Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Toaleťáku je všude dost, tak maximálně trochu na výlety, ale to si odmotáte na pokoji…
Já měla kufr, malý kufřík s botama a batůžek na výlety, pak mi tam chlap ještě dovezl podložku na cvičení (na pokoji) a bedničku na Mojžíšovou ![]()
no toaleťák nám snad za ty prachy dají ne ![]()
sedmi: ten jejich uvítací dopis co poslali, stříhala jsi tu dolní část a posílala jim to podepsané?
já jsem jim jen poslala maila. Ten papír jsem vytiskla a ten vezmu s sebou
sem jojo, ten utrzek jsem jim poslala, ale ceska posta ho nekde cestou ztratila, takze me nahaneli telefonem a potvrdila jsem to emailme a po telefonu ![]()
HOLKY JÁ SE FAKT POSERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teď jsem dostala zvací termín do lázní na úplně jiný termín a do úplně jiného hotelu!!!!!!!
Původní domluva odjezd 30.10. do BelvederII. jednolůžkový pokoj a dnes mi přišel zvací dopis odjezd 1.11. Isis - dvoulůžkový pokoj!
Vůbec nechápu co to má znamenat - mám dva zvací dopisy a to na Isis i Belveder ![]()
A nepřesouvalas třeba termín nebo něco? Já měla v jedné fázi taky dvě rezervace, protože to nějak nezvládli zrušit. V klidu jim tam zítra ráno cinkni a poptej se, co a jak. Dvojlůžák v Isisu se mi nezdá, protože mně vysloveně řekli, že do Isisu dávají samostatně cestující jen do jednolůžáku. Ale fakt neplaš a zavolej jim, ono se to vysvětlí ![]()
Ahoj holky, tak jsem pred hodinou dorazila domu!!! (A privezla jsem kufr cisteho obleceni, ale da se to tezko odhadnout, protoze nekdy jsem zlikvidovala i tri tricka denne diky nesikovnosti u jidla…)
Jinak rychlovarka je oficialne zakazana an vsech hotelech ve FL - pouzivala jsem, ale zandavala na den do kufru. Sousedce na pokoji komentovala pokojska!
no moc si to tak uzijte, ja jsem stestim bez sebe, ze uz jsem doma.
Zupe, tak vítej doma, uteklo to, co?
O zákazu rychlovarky mi nikdo neříkal, ale měla jsem ji ve skříni a tahala jen při používání.
Je to napsany v nejakych informacich na stole.
No, uteklo i ne, byla jsem nakonec vic stresovana v laznich, nez bych asi byla doma ![]()
Tak já je tam asi neměla, protože přečtu, co mi kdo pod nos strčí ![]()
Jak to? Nemáš pocit, že sis odpočinula?
Ahojte holy
, téééda tady se to rozrostlo. Jééé jak já vám závidím. Přijela jsem na konci září z FL a i teď se přistihnu, jak koukám „do blba“
a vzpomínám na lázně.
Zupe já byla zpočátku taky v lázních dost vystresovaná, hlavně z těch procedur, ale pak jsem si zvykla. Uteklo to hodně rychle a to i bez manžela. Takže holky, pěkně si to tam užijte a nebojte, ono to uteče tak rychle, až se budete divit.
A hlavně jede vás tam velká banda. Ach jooo. Vemte mě s sebou . ![]()
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 6.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
Ahoj holky,
žádost odevzdána na pojišťovnu. Potvrzena rezervace na Isisu a - opravdu je až od toho 6.11. - tudíž, opravena tabulka.
Už se těším
Ahoj ![]()
myška000 píše:
Ahojte holy, téééda tady se to rozrostlo. Jééé jak já vám závidím. Přijela jsem na konci září z FL a i teď se přistihnu, jak koukám „do blba“
a vzpomínám na lázně.
Zupe já byla zpočátku taky v lázních dost vystresovaná, hlavně z těch procedur, ale pak jsem si zvykla. Uteklo to hodně rychle a to i bez manžela. Takže holky, pěkně si to tam užijte a nebojte, ono to uteče tak rychle, až se budete divit.A hlavně jede vás tam velká banda. Ach jooo. Vemte mě s sebou .
Ugluk - jakou máš bedničku na Mojžíšovou? Já pořád nemohu vychytat tu „poslední“ výšku koček. Stolička je nízká a madrace se prpadají?
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
No ahoj holky, tak situace s hotelem je vyřešena, samozřejmně to tam trošku spackali a nevšimli si, že na papírech od pojišťovny mám napsaný Belveder takže si mne prdli tam kde potřebovali zaplnit díru a to bylo na Isis. Na Isis jsem dnes volala a opravdu tam dvoulůžkové pokoje mají a protože ho potřebují zaplnit nabídli mi akční cenu - místo 10.700,– chtěli 5.000,– Kč a v ceně mají ten vstup do Aquafóra zdarma, ale já chci jednolůžkový takže zůstávám Belveder II.
Mysicka: jak si to dělala s návštěvami když přijela dráhá polovička, spal tam přítel nebo manžel? Kde jsi byla ubytovaná?