Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lapi - sejdeme, teď mi přišel zvací dopis. ![]()
Jsem děsně unavená, páč jsem v práci strašně efektivní, a tak se těším, až si tam odpočinu.
socina píše:
tak tohle jsme my
jéé holky! moc Vám to sluší!!
užívejte co to jde! já už jsem v plném pracovním nasazení a
![]()
Tak uz mam asi zbaleno. Doufam. Mam 2 kufry, ale narvala jsem tam i cvicici podlozku.
Ahojky, posíláme pozdrav z lázní! Zvládnutý výlet na Komorní hůrku, Zeeberg a ten zámeček co je u Frantíků v tom lesíku - nevím jak se to jmenuje. Jinak café Ilusion super - už jsme štangasti!
Ahoj HOlky, moc Vás zdravím do lázní!! A závidím
Pořádně si to tam užijte, opravdu to stojí za to..Já když jsem jela do lázní, tak jsem byla psychicky hodně unavená a ted jsem jako rybička - a to jsem už čtvrtý týden doma ![]()
V Illusion café jsem nebyla ani jednou
Já jsem využívala hodně zahrádky k venkovnímu posezení ![]()
sem píše:
Ahojky, posíláme pozdrav z lázní! Zvládnutý výlet na Komorní hůrku, Zeeberg a ten zámeček co je u Frantíků v tom lesíku - nevím jak se to jmenuje. Jinak café Ilusion super - už jsme štangasti!
Joo Illusion to bylo naše
ani už jsem nemusela hlásit, co si dám
a výborná amareto čokoláda
jak já bych si dala!
Tak si to dál užívejte ![]()
Ahojky holky
. Huráááá, domov, domeček… ![]()
Šárko, posílám slíbenou fotečku - fotečky. První je po cca 10 minutách „práce“ a druhá po 15 minutkách ![]()
Eli2 píše:
Ahojky holky. Huráááá, domov, domeček…
Šárko, posílám slíbenou fotečku - fotečky. První je po cca 10 minutách „práce“ a druhá po 15 minutkách
naše zatim drží, Barunka je na ni hodná ![]()
65 dkg hl. mouky, 4 vejce, 10 dkg teplého medu, 25 dkg cukr moučka, 2 lžičky jedlé sody, 5 dkg hery, perníkové koření cca lžička.
nechat uležet přez noc v lednici.
Před upečením potřít vodou a po upečení vejcem