Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No holky, panika už vrcholí, já když to čtu tak já nemám nic připraveno!
jolane tak to mame stejne koukam…taky se tesim, ze ten mesic bude jen a jen muj, budu se jen hyckat a dopravat si rozmazlovaci procedury, krasnet, at se vratim na Vanoce tip top
![]()
sice se mi bude styskat, ale myslim, ze muzickovi mnohem vic, protoze ja si budu lebedit a hlavne budem mit nabity program prijemnyma vecma, takze na styskani nebude skoro cas ze
uz se tesim, jak mu pak doma budu extra vzacna, po mesici poustevniceni ![]()
sedmitecka2: to si pis ze mu budes vzacna, protoze az te uvidi jak budes krasna a odpocinuta a hlavne nabita plna energie to bude koukat.
Me porad pritel rika ze se mi bude styzkat a ze se budu nudit at nejezdim ale myslim ze s vama se nudit a na styzkani nezbyde cas. spis si taky myslim ze jemu se bude styzkat vic nez me. holky zitra naposled do prace a pak mam volno hura..... to tak utika doufam ze tam to nebude tolik utikat.
Holky balím a hrůza! Mám rychlovarku, dva hrnky, příbor! Berete ještě něco z těchto praktických věcí?????? Poraďte co berete (mimo oblečení a kosmetiky) se bojím, že něco zapomenu ![]()
Na co příbor? Stačí lžička na zamíchání kafe. Dobíječky na baterky a mobily, ťapky do bazénu, plavky, deštník, teplou bundu, foťák ![]()
no já budu mít třeba hlad tak nožem si něco namažu! To víš já se nezdám, ale jsem otesánek
a když mi třeba nebude chutnat večeře tak si namažu žerve a dalamánek a lžíci třeba na čínskou polívku apod.
![]()
chtěla jsem si koupit plavky. A žádne jsem nesehnala. Takže bud mít jen ty hnusné černé co jsem si koupila do práce ![]()
já si beru velkej hrnek, když bude hlad dám do něj polévku.
Socino, tak kdybys to v těch „hnusných“ jó nevydržela, určitě se něco prodávalo i v Aquaforu, popř. jinde v lázních. Holt shánět plavky v říjnu není moc perspektivní ![]()
ugluk píše:
Socino, tak kdybys to v těch „hnusných“ jó nevydržela, určitě se něco prodávalo i v Aquaforu, popř. jinde v lázních. Holt shánět plavky v říjnu není moc perspektivní
No jo, když já se čvachtám jenom v práci. A tam jsou jenom klienti e těm je to jedno, nebo jsem tam jenom já ![]()
Tak tady budeš dělat parádu
Už ani nevím, jaký plavky jsem tam měla tehdy já, ale na plavání jsem si tam koupila parádní bleděmodrou koupací čepici s plastickejma kytičkama ![]()
Loni jsem si v podzimním výprodeji pořídila plavky, že je užiju letos v létě, na jaře jsem k tomu přidala druhý, no a pak měl celý léto chlap nohu v sádře, takže jsme nebyli plavat ani jednou, no a teď už bych šla, ale zase se do těch plavek už nevejdu ![]()
ještě se chci zeptat. Ta vztupní prohlídka, ta je od normálního doktora nebo od gynekologa? A pokud od gynekologa, tak je tam chlap??? A navíc řešim že TO hned v pondělí mám dostat ![]()