jede do lázní tak asi bude kardiak když jede do FL takže se nebojím ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na těch testech, tak teď se zase obávám, jak dopadnou. Jsem nastydlá a tak…
Za chvíli budu volat na gyndu, jestli má pro mě paní doktorka připravené papíry.
Sem, moc dobře vím, kterou adminku máš na mysli
My hromadně odešli poté, co ona začala vyhazovat za něco, co sama ve velkém dělala, ale vedení se za ni postavilo, že ona může
A její veřejně prezentovaný postoj k asistované reprodukci ani nechtěj znát, ale ona se do nás dovede vcítit, protože si protrpěla celé ty nekonečné tři měsíce, než se jim zadařilo…
Ale o Tondovi manželovi neříkej ![]()
Capel, držím palce, ať je vše OK, ale pochybuji, že by někomu neschválili lázně, protože byl pár týdnů předtím nastydlý ![]()
ne ne já nemám s Tondou žádné záletnické úmysly takže to manžovi řeknu. Manžel je v tomhle naprosto v pohodě, spíš se bude bát ne že bych zahla, ale, aby dotyčný pán nebyl nějaký „podezřelý“. A určitě mu to povím, neboť manžel přijede občas i v týdnu a nechci, aby došlo k nějakému nedorozumění kdyby nás pak někde viděl ve společnosti dotyčného. Jinak já tam budu mít další garde - každý den hlídače. Náš dobrý kamarád, který nám byl i na svatbě má čistě náhodou pracovní zakázku v Chebu a jaká to náhoda - má služební ubytování ve Františkových lázních
takže myslím, že tam bude fakt veselo, protože bude chtít určitě večer vyrážet na vínko. On je Brňák a vidíme se strašně málo a taková náhoda, píšeme si na FB co dělá apod. a je to tady! Takže manžel bude v klidu, neboť já budu pod dohledem ![]()
sem, holky, videly jste nekdy v TV takovy ty priblbly komedie z lazni jak tam hral myslim donutil a zednicek a pak taky v jedne svandova. se musim fakt tlemit:). si to fakt uplne predstavuju jak sme tam jako taky:). si furt jako rikam, ja, a v laznich:)??
a na kardiaky sem obzvlast pozor:)!