Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Daši, tak mi napiš maila na tebe, ať se múžeme kdyžtak pak spojit. Zatím pa a těším se, procházky nám bodnou, jednou ty za mnou, podruhé já za tebou…nebo sraz na středu cesty.
Antoa…termín v Klimkovicích se nedá zamluvit dopředu. Já chtěla jet už dřív, ale lázně přes vánoce nefungovaly a otevíraly se v půli ledna.
My, holky přes gyndu jsme teda byly ubytované na ubytovně B s dětmi, protože na A
se dokončovala rekonstrukce.
Všechno je už opravené, takže ty pojedeš do A …budeš tam mít všechno nové, krásné ![]()
my si to tu všechny pochvalujem, ani se nám nebude chtít domů, ale nám už
pobyt končí příští středu…ach jo, uteklo to
tak si to tady pak užij, jako my
![]()
Ahoj,já mám schválené Fr.Lázně a termín nástupu 26.2. - 25.3.12(ten jsem si také zamluvila).Dopředu jsem si rezervovala hotel Dr.Adler - 1lůžkový pokoj.Z lázní nejsem moc odvázaná..se mi bude stýskat
,ale snad to tam přežiju.
freed píše:
Antoa…termín v Klimkovicích se nedá zamluvit dopředu. Já chtěla jet už dřív, ale lázně přes vánoce nefungovaly a otevíraly se v půli ledna.My, holky přes gyndu jsme teda byly ubytované na ubytovně B s dětmi, protože na A
se dokončovala rekonstrukce.
Všechno je už opravené, takže ty pojedeš do A …budeš tam mít všechno nové, krásné
my si to tu všechny pochvalujem, ani se nám nebude chtít domů, ale nám už
pobyt končí příští středu…ach jo, uteklo to
tak si to tady pak užij, jako my![]()
Ahoj holky přidávám se k vám, dnes mi přišlo schválení lázní, už předem jsme si tam volala a rezervovala Adlera od 28/2 - 27/3, takže pokud se to nezmění, budu tam v tomhle termínu ![]()
HOlky, z lázní vůbec nemějte strach. Je to tam úžasné, já jsem byla září říjen ve františkových a byl to nádherný měsíc života!!!! ![]()
Ahoj holky, až přijedu, budete už tam jen týden (já mám termín 18.3.-15.4.) Tak doufám, že mi budete vyprávět o tom jak je to super ![]()
já jsem taky zvědavá na zprávy o tom, jak je to tam skvělý…uvidíme se ještě, já jsem tam od 14.3…tak děvčata, partička se slejzá!!!!
Holky napište mi prosím, jak to vypadá v klimkovicích? Byla jsem rozhodnutá pro Františkovy, ale pokud ty Klimkovice mají taky tampony a vypadá to tam dobře, tak kvůli bydlišti bych měla stokrát lepší ty klimkovice. Zajímá mě hlavně, jak tam vypadá ubytování, ráda si připlatím, za něco lepšího a celkově jak tam vypadá prostředí. |Měla jsem dojem, že je to tam „komunistického“ rázu
, ale jak píše Freed, že si to chválí a je to nově zrekostruované, nechala jsem se zlákat:-) teď právě nevím. Máte někdo nějakou radu?
nenašla jsem ani žádné pořádné fotky na netu…děkuji moc za vaše rady, hlavně anby to pomohlo, co?
Už jste některá po lázních (nebo přímo tam) otěhotněla?
Holky nebude některá z vás v březnu na Adleru?? Jsem na ty lázně zvědavá, na jedné straně se tam těším a na druhé si říkám, že je to celkem dlouho, tak snad mi nebude moc smutno ![]()
Ahoj,
nepojedete někdo teď do Klimkovic? Já mám nástup 23.2. Mám šílené nervy, nerada jezdím i na dovolené, natož někam sama na měsíc
![]()
Pro Mafinnu, dvojlůžkové pokije jsou v Klimkocicích nově rekonstruované, za pobyt ve dvojlůžkovém pokoji se platí 150 Kč na den. 100 regulační poplatek, 40 příplatek za pokoj + 10 Kč lázeňský poplatek. Za jednolůžkový pokoj se prý připlácí 260 Kč na den. Na pokoji je televize a možnost wifi připojení, je možné zaplatit si internet na celý pobyt. Je tam sociální zařízení a sprchový kout.
ahoj…mám ještě jeden dotaz jak to chodí ve FL, když přijde Ms? Už to tady někdo psal, že nejsou procedury, ale když to vyjde na konec pobytu- poslední 3 dny zřeba, je možné odjet domů?