Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68965
24.10.11 12:02

Sedmi, jo, přímo v Adleru.

A proboha kufry poště nesvěřujte, to by to dopadlo, já z nich minulý týden mámila balíček pět dní :jazyk: Jinak jsem toho z FL posílala dost (háčkovala jsem čepičky) a ne všecko dorazilo, i když samozřejmě nemohu říct, kde se to ztratilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
24.10.11 12:08

ugluk kujuuu :lol:
ja bych to poste taky nesverila, ani moje potvrzeni do lazni jim nedorazilo, nahaneli me pak telefonem.....

musim si vecer sednout a procist dozadu tuto diskusi a vypisu si vsechny vase tipy, co kde je a kam zajit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.10.11 13:09

Sedmitecko - pak sem ten sumar dej, protoze ja krute nestiham a taky bych to chtela udelat.

Ja mela za to, ze nejake cviceni je v bazenu, jak je aquaformu. Nebo se pletu?

V sobotu jsem koukala na kulturní akce a vyžití a v listopadu je to slabota, NIC se tam neděje, to v létě to frčelo, koukali jsme na program (byli jen na víkend), ale bývalo tam divadlo, koncerty, přednášky… Jo, šli jsme s manželem na koncert rock and rollu - a byli jsme tam nejmladší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.10.11 13:24

V listopadu tam hráli divadlo tak 2-3×, co si pamatuju, koncerty taky byly…

Jinak aquaerobic - buď v Louisiných lázních býval za 60 (organizeuje Adler, takže nutno zamluvit tam) v malém bazénu a malém kolektivu super, nebo přímo v Aquaforu (organizuje Aquaforum) přímo v tom veřejném bazénu za plného provozu, to mi už tak super nepřišlo (jsem to viděla jen „zvenčí“) a bylo to dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
24.10.11 14:26

ugluk dekujeme za tipy, jeste, ze te tady mame, od tebe jsem nacerpala hromadu informaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
24.10.11 14:26

capelucita neboim se, ze bychom se tam nudily, mylsim, ze akce urcite nejake budou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
24.10.11 15:37

No holky vzhledem k tomu, že nás tam jede taková banda tak věřím, že se zabavíme samy, ale faktem je, že už tam asi nebude tolik akcí jako v létě a i ta motýlí farma bude asi zavřená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
24.10.11 15:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
24.10.11 15:44

Tipy na výlet - doufám, že nevadí, že to sem dávám :lol:

http://www.lazenskepobyty.cz/…-a-okoli.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.10.11 16:33

Jé, to je bezva, že se to tu tak rozjíždí. Určitě se dá jezdit po výletech. Cheb je co by kamenem dohodil a je tam unikátní středověká falc, jediná v naší republice. Dá se jet i do Mariánek (v létě tam byly autobusové zájezdy na fontánu), do Varů a pod. Nevím, kam všude se člověk dostane vlakem či busem, ale určitě si něco vymyslíme.

Hlavně se musíme hýbat, pochopila jsem, že všechny tam chceme pár kg schodit. Tak hurá na sport, ať si můžeme dávat dobrůtky a kafíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.10.11 16:34

Ještě jeden dotaz na holčiny, které jste tam byly. Měli jste předepsanou picí kůru?

Mám si vzít kalíšek na vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.10.11 16:40

Capel, jo, měla jsem 2× denně dvě deci Nového kostelního pramenu. Pak jsem se někde doslechla, že je to proto, že dost těch procedur má vedlejší účinek zácpu, zatímco ten pramen je mírně projímavý a měl by to uvézt do normálu :-) Fakt je, že jsem chodila pravidelně denně :-) Buď jsem si ráno nabrala do půllitrové pet lahve a na pokoji to pak celý den upíjela, nebo jsem používala takové to lázeňské pítko, co jsem si tam jako suvenýr koupila :-) Ale bylo to dost hnusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
24.10.11 16:42

holky jsou procedury i o víkendech? No jinak minimálně nepřibrat je cíl a když něco sundám tak budu jedině ráda ať jsem pěkná pod stromek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.10.11 16:46

Jinak z výletů - určitě Cheb - náměstí, hrad, muzeum, pak se dá moc příjemnou odpolední procházkou dojít zpátky do FL. Na odpoledne je třeba Komorní hůrka, vyhaslá sopka kousek od FL. Je tam několik doporučených turistických tras po okolí asi od 2 km do 6. Krásné je to na jezero Amerika a courat tam po okolí. Celodenní výlet je na SOOS, ale dá se jedna nebo obě trasy jet busem. Nebo busem do Skalné (hrad) a pak přes Starý Rybník (pěkná zřícenina) zpět do FL pěšky, to je tak na 2-3 hodiny pohodové chůze. Všecko podnikáno v říjnu a listopadu :-) S autem pak třeba docela kousek na hrad Seeberg (Ostroh) nebo pak o něco dál třeba na Loket, do Mariánek, do Karlových Varů… No courala jsem tam každý den a každý víkend pak byly větší výlety a fakt tam bylo co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.10.11 16:47

Sem, obvykle ještě v sobotu dopoledne, ale odpoledne a celou neděli už je volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí