Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
6.2.12 18:30

a nějaké doporučení kde je to fajn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
6.2.12 18:36

No, bych ti doporučila projet tuhle diskuzi, ale uznávám, že 100 stran je fakt dost :-)
Záleží, kolik si chceš připlatit, pokud finance nijak dramaticky neřešíš, vřele doporučuji Pawlik-Isis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
6.2.12 18:56

právě že po IVF jsem na suchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
6.2.12 19:10

Tak v tom případě nějakej minimálně doplatkovej, dvojlůžák, ideálně v nějaký dependenci třeba Belvederu nebo Adlera, ale i tak budeš doplácet minimálně tu stovku denně („nemocniční“) plus patnáct (lázeňský poplatek). Je v tom teda ubytování, plná penze a veškeré procedury. Doplatky by měly být přímo na jejich webu:
http://www.franzensbad.cz/cs/
Popř. to nechat na nich, oni obvykle umisťují rovnou do těch levnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
6.2.12 19:12

já byla v Belvederu a spokojenost-někomu tam nechutnalo-mě náramně téměř vše, tak si vyber :nevim: :) doplácela jsem na dvojlůžák se vším všudy 4600,– nebo tak nějak. Isis je asi opravdu nejlepší, ale už dost drahý. Myslím, že s Adlerem i Belvederem budeš spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
6.2.12 20:22

a s Klimkovicemi někdo zkušenost nemá? jsem z Brna a Frantíky jsou trochu z ruky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.2.12 21:16

o Klimkovicích jsem psala o stránku dřív - co se týče gynekologických procedur, jsou ale účinnější procedury ve Františkových Lázních - v Klimkovicích nejsou slatinné koupele, vaginální slatinné tampony ani irigace - výplachy, ani plyn. V Klimkovicích jsou pouze koupele v jodobromové vodě, cvičení podle Mojžíšové, peloidní obklady na břicho, laser a elektroléčba, cvičení a plavání v bazénu - pak ještě nějaké doplňkové procedury. Výhodou Klimkovic je to, že je všechno pod jednou střechou, to je příjemné hlavně v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
6.2.12 21:57

holky moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuša
6.2.12 22:44

Holky ta pojišťovna mi lázne schválila,už čekám jen na pozvánku.Chtěla sem se zeptat ješzě na jednu věc,jak ste to dělali když ste v lázních dostali menzes to se nejake ty procedury prerusi nebo jak?Přemýšlela sem nad tím a nějak sem nic nevymyslela :D

• Citovat
  • Upravit
68945
7.2.12 00:03

Půjdeš na sesternu, nahlásíš MS a oni ti procedury po dobu MS zruší - jen ty, kde by MS vadila, tudíž veškeré koupele apod. Doporučuji nejdřív zrušit míň dní, protože MS v lázních může být kratší i delší, no a pak to případně rušit i na další dny. Ale obecně - na ostatní choroby se jezdí do lázní na tři týdny, na gynekologické na čtyři, právě proto, že se počítá s tím, že jeden z těch týdnů nebudou procedury vůbec (ale ono jich stejně pár zůstane). Taková dovolenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.2.12 08:26

antoa,já to zařizovala v lednu, poukaz napsal gyndař, muselo tam být razítko obvoďáka a popis labor.výsledky,ekg,váha,výška. Pak jsem dodala zprávu od caru a dodala(jsem starší 35 let) genetiku obou partnerů a spermiogram. Zavolala jsem do FL a objednala si termín s pokojem. Odnesla žádost na VZP, připsala jim tam od kdy do kdy a kam to mám objednané. Do druhého dne jsem to měla schválené, volala jsem si tam, poslali to do Fl a teď čekám zvací dopis a začínám plašit co si tam vezmu s sebou. Kdybys to stihla nějak zařídít teď, tak já tam budu od 14.3. do 11.4.Kdyžtak se srazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
7.2.12 12:54

blastík- díky za info zeptám se ve čtvrtek v caru. Po zvážení pro a proti bych vzhledem k dálce volila asi ty Klimkovice. Přeci jen tam jsem za 2 hodiny, kdežto Frantíky přes celou republiku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
7.2.12 12:56

blastík- ještě dotaz k čemu jim je výška váha? to je nějaký rozhodující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.2.12 14:24

to asi ne, jen tam musí být nějaký zápis od obvodního, tak mi poradila na VZP ať tam napíše třeba váhu, výšku:-( Mám dobrou obvoďačku, nic nenabírala a vše napsala ze starých odběrů…to byl jen příklad

Jestli Klimkovice voliš, tak se neuvidíme…ale je to tam prý malé a nemají stejné procedury ani bahno, lepčí Františky.:-), ale zase se trmácet přes celou republiku…no z Brna už je to štreka. Já pojedu z Liberce.Taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
7.2.12 14:49

Já ve Frantovkách potkala pár lidí z Brna, který se tam táhli proto, že jim to přišlo lepší ;-)
Jinak moje obvoďačka zkopírovala předoperační vyšetření před IVF - byl tam rozbor krve a rodinná anamnéza. Výška a váha teda asi taky, ale myslím, že je jim to na pojišťovně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí