Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
petas12 pro mě to bude taky první pobyt
tak se mi pak nějak ozvi,i když nebudu mít u sebe notas…:/
AHoj holky mám za sebou Laparoskopii (ale to už je dlouho)zjištěna endometrioza , cca v průběhu 6 měsíců nepodařené 2 IVF a teť KET, a v prosinci HSK. Mluvila jsem s diky z Car o láznich ona říkala že bych na ně měla nárok že se mám domluvit se svojí doky a kdyby něco že mi dají potvrzení pro obvoďáka oni. Myslíte že bych mohla lázně dostat??? a třeba by to šlo i do měsíce?? (jsem na neschopence od 2 ivf V LISTOPADU tak bych to chtěla spojit, protže když se vrátím do práce tak mě buď propustí a když ne tak mě stejně nikam nepustí). Díky V
Kdyz to budes rychle urgovat ja u lekare ,na pjistovne a v laznich tak urcite
hlavne si pospes pak od dubna to chteji menit ![]()
Ale stoji to za to pac v laznich je super!! ![]()
Mě jde hlavně o to jestli mám vůbec zkusit žádat jestli mi to uznaj ![]()
synamin píše:
Mě jde hlavně o to jestli mám vůbec zkusit žádat jestli mi to uznaj
Jestli v CARu řekli, že ano, tak ano. ![]()
Ale jestli jsi těhotná, do lázní nemůžeš, je to kontraindikace. ![]()
Těhotná nejsem jsem si jistá v pondělí jdu na krev zítra budu testovat ale myslím že stejně nic
a proto chci zkusit ty lázně , potřebuju trochu vypnout a odreagovat se ![]()
Tak jak jsem ti psala, zkus to. Určite zavolej na svou pojišťovnu a zeptej se revizního lékaře, co vše je k žádosti o lázně třeba. AŤ tě trochu inspiruju, já si papíry oběhala během jednoho týdne - začala jsem v pondělí a v pátek nesl manžel moji žádost na pojišťovnu. Je fakt, že veškerá vyšetření jsem měla, jediné, co bylo třeba, byla krev a moč a vyřídit doporučení a žádost. No, a v úterý jsem pak volala reviznímu lékaři a řekli mi, že to mám schávlené. Takže u mě vše trvalo pár dnů, jen poštou mi to přišlo za 3 týdny. Ale to už jsem měla zamluvený hotel a vše bylo úžasné.
Budeš potřebovat spermio, genetiku a doporučení od odborného lékaře. žádanku mě psala gynekoložka, jiným holkám to píšou v CARu nebo někomu i obvodní doktorka.
Jo, byly tam holky po endometrioze, ale tam snad musíš jet do 6 měsíců po operaci. Já jako sterilka mám zase omezení do 40 let.
synamin píše:
Mě jde hlavně o to jestli mám vůbec zkusit žádat jestli mi to uznaj
Ahojky, po operaci můžeš čerpat lázně do 12 měsíců (indikace XI/4), jinak můžeš jet na neplodnost (XI/1, ale partner musí být vpořádku, většinou chtějí doložit spermiogram) nebo kvůli endometrióze (XI/3). Mrkni do indikačního seznamu http://nova.medicina.cz/…/ind_sez.htm#a11. Já jsem byla poprvé po operaci a další rok kvůli endometrióze a srůstům, co mi našli předtím při té operaci, takže takhle to určitě jde, ale záleží taky na rozsahu nálezu, já měla vysoký stupeň. Kdyby ses chtěla na něco zeptat, klidně napiš ![]()
Ahoj vsem, jen hlasim, ze se nam vcera narodila holcicka, ma temer 4 kila a porod byl nadhernej a nikterak dlouhej. Ctvrty IVF, bylo jediny embryo, zavadeli mi ho ctyrbunecny a ted je z nej takovej burtik
Tak snad trocha povzbuzeni a prani vsem, at se brzy taky dockaji, byt v mem pripade na tom lazne asi nemaji zadne zasluhy…
ugluk píše:
Ahoj vsem, jen hlasim, ze se nam vcera narodila holcicka, ma temer 4 kila a porod byl nadhernej a nikterak dlouhej. Ctvrty IVF, bylo jediny embryo, zavadeli mi ho ctyrbunecny a ted je z nej takovej burtikTak snad trocha povzbuzeni a prani vsem, at se brzy taky dockaji, byt v mem pripade na tom lazne asi nemaji zadne zasluhy…
Super zpráva. Moc Ti to přeju.
![]()
ugluk píše:
Ahoj vsem, jen hlasim, ze se nam vcera narodila holcicka, ma temer 4 kila a porod byl nadhernej a nikterak dlouhej. Ctvrty IVF, bylo jediny embryo, zavadeli mi ho ctyrbunecny a ted je z nej takovej burtikTak snad trocha povzbuzeni a prani vsem, at se brzy taky dockaji, byt v mem pripade na tom lazne asi nemaji zadne zasluhy…
Gratuluji!!!
Děkuji, děkuji:) za informace o internetu, určo si ho připlatím, recepční by jinak ze mě asi moc velkou radost neměly.:)
blazu: Až dorazím na místo, tak se určitě ozvu:), abych získala moudra od o pár dní zkušenější lázeňačky, jelikož pro mě to bude první pobyt, tak zatím moc netuším, co mě čeká.:)