Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sem
237
25.10.11 20:16

No holky, panika už vrcholí, já když to čtu tak já nemám nic připraveno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
25.10.11 20:39

jolane tak to mame stejne koukam…taky se tesim, ze ten mesic bude jen a jen muj, budu se jen hyckat a dopravat si rozmazlovaci procedury, krasnet, at se vratim na Vanoce tip top :mrgreen: :dance:

sice se mi bude styskat, ale myslim, ze muzickovi mnohem vic, protoze ja si budu lebedit a hlavne budem mit nabity program prijemnyma vecma, takze na styskani nebude skoro cas ze :mrgreen: uz se tesim, jak mu pak doma budu extra vzacna, po mesici poustevniceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
25.10.11 21:13

sedmitecka2: to si pis ze mu budes vzacna, protoze az te uvidi jak budes krasna a odpocinuta a hlavne nabita plna energie to bude koukat.
Me porad pritel rika ze se mi bude styzkat a ze se budu nudit at nejezdim ale myslim ze s vama se nudit a na styzkani nezbyde cas. spis si taky myslim ze jemu se bude styzkat vic nez me. holky zitra naposled do prace a pak mam volno hura..... to tak utika doufam ze tam to nebude tolik utikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
26.10.11 17:29

Holky balím a hrůza! Mám rychlovarku, dva hrnky, příbor! Berete ještě něco z těchto praktických věcí?????? Poraďte co berete (mimo oblečení a kosmetiky) se bojím, že něco zapomenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
26.10.11 17:33

Na co příbor? Stačí lžička na zamíchání kafe. Dobíječky na baterky a mobily, ťapky do bazénu, plavky, deštník, teplou bundu, foťák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
26.10.11 17:52

no já budu mít třeba hlad tak nožem si něco namažu! To víš já se nezdám, ale jsem otesánek :mrgreen: a když mi třeba nebude chutnat večeře tak si namažu žerve a dalamánek a lžíci třeba na čínskou polívku apod. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
26.10.11 17:53

no vidíš asi i misku si vezmu na polívku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
26.10.11 18:08

Tak to jsem fakt zvědavá, jestli tam budeš mít hlad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.10.11 18:09

chtěla jsem si koupit plavky. A žádne jsem nesehnala. Takže bud mít jen ty hnusné černé co jsem si koupila do práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.10.11 18:11

já si beru velkej hrnek, když bude hlad dám do něj polévku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
26.10.11 18:21

Socino, tak kdybys to v těch „hnusných“ jó nevydržela, určitě se něco prodávalo i v Aquaforu, popř. jinde v lázních. Holt shánět plavky v říjnu není moc perspektivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.10.11 18:28
ugluk píše:
Socino, tak kdybys to v těch „hnusných“ jó nevydržela, určitě se něco prodávalo i v Aquaforu, popř. jinde v lázních. Holt shánět plavky v říjnu není moc perspektivní :-)

No jo, když já se čvachtám jenom v práci. A tam jsou jenom klienti e těm je to jedno, nebo jsem tam jenom já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
26.10.11 18:31

Tak tady budeš dělat parádu :-) Už ani nevím, jaký plavky jsem tam měla tehdy já, ale na plavání jsem si tam koupila parádní bleděmodrou koupací čepici s plastickejma kytičkama 8-)
Loni jsem si v podzimním výprodeji pořídila plavky, že je užiju letos v létě, na jaře jsem k tomu přidala druhý, no a pak měl celý léto chlap nohu v sádře, takže jsme nebyli plavat ani jednou, no a teď už bych šla, ale zase se do těch plavek už nevejdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.10.11 18:42

čepici si chci taky vzít. Co kdybych jí potřebovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.10.11 18:44

ještě se chci zeptat. Ta vztupní prohlídka, ta je od normálního doktora nebo od gynekologa? A pokud od gynekologa, tak je tam chlap??? A navíc řešim že TO hned v pondělí mám dostat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí