Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
barce zdar, tak uz taky doma…cekaly jsme s holkama, ze se treba ozves.....
já myslím že ten Belveder býval taky ok tehdy, po nás tam byla Zulik z Koně a hodně ho chválila…
no, to je fakt smutný, jako kor v době, kdy se do lázní už bude jezdit opravdu zřídka, tak by měli naopak hejbat kostrou jak zběsilí, aby to vypadalo a za ty prachy se tam někomu chtělo a ne takto ![]()
plynovou bábu já už moc nepamatuju, mně utkvěla ta čarodejnice ve slatinných (ona nakonec nebyla tak strašná, ale ten výzor a projev
) a paní Žlutá, ta byla úžasná. Nosila žlutý Crocsy, žulila se jak sluníčko a vždycky mi musela připomenout, že ona má taky dceru Jitušku
A na konci mi popřála brzo miminko. Fakt báječná.
Já se teda taky přidávám na stranu spokojených a nestačím se divit.
Jediné výtky co jsem k lázním měla byl malý pokoj v Pawliku - s jídlem naopak spokojenost veliká - nejen kvantita, ale i kvalita - ryby, zvěřina, atd. - a druhá, že mi Albl na bolavá záda napsal akorát masáž, takže jsem chodila za hotové ke skvělé fyzioterapeuce jinam.
Ale zbytek byl úžasný a určitě na srpen ve Frantovkách jen tak nezapomenu. ![]()
sedmi nejak sem tam zrovna neholdovala internetu, tak sem furt okukovala holky, ze vas nekde odhalim
, ale neodhalila
. a pak po par dnech pravde, nic teda proti nikomu, ale jak sem tam furt nekde poslouchala ruzny story o potratech a buh vi kolika IVF a jine ne moc prijemne historky
, tak sem usoudila, ze od toho sem si taky prijela vlastne odpocinout a vystacila sem si tak nejak sama, max s jednou holcinou z hotelu. doufam, ze jsem se nikoho nedotkla nebo neurazila, nemyslim to nejak zle ![]()
ish ja z toho pokojika byla v prvnim momente dost v soku. jako kdo bydli treba v baraku, tak z toho musi mit vylozene klaustrofobii
, ja z panelaku, sem si zvykla. ale to jidlo fakt zadnej slagr. jim vse a taky sem tam vse snedla, ale opravdu pochutnala sem si jen parkrat. ale katastrofa to fakt nebyla, to zas ne. a hlavne tam nejedem kvuli jidlu ze jo
. na jare a v lete to tam musi byt fakt uuuuuzasny. urcite se tam nekdy vratim!
Ahoj holky, zdravím z Isisu. Moje zkušenost tady je dobrá, skoro se mi nechce domů.
Chodila jsem taky ke Kozmovi a byla jsem spokojena. Jidlo na Pawliku dobry, asi jsem tu ztloustla. A to si nedávám dortíky. Jediné, že jsem si připlatila za lepší pokoj, prý že bude větší, a nakonec byl (je) menší než měly holky. řešila jsem to s ředitelem hotelu, tak mi nabídli jiné pokoje, ale na všech byli nějaké mouchy, rohák - tudíž zima, jiný zase s balkonem, ale táhlo pode dveřma
, jinde vrzala podlaha za dveřma a to já bych se nevyspala, tak jsme zůstala v tom svém původním, který je v tichém křídle. Výletů jsme tu podnikly hodně, kultura bezva, v úterý jsme byly na Lucce Bílé v kostele sv. Mikuláše v Chebu. Bomba! Procedury jsem snášela dobře. Ani se mi nechce domů, od dětství mě nikdo tak nehýčkal jako tady.
ahoj holky, ja si taky nestezuji na lázně (gruzii)
a docela se mi po Vas styzka.
hned bych brala se vratit zpet. ![]()
jolane nazdaaar holka, to ti rada verim, ze na gruzii sis nestezovala, to my taky neee
![]()
jak ses aklimatizovala kocko?
sedmitecka2: tak to aklimatozování bylo těžké. Snad až dnes jsem zjistila,že jsem doma. První tři dny jsem měla v hlavně vypatláno a pak to pomalu ustopovalo. Dneska jsem začla uklízet a dělat výzdobu, konečně. Jinak, jak jsem přijela tak se Peta děsně snaží a já toho využívám. Stejně bych se ale vrátila zpět tam byl takový krásný vzduch a jiné emoce.
Moje milá tchýně, během té doby co jsem byla v lázních, uznana že moje pudlinka má příliš dlouhou chocholku a tak jí, ji ostříhala!!! Takže připomínala mutanta z vesmíru
Dnes jsme byly u kadeřnice a málem jí křáplo když toho našeho výstavního, chovného pudlíka viděla ![]()
Ahoj holky. Před chvilkou jsem se vrátila z Gyndy. Byla jsem tam s bolestí v podbříšku. Našli mi poloprasklou cystu na levém (jediném) vaječníku
Primař si mě tam chtěl nechat ale pak se zeptal jakou mám pojišťovnu (VZP) a pustil mě domů. S ti že kdyby to začalo víc bolet tak se mám okamžitě vrátit. ![]()
Socino - to jako pacientkám s VZP se prasklá cysta lépe vstřebává nebo co? Nerozumím tomu, že to že jsi u VZP má s tím nějakou spojitost ![]()
Holky, taky bych se vrátila do lázní…pořád vzpomínám na válení na lehátku u bazénu…hlavně teď v té zimě by to bodlo! ![]()