Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4107
1.12.11 13:24

Adler

Já jsem byla na Adleru, přesněji v Radbuze, a nemohu si stěžovat. Všechno bylo super. Dokonce jsem měla tu báječnou zdravotní madraci, možná kdybych neblbla já tak se tam dalo i pěkně spát :lol:
Já hodnotím lázně velice kladně, to že, tam byly dvě protivné sestry, s tim se dá žít.
Docela hodně jsem byla znechuce cela z kavárny Markétka, fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.12.11 13:44

Fakt, tak i Markétka šla do háje? 8o Tam my trávily půlku odpolední, tehdy to byla jediná nekuřácká, obsluha příjemná, ceny taktéž, vinnej střik sice neuměli (nám nosili dvě deci, matonku a mrňavý skleničky, ať si to nějak pomícháme), ale jinak super :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.12.11 17:19

tak me se zase Marketka docela libila, tedy spis jejich marcipanovy dortik, ten jsme si uzivaly, ale socina nam ho pekne pomluvila :mrgreen: :mrgreen:
my byli denni stamgasti spis v Illusion Cafe :mrgreen:

jojo, holky na Adleru byly spokojene, evidentne to tam fungovalo lepe nez u nas, ale co, stejne tam bylo pekne a jeste jsme zhubly, coz mi nijak nevadi :mrgreen:

ugluk ted se na me budes mozna zlobit, ale mudr, KOzma je arogantni vuuul :mrgreen: nemuzu si pomoct......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.12.11 17:51

Tak teď si tu o mně ale musíte myslet, že jsem vám kecala naprosto ve všem :mrgreen:
Ale mně ten doktor neskutečně sednul, kecal se mnou skoro jak rovný s rovnou, probrali jsme všecky možnosti horem spodem, vždycky jsem s ním prokecala spoustu času, na všecko měl odpověď a dodnes od něj pamatuju pár opravdu zajímavých informací… :) Co ti provedl? Je mi to moc líto, že ti nesednul :?
Ale taky je fakt, že já mám slabost pro až extrémně upřímný doktory, u nás chodím k šéfovi CARu a to je příšernej cynik, fakt hroznej a já jsem z něj nadšená a taky už jsem slyšela od dost lidí, že jim ty jeho řeči nedělaj dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.12.11 19:29

Jj, souhlasím se Sedmi, Kozma je chodící arogance… Snaží se dělat chytrého a má občas scestné kecy. Navíc…lázně se zaměřením na gynekologické obtíže a nemají tam ani jeden ultrazvuk??????!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.12.11 20:25

ugluk ja jsem uz prisla za svou „snazici“ karieru do styku s mnoha doktory a byli skoro vsichni profici a fajn, Kozma je namysleny hovadko, ktery si o sobe mysli kdovi co.....byla jsem u nej, kdyz jsem zacala krvacet a mela strasne krece a moje doktorka tam ten den zrovna nebyla, mluvil se mnou jako s blbcem, ani me neprohlidnul (a to si precetl v karte, ze jsem po laparo a odstraneni delozniho septa a ze mam v deloze IUD) a kdyz jsem s nim polemizovala o nekterych procedurach, ktere jsem chtela zrusit, jelikoz mi zhorsovaly stav, tak se me arogantne zeptal, ceho ze jsem Mgr,. kdyz jsme oznamila, ze filozofie, pronesl neco ve smyslu, ze tedy nemam co kecat do biologie…ujistila jsem ho, ze o svem tele a neplodnosti toho jiz vim vic nez dost (mozna vic nez on, podle toho, jaky mel pristup)…
eli vi, v jakem stavu jsme byla a co se mnou ty procedury delaly, bylo mi fakt blbe, a nikdo me ani nemohl porhlednout, protoze nemaji ani sono, nakonec jsem skoncila v nemocnici v Chebu, kde konecne neco resili, v laznich to nikoho nezajimalo…

jo a zajimalo by me, jestli je vazne gynekolog, protoze k nemu do ordinace chodili i kulhajici chlapi, kteri byli v laznich s kolenem ,haha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.12.11 20:40

Ach jo, to mě holky moc mrzí :( Já s ním fakt diskutovala „na úrovni“ a i změnu procedur jsem si vždycky domluvila bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.12.11 09:26

holky tak sem taky zpatky a hned v procesu a byt se mi uz mooooc styskalo, tak teda vzpominam docela s nostalgii v srdci, proste moc hezky mesic zivota :kytka: . jinak ja byla na Pawliku a musim rict ,ze 4* je tam akorat to Aquaforum. jako na pokoji vse co potrebujete vc. velikanske plazmy, ale pokojik fakt malinky a diky matraci sem se moc nevyspala. jidlo sice formou svedskych, ale dobry predevsim pro ty, kdo upredsnostnuje kvantitu pred kvalitou. nebylo to jako hnusny, to urcite nee, ale proste prumer. ale na dortiky sem radsi chodila prave do marketky, byly tam vybornyy! nicmene dohanel to svoji prijemnosti personal hotelu, vsichni od pokojske az po servirky a recepci moc prijemny a mily. no ale koukam jako blazen co pisete o Kozmovi 8o . ja s nim mam presne stejnou zkusenost jako Ugluk, cimz nechci rict ze vam to neverim, ale na me byl neuveritelne prijemny, jeden z nejprijemnejsich doktoru. a na procedurach jedinej kdo se teda na me netvaril byl takovy silna mala pani skoro bez vlasu v plynovkach :? . ta s tim melirem v luisinych mela hrozne prisny vyraz, ale pak sem se s ni jednou zacla bavit a anjednou byla hrozne mila. ale jakmile nekdo pozde, tak to teda mrmlaly, to jo :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
2.12.11 09:37

no teda, já žasnu…už Vás pročítám dlouho, ale Ugluk psala vždy vše za mě :D (byla jsem tam s ní, spolu máme ty prima vzpomínky na Markétku a výlety do okolí)…no, ale teď už to fakt nevydržím a musím. Je mi taky moc líto, že se to tam takhle změnilo, já bydlela v Radbuze, na jídlo do Adlera a nemohla jsem si stěžovat, dr. jsem měla Albla, no že bych si vyskakovala, to zrovna ne, ale tak hroznej nebyl, celkem o procedurách se s ním dalo diskutovat taky docela dobře

já měla naopak všechny koupele (krom slatinných) v Luisinkách a lázeňské mi tam přišly vcelku ok, spíš teda takové dryjáčnice, ale řekla bych, že byly dost otrávené z těch nabubřelých Němek, a nesmělo se teda chodit pozdě, ale to chápu. Trochu drsoňka byla jen u vag. tamponů (hlas vyhulený jak chlap), nevím zda tam ještě je. Naopak kulaťoučká paní Žlutá na irigacích byla fakt sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.12.11 09:47

elanaa tak ted byly spis votraveny z rusek :) . neeee, ja proti nim fakt nemuzu nic rict. asi sem mela stesti. kazdopadne sem ho mela v tom, ze sem vsechny procedury snasela uplne super, nic mi nevadilo, naopak. coz asi kazdy takovy stesti nema :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
2.12.11 09:50

tyjo, za nás tam Rusky snad ani nebyly 8o

já taky nemusela nic měnit, vše mi sedělo…ale nám vyloženě kladli na srdce, zvlášť u slatinných tamponů, že pokud bysme večer po jejich první aplikaci dostaly křeče, tak hned druhý den k doktorovi, že to fakt každýmu nesedne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
2.12.11 10:28

El, děkuji ti, děkuji, zachránkyně moje, jsem se už bála, jestli si to v té euforii nakonec všecko nepřikrášluju a nepamatuju úplně blbě :)
Na druhou stranu pokud o dva roky později mělo tolik holek opačný zkušenosti, nejspíš to s nima jde dost z kopce :? S těma lázněma, ne s holkama, pochopitelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
2.12.11 10:31

Len ne, vůbec… proto mě to fakt překvapilo a už jsem se musela ozvat. A asi začínají bojovat o hosty, mně obdařili v týdnu obálkou s několika exkluzivními katalogy (jako fakt hezky zpracovaný to mají), ceníky, nabídkami…a jak by byli rádi, kdybych znova přijela, dokonce na KLP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
2.12.11 10:37

Mně furt posílaj maily s velkolepýma obrázkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
2.12.11 11:35

ugluk napsala jsi to presne, ono se to tam asi kapanek zmenilo za ty dva roky, od doby, kdy jste tam byly vy dve.....proste k horsimu, nemuzu si pomoct…a neni to je nnas nazor, shodli se na tom skoro vsichni lidi u nas v hotelu…ale treba jen spatny vyber hotelu nooo…

joooo, plynova baba byla exkluzivni fakt :mrgreen: :mrgreen: a pani Zluta v Luisinkach byla uzasna, jedine slunicko mezi temi carodejnicemi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí