Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
11.1.12 13:28
Ahoj, mám výsledky genetiky již mnoho let…ta se nemění, tak snad nebudou chtít novou, kdyby náhodou.
Netušila jsem, že je to takový fofr…plánovala jsem až tak červen…ale tím líp. Teď je takové mrtvé období a docela by to bylo fajn. Jen tedy mi je píše gyndař a z Caru doporučení nemám. No a spermiogram starý. Ale bůhví, jestli mi to schválí. Gyndař se moc netvářil.
Capelucita píše:
Ahoj, jsem taky u VZP. Mě to vyřídili obratem, tj. v pátek jsme zanesli žádost, v pondělí ji dostala revizní doktorka a v úterý zadávali do systému, že mám schváleno. Poštou mi to sice přišlo až za 10-14 dnů, ale já jim tam volala. Telefonický kontakt s pojišťovnou, resp. revizním doktorem mohu jen doporučit. Zvaolej na VZP, dají ti na ně číslo a všechno ti řeknou. I to, co chtějí od obvodního, jakou chtějí kontrolu krve a tak. Máš výsledky z genetiky?
blastík píše:
Ahoj holky. Narazila jsem na povídání o lázních. Sice ještě nevím zda je budu mít schválené, ale ráda se u vás inspiruji.Jaké doklady je třeba k žádosti doložit? pokud jsem starší 35 let jsem se dočetla, že i genetiku obou partnerů. nevíte podrobnosti, odkazy, jak dlouho trvá schválení? jsem u VZP. To je chrlení dotazů, co? Ale plánuji poprvé lázně, po 15ti nezdařilých transferech.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.1.12 13:42

ja nechapu proc ty doktori s tim delaj takovy ciraty? na nejakym gyndarovi to vubec nezalezi jestli ti je schvali, o tom rozhodne revizni lekar. jako gyndar ti samozrejme musi napsat to doporuceni. uz sem slysela od spousta lidi, jak delaj drahoty a obliceje, ale vubec nechapu proc! kvuli tomu, ze jim to zabere 10min. prace? nebo ze jim klesa nejaky kredit kdyz napisou moc doporuceni do lazne? nechapu… rozhoduje o tom zkatka pojistovna a ne on. lazne schvali v 90%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jířa37
11.1.12 22:26

Ahoj, už jste někdo slyšel o změně poskytování lázeňké péče? Mělo by to být od 1.4. 2012 Pro gynek. pacientky už nebudou lázně křížkové. Dnes mi to říkala gyndařka. Víte o tom něco? Pokud to někdo dohledá, napište odkaz, já to nemohu nikde najít.

• Citovat
  • Upravit
2331
11.1.12 22:47

Ty změny poskytování lázeňské péče se pravděpodobně odložily, bude se o nich rozhodovat asi až za půl roku, od 1. 4. by to nakonec snad platit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
12.1.12 12:34

děvčata jestli řešíte kde bydlet?! Tak rozhodně volte hotel kde neni recepce, nebudete muset řešit že je 22.h a že musíte domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
12.1.12 12:37
Doktoři mají limity. A když si to vyplýtvají na nás tak pak nemůžou jet jejich rodiny a kamarádi. Můj doktro taky držkoval ale já jsem na tom trvala :cert:
barce píše:
ja nechapu proc ty doktori s tim delaj takovy ciraty? na nejakym gyndarovi to vubec nezalezi jestli ti je schvali, o tom rozhodne revizni lekar. jako gyndar ti samozrejme musi napsat to doporuceni. uz sem slysela od spousta lidi, jak delaj drahoty a obliceje, ale vubec nechapu proc! kvuli tomu, ze jim to zabere 10min. prace? nebo ze jim klesa nejaky kredit kdyz napisou moc doporuceni do lazne? nechapu… rozhoduje o tom zkatka pojistovna a ne on. lazne schvali v 90%.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.1.12 13:06

Doktoři jednak mají limity a jednak, říkala paní z ubytovací kanceláře ve FL, na rodná čísla pacientů posílají do lázní své známé. Prý tam takový případ měli, že si někdo nechal vyjet u své pojišťovny výkony a měl tam lázně a přitom v lázních nebyl. A oni to museli řešit. nějak to moc nechápu, protože po nás na hotelu chtěli OP a to by mělo prasknout, kdybych přijela s OP na např. Nováková a lázně bych měla na Navrátilová, nebo ne?

MMCh - v Pawliku taky nešešili příchody po 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.1.12 16:45

to mi teda prijde docela divoky, ze by nekdo poslal navrh lazni na neci rodny cislo. ale fakt by me to docela zajimalo proc to vetsina doktoru tak mrmla. ja problem teda nemela vubec zadnej. v CARu mi dali doporuceni bez reci a obvodacka to napsala,ale fakt spousta holek rikala,a i s dost drsnejma diagnozama, ze jim doktor tvrdil jak jim stejne lazne neschvalej a podobny kecy. schvalej to skoro kazdymu. a ty omezeni od jara se maji predevsim tykat diagnoz napr.typu artroza kdy nekdo jezdi do lazni na pokladnu pravidelne kazdej rok na 3tydny. nasich diagnoz by se to snad moc dotknout nemelo. ale kdo vi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
12.1.12 19:55
já jsem přišla o vaječní a vejcovod, na druhém byly srůsty a doktor (primař) mi řekla že nikdy neslyšel o tom že by někdo s tímhle jel do lázní!! :nevim:
barce píše:
to mi teda prijde docela divoky, ze by nekdo poslal navrh lazni na neci rodny cislo. ale fakt by me to docela zajimalo proc to vetsina doktoru tak mrmla. ja problem teda nemela vubec zadnej. v CARu mi dali doporuceni bez reci a obvodacka to napsala,ale fakt spousta holek rikala,a i s dost drsnejma diagnozama, ze jim doktor tvrdil jak jim stejne lazne neschvalej a podobny kecy. schvalej to skoro kazdymu. a ty omezeni od jara se maji predevsim tykat diagnoz napr.typu artroza kdy nekdo jezdi do lazni na pokladnu pravidelne kazdej rok na 3tydny. nasich diagnoz by se to snad moc dotknout nemelo. ale kdo vi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.1.12 08:33
tak to je bud uplnej idiot anebo si myslel, ze ho udela z tebe :zed:
socina píše:
já jsem přišla o vaječní a vejcovod, na druhém byly srůsty a doktor (primař) mi řekla že nikdy neslyšel o tom že by někdo s tímhle jel do lázní!! :nevim:
barce píše:
to mi teda prijde docela divoky, ze by nekdo poslal navrh lazni na neci rodny cislo. ale fakt by me to docela zajimalo proc to vetsina doktoru tak mrmla. ja problem teda nemela vubec zadnej. v CARu mi dali doporuceni bez reci a obvodacka to napsala,ale fakt spousta holek rikala,a i s dost drsnejma diagnozama, ze jim doktor tvrdil jak jim stejne lazne neschvalej a podobny kecy. schvalej to skoro kazdymu. a ty omezeni od jara se maji predevsim tykat diagnoz napr.typu artroza kdy nekdo jezdi do lazni na pokladnu pravidelne kazdej rok na 3tydny. nasich diagnoz by se to snad moc dotknout nemelo. ale kdo vi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.1.12 09:23

ahoj holky, tak zítra jdu ke gyndařovi a lázně mi napíše!!! ještě to schválení…jsem už za zenitem plodnosti, tak mi je možná neodsouhlasí…jak jsem psala už. Jak vy? Máte se? Nikdo neklábosí…

A k tomu jak doktoři nechtějí psát lázně.. Já měla svého gyndaře v Podolí, nebudu jmenovat a díky jeho reakci a odpovědi na dotaz, zda by mi nenapsal lázně, jsem tento ústav opustila - je tomu 3 roky.Mám jiného gyndaře a hele, ten napíše. V podolí mi řekl: " To si jako myslíte, že Vám v těch lázních ty vejcovody dorostou?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blbastík
20.1.12 01:03

holky…tak trochu tápu v poplatcích v lázních a způsobem objednání a pobytu. Pokud mám komplexní llázně, tak nedoplácím ni, pokud se ubytuji ve II.kategorii…je to tak? jen bych připlácela pokud bych chtěla nějaký pokoj exkluzivní. Chápu, že denně 60 Kč…myslím od ledna je to 100kč denně a 15kč městu.Nevím jaký hotel si vybrat. Snad poradíte.

• Citovat
  • Upravit
68956
20.1.12 08:45

Blbastík, jo, je to tak, jsou i pokoje zcela bezdoplatkové (mimo těch 100+15, to je všude), ale popravdě pokud nejsi v nějaké extra finanční nouzi, určitě je lepší si za lepší pokoj připlatit. On ani nemusí být exkluzivní, ale k tomu komfortu stačí, aby neměl záchod společný pro půl chodby, jednu televizi na patře a nábytek, co pamatuje hluboký komunismus. Takže i za takovej ten standard typu dvojlůžák na *** Adleru či Belvederu, což určitě není nic exkluzivního, připlácíš mimo ten povinný poplatek ještě nějakých cca 80-100 Kč denně. Přesné ceny zde:
http://www.franzensbad.cz/…oplatky-klp/
O současné situaci a stavu hotelů tě asi budou líp informovat holky, co tam byly nedávno, u mě už jsou to víc jak dva roky, tehdy jsem byla nadšená z Isisu (pod Pawlikem), ale tam už byly doplatky vyšší, i když mi to za to definitivně stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.1.12 14:48

Jo doktoři jsou s psaním lázní hrozný. Já na ně musela vytahovat zákony. Jo a řekněte svému doktorovi at koukne na www.lecebne-lazne.cz (sekce pro lékaře- návrh na lázeňskou péči)tam totiž lze žádanku do lázní vpylnit elektronicky (mě samotné to trvalo cca 5 minut, jen jsem nevěděla nějaký IČP lékaře apod.), ale jinak myslím, že většina z nás si tu žádanku fakt vyplní sama a trvá to chvíli. Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.1.12 14:53

Změna lázeňská péče 2012

Co se ještě týče změny lázeňské péče, tak opět odkazuju na stránky http://www.lecebne-lazne.cz/…-v-roce-2012

Nějakých výraznějších změn bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí