Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a Savoy na týden za 5000tis? kde jste to splašily holky? Chtěla bych, aby tam dojel i můj chlap, ale ceny na přistýlku jsou dost nehorázný.
Tak na Isisu povětšinou dávají automaticky jednolůžáky, pokud se člověk nedomluví s někým, že chce dvoj- On ten Pawlik-Isis není tak úplně klasický lázeňský dům na pojišťovnu, dost si zakládají na německých turistech, romantických pobytech a tak (proto taky strava formou bufetu, Aquaforum, nekontrolují příchody na recepci…). Ubytování pro chlapa většinou holky řešily buď propašováním na pokoj (na Isisu to jde) nebo mu zaplatily pár stovek v nějakém okolním penzionu).
ugluk píše:
Tak na Isisu povětšinou dávají automaticky jednolůžáky, pokud se člověk nedomluví s někým, že chce dvoj- On ten Pawlik-Isis není tak úplně klasický lázeňský dům na pojišťovnu, dost si zakládají na německých turistech, romantických pobytech a tak (proto taky strava formou bufetu, Aquaforum, nekontrolují příchody na recepci…). Ubytování pro chlapa většinou holky řešily buď propašováním na pokoj (na Isisu to jde) nebo mu zaplatily pár stovek v nějakém okolním penzionu).
Já jsem manželovi platila přistýlku. Jednou jsme šli někam na periferii na 1 noc a bylo to nepohodlné. Daleko, tahat si tam krámy. Takhle mi tam šuply postel, šli jsme spolu na snídani a byl u mě na návštěvě.
Na ISISu se v době mého pobytu cca 2×-3× řešilo, že někdo měl někoho na pokoji. Nevím, jak to dopadlo, ale mě to za něajké trable nestálo.
capel mne by se na pawliku pristylka na ten muj 1-luzak nevesla ani omylem
. by me docela zajimalo kdybych tam manzela chtela mit jako legalne
..... oni fakt nemuzou na tomhle velikym hotelu poznat kdy a koho si tam beres a kdy odesel nebo prip.neodesel atd.......... ale za mnou byl teda manzel jen 1 vikend.
No, za mnou byl manža asi 3×, ale vždy jen na 1 noc. Chudák, měl toho tenkrát hodně. Jsem si ho jela vyzvednout i na dálnici, když jel s kolegou ze služebky z Mnichova.
Poznalo se to tam, protože Ti „neplatiči“ byli na tom jednolůžaku moc hluční a sousedé si stěžovali. ![]()
A taky by to mohla poznat pokojská. Ale 100 lidí, 100 povah, mě to za ty nervy nestálo.
Jinak pokoje na ISISu jsou většinou větší než na Pawliku. Tedy jednolůžáky, co jsem viděla.
no tak to potom chapu kdyz tam delali bo*del...... pokojsky nas zdravily a byly moc mile. docela sem si tam s nima povidala. ja z toho mela jako pocit, ze fakt stoji o kazdeho hosta neb doba je slozita a tak to zkratka tolerujou. nechtej si jako nikoho nastvat......
Ahoj, byla jsem v lázních září/říjen minulého roku. Doporučuji ti jednolůžák, nikdy nevíš koho ti na pokoj dají..a samoty bych se tam nebála..na obědech sedíš u stolu s dalšími cca 3 lidmi a kamarádky si tam určitě najdeš..není to vůbec problém..asi pouze jednou se mi stalo, že jsem šla na procházku či do kavárny a nikoho nepotkala
![]()
blastík píše:
ahoj, ještě tápu jestli jednolůžák nebo dvoulůžák…nejsem moc ráda sama, spíše společnost, ale zase aby to nebyla chrápající bába…
Taky bych šla do jednolůžáku. Přeci jen, měsíc žít s někým, kdo má úplně jiné návyky než já.
Tak to je asi základ, když už na pokoj propašuju chlapa, nebudu tam s ním dělat bordel a pokojový službě se budu pokoušet vyhnut nebo dám na dveře cedulku nerušit ![]()
Taky už jsem si připadala příliš stará na měsíční sdílení pokoje s cizí osobou ![]()
ugluk ja ji tam davala pro jistotu furt, abych pak nebyla napadna
. ale pravda taky je, ze diky tve rade
, sem na zacatku poprosila sestricku na pawliku jestli bych jako nemusela zacinat kazdej den procedury v 7,00h rano a dopadlo to tak,ze sem snad nejdriv mela procedury az po 9,00 a i pozdeji, takze dodatecne diky ze velmi uzitecnou radu
!
Ahoj holky,mam problem a velkou obavu. Nerada se s tim sveruju ale mam 20 let a uz sem bayla na 2 operacich kdy mi pokazde vzali skoro cely vajecnik.Po predesle operaci se mi vytvorili obrovske srusty a ted mam strach ze se to bude opakovat. Deti nemam a nemela sem jestli ani pohl.styk protoze od decka me tahaji po prohlidkah a mam asi nejakej blok.
Bolestivy je pro me i vnitrni ultrazvuk teda někdy.Mam jet do Fr. lazni a tady z tech procedur mam opravdu penickou hruzu hlavne z toho vyplachu injekti a tamponu.Myslite ze se to da zvladnout nebo to mam odmitnout?
Moc prosim o radu su z teho dost vydesena.
Kikkuša: možná, že bys to naopak mohla vzít jako cestu k odblokování. Nechtěla bys zkusit nějakého psychologa?
premyslim nad tim uz dlouho…protoze mam spoustu dalsich straosti a zivot se mi sype…vzala sem ty lazne jako zachytny bod k procisteni hlavy a novymu zacatku,ale vydesili me ty rocedury
a taky mi prijde divny abych svoje problemy resila s cizim clovekm…