Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
sem taky mám hromady po bytě a přeskakujeme je
jsme přímo zavalenim vypadá to, že se stěhuju definitivně z bytu navždy a né jen na měsíc do lázní
![]()
holky, co jedete v neděli, jak se srazíme, dáme si nějaké místo a čas na seznamovací večírek? třeba po večeři, až budeme zabydlené, na kávičku ???
Ahojky holky, tak já úspěšně vyžehlila své věcičky a zítra je začnu cpát do kufru, však mám taky nejvyšší čas že, vždyť už zítra vyrážííííím.
Co kdybychom se sešli už chvilku před večeří jen na skok - Sem jsme ve stejném hotelu, tak bychom mohly už sedět třeba spolu
- vlastně i s tebou Sedmi, jsi sice v Roaylu, ale budeš chodit na jídlo k nám. Také jsme skoro všechny u sebe (Belveder a Adler = ty spolu sousedí), takže co takhle si všechny říct „ahoj“ buď před Bel. nebo Adl. a po té večeři dát ten seznamovací dýchánek??
eli ahojda, no, pokud se pujde domluvit s obsluhou, aby nas vsechny tri dali k jednomu stolu, bude to supeer, my se semikem se sejdeme pred veceri urcite ![]()
pisni mi do zpravy mobil, ulozim si te a PISNU JU ![]()
Tak máš to tam
. Snad obsluhu oblomíme, nasadíme úsměv „č. 3“ a bude ![]()
socina píše:
mám plavkyyyyyya nové mega kalhoty
Ty se máš, já si ty své plavky musím ještě zkusit - zda-li se do nich ještě vejdu ![]()
Jinak holky…já jsem čím dál tím víc marod…Včera jsem opět nechala další penízky v lékárně, cca šest stovek… Už týden se nemůžu dostat z nachlazení a včera jsem ztratila hlas, manžílek se mi směje a já mám obavy, aby mi nezatrhli nějaké procedurky.. ![]()
socina píše:
v kolik hodin je večeře?
Tak to nevím, ale určitě nám při příjezdu všechno řeknou. Holky, v kolik tam cca dorazíte??
my máme v plánu ve 12. Ale záleží na tom jak moc budeme bloudit. Manžel zrovna studuje mapu
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12330.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12330.gif
HOLKY JSEM TOTÁLNĚ MRTVÁ!!! JÁ SNAD NEZABALÍM HRŮZA, VŠUDE BORDEL A SAMOZŘEJMNĚ UMÝT OKNA JSEM NESTIHLA A NESTIHNU!!!!
Jasně Eli, sedmi zavolám až dorazíme do hotelu a na večeři už se sejdeme a možná už i dřív a s ostatními bych to dala asi po večeři ne? Na Jolane i socinu mám telefon takže si můžeme písnout kdykoliv během dne.
eli ok, ozvu se pred veceri a dame srazik pred jidelnou v Belvederu ju ![]()
my dorazime na tu 13.00 driv to asi nestihneme, jeste se po ceste zastavujeme u tchanovcu v Zatci ![]()
semíku my se spojíme hned, jak dorazíme do hotelu ju, treba se potkame hned u recepce a musime ukecat to ubytko
![]()