Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ještě nevím,čekám na pozvánku z lázní,ale doufám že co nejdřív.Pojiš´tovna už mi to schválila a poslala.Ze začátku sem z toho měla nervy ale už se těším,hlavně na změnu prostředí.Ty jedeš kdy?
já bych tam měla být od 14.3. do 11.4, mám zamluvený Belveder a jsem taky nervozní a zároveň se těším…
ahoj holky, já jsem zrovna v lázních Klimkovice a je to tu fajn ![]()
jinač to bahno i tampóny jsou i tady..ne jenom ve Františkách
freed píše:je to jsi mě potěšila, pak to už je tedy pro mne snadné rozhodování
ahoj holky, já jsem zrovna v lázních Klimkovice a je to tu fajn
jinač to bahno i tampóny jsou i tady..ne jenom ve Františkách
Tak uz to mam rezervovany Belveder a jedu od 21.2. asi do 19.3. uz se moc tesim ![]()
Kikuša píše:to je tak rychle vyřízené?
Tak uz to mam rezervovany Belveder a jedu od 21.2. asi do 19.3. uz se moc tesim
Ahoj holky, jedu do FL od 18.3., jsem po laparce s endoškou. Budete tam některá v tomto termínu? Moc se těším ![]()
blastík - ahojky, dívám se, že máš nástup jen o několi dnů dříve než já. Tak to se potkáme ![]()
ahoj, tak to seuvidíme na 100 pro, a s Kikuší poslední její týden…taky jsem v Belvederu.
Cape--- a vidíš, já se ani moc netěším, protože nevím co mě čeká…taky mi přijde 4 týdny dost dlouhá doba, ale každý si to chválí, tak myslím, že taky po návratu budu vzpomínat. Hele, proč si nezažádáš ještě jednou? Do 40ti let máme nárok na dva pobyty komplexní!!!!
bastlík - to je paráda
Já budu ve Třech Liliích, tak to k vám budu mít kousíček dál. Ale to nevadí, alespoň se projdu ![]()
Já sem taky od Přerova u Olomouce a jeu do FL protoze sou prý na tyhle problémy nejlepší.Takže se radši budu trmácet přes celou republiku ,jen aby to bylo efektvní
Už se strašně těším
a děkuju moc za radu