Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
9.2.12 11:00

Daši, tak mi napiš maila na tebe, ať se múžeme kdyžtak pak spojit. Zatím pa a těším se, procházky nám bodnou, jednou ty za mnou, podruhé já za tebou…nebo sraz na středu cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.2.12 14:43

Antoa…termín v Klimkovicích se nedá zamluvit dopředu. Já chtěla jet už dřív, ale lázně přes vánoce nefungovaly a otevíraly se v půli ledna.

My, holky přes gyndu jsme teda byly ubytované na ubytovně B s dětmi, protože na A
se dokončovala rekonstrukce.
Všechno je už opravené, takže ty pojedeš do A …budeš tam mít všechno nové, krásné :D
my si to tu všechny pochvalujem, ani se nám nebude chtít domů, ale nám už
pobyt končí příští středu…ach jo, uteklo to
tak si to tady pak užij, jako my :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.2.12 15:28

Ahoj,já mám schválené Fr.Lázně a termín nástupu 26.2. - 25.3.12(ten jsem si také zamluvila).Dopředu jsem si rezervovala hotel Dr.Adler - 1lůžkový pokoj.Z lázní nejsem moc odvázaná..se mi bude stýskat :,( ,ale snad to tam přežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
9.2.12 16:15
freed píše:
Antoa…termín v Klimkovicích se nedá zamluvit dopředu. Já chtěla jet už dřív, ale lázně přes vánoce nefungovaly a otevíraly se v půli ledna.My, holky přes gyndu jsme teda byly ubytované na ubytovně B s dětmi, protože na A
se dokončovala rekonstrukce.
Všechno je už opravené, takže ty pojedeš do A …budeš tam mít všechno nové, krásné :D
my si to tu všechny pochvalujem, ani se nám nebude chtít domů, ale nám už
pobyt končí příští středu…ach jo, uteklo to
tak si to tady pak užij, jako my :dance: :dance:
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.2.12 16:29

Ahoj holky přidávám se k vám, dnes mi přišlo schválení lázní, už předem jsme si tam volala a rezervovala Adlera od 28/2 - 27/3, takže pokud se to nezmění, budu tam v tomhle termínu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
9.2.12 17:01

HOlky, z lázní vůbec nemějte strach. Je to tam úžasné, já jsem byla září říjen ve františkových a byl to nádherný měsíc života!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.12 17:44

Ahoj holky, až přijedu, budete už tam jen týden (já mám termín 18.3.-15.4.) Tak doufám, že mi budete vyprávět o tom jak je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
9.2.12 21:41

já jsem taky zvědavá na zprávy o tom, jak je to tam skvělý…uvidíme se ještě, já jsem tam od 14.3…tak děvčata, partička se slejzá!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.2.12 08:01

Holky napište mi prosím, jak to vypadá v klimkovicích? Byla jsem rozhodnutá pro Františkovy, ale pokud ty Klimkovice mají taky tampony a vypadá to tam dobře, tak kvůli bydlišti bych měla stokrát lepší ty klimkovice. Zajímá mě hlavně, jak tam vypadá ubytování, ráda si připlatím, za něco lepšího a celkově jak tam vypadá prostředí. |Měla jsem dojem, že je to tam „komunistického“ rázu :-), ale jak píše Freed, že si to chválí a je to nově zrekostruované, nechala jsem se zlákat:-) teď právě nevím. Máte někdo nějakou radu? :roll: nenašla jsem ani žádné pořádné fotky na netu…děkuji moc za vaše rady, hlavně anby to pomohlo, co?
Už jste některá po lázních (nebo přímo tam) otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.2.12 11:21

Holky nebude některá z vás v březnu na Adleru?? Jsem na ty lázně zvědavá, na jedné straně se tam těším a na druhé si říkám, že je to celkem dlouho, tak snad mi nebude moc smutno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.2.12 11:57

budu od 14.3 a v Belvederu, je to kousek od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.2.12 12:09

jéé, tak ty přijedeš a já už budu „ostřílená lázeňačka“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1489
12.2.12 16:09

Ahoj,
nepojedete někdo teď do Klimkovic? Já mám nástup 23.2. Mám šílené nervy, nerada jezdím i na dovolené, natož někam sama na měsíc :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
12.2.12 17:43

Pro Mafinnu, dvojlůžkové pokije jsou v Klimkocicích nově rekonstruované, za pobyt ve dvojlůžkovém pokoji se platí 150 Kč na den. 100 regulační poplatek, 40 příplatek za pokoj + 10 Kč lázeňský poplatek. Za jednolůžkový pokoj se prý připlácí 260 Kč na den. Na pokoji je televize a možnost wifi připojení, je možné zaplatit si internet na celý pobyt. Je tam sociální zařízení a sprchový kout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.2.12 10:54

ahoj…mám ještě jeden dotaz jak to chodí ve FL, když přijde Ms? Už to tady někdo psal, že nejsou procedury, ale když to vyjde na konec pobytu- poslední 3 dny zřeba, je možné odjet domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí