Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 6.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
Capel, kdysi jsem si koupila nějakou v Obi či kde, měla tak akorát tu správnou výšku pro mě, obyč dřevěná bedýnka, odcvičila jsem na ní dva roky ![]()
Sem, tak vidíš, hlavně, že se to vyřešilo ![]()
Bedniča - aha, to mě nenapadlo. Docela se s tím trápím, protože nějak nevím, jak vychytat tu správnou výšku a šířku a hloubku. No no, po „frantofkách“ vyřeším.
ahoj holky.
Dnes mi přišel mail z Adleru že jim potvrzení ubytování stačí mailem
Takže nemusím nic posílat ![]()
socina píše:
ahoj holky.
Dnes mi přišel mail z Adleru že jim potvrzení ubytování stačí mailemTakže nemusím nic posílat
jestli jedes do Adleru tak se potkame budu tam taky. ![]()
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Adler
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 6.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
Takže opravuji tabulku ju
jeee mozna budu se socinou na pokoji teda jestli jede do Adleru na dvoulůžko.
to by bylo fajn aspon se budu vic tesit. Mam z toho hrozny strach aby mi tam nedali nejakou němku nebo pani v duchodu.
neee, já jsem v Radbuze, ta patří pod Adler. je to jen vedlejší vchod a mám jednolůžák
měla jsem dělat kamarádce dekorace na svatbu. Vývazky mám téměř hotové a hafany na auta ![]()
jolane píše:
to by bylo fajn aspon se budu vic tesit. Mam z toho hrozny strach aby mi tam nedali nejakou němku nebo pani v duchodu.
neboj, to se nestane. snaží se dávat k sobě holky věkově stejně ![]()
Ahoj Silvi!!! Prave jsem docvicila mojzisku doma na koberci
.
dnes mi švára doveze KUFR, nějaký velký, tram se toho vejde, zásoba kabelek a bot, a hadříku a vínka… ![]()
Ahoj holky,
mám dotaz na ty, co už v lázních byly. Kam všude se má nosit ručník? A po těch slatinových tampónech stačí intimka nebo normální vložka?
Kolik jste měli cca procedur za den?
Slyšela jsem, že se dají nějaké dokoupit. Nebo alespoň cvičení. Co byste doporučovaly?
Jinak já jsem už týden nachlazená a teď o víkendu stonám. Chtěla jsme ležet, ale do postele jsem se od rána dostala až teď. ![]()