Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68945
20.10.11 20:08

Toaleťáku je všude dost, tak maximálně trochu na výlety, ale to si odmotáte na pokoji…
Já měla kufr, malý kufřík s botama a batůžek na výlety, pak mi tam chlap ještě dovezl podložku na cvičení (na pokoji) a bedničku na Mojžíšovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
20.10.11 20:10

no toaleťák nám snad za ty prachy dají ne :mrgreen:

sedmi: ten jejich uvítací dopis co poslali, stříhala jsi tu dolní část a posílala jim to podepsané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 20:28

já jsem jim jen poslala maila. Ten papír jsem vytiskla a ten vezmu s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.10.11 20:54

sem jojo, ten utrzek jsem jim poslala, ale ceska posta ho nekde cestou ztratila, takze me nahaneli telefonem a potvrdila jsem to emailme a po telefonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
20.10.11 21:25

HOLKY JÁ SE FAKT POSERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teď jsem dostala zvací termín do lázní na úplně jiný termín a do úplně jiného hotelu!!!!!!!
Původní domluva odjezd 30.10. do BelvederII. jednolůžkový pokoj a dnes mi přišel zvací dopis odjezd 1.11. Isis - dvoulůžkový pokoj!

Vůbec nechápu co to má znamenat - mám dva zvací dopisy a to na Isis i Belveder :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
20.10.11 21:29

A nepřesouvalas třeba termín nebo něco? Já měla v jedné fázi taky dvě rezervace, protože to nějak nezvládli zrušit. V klidu jim tam zítra ráno cinkni a poptej se, co a jak. Dvojlůžák v Isisu se mi nezdá, protože mně vysloveně řekli, že do Isisu dávají samostatně cestující jen do jednolůžáku. Ale fakt neplaš a zavolej jim, ono se to vysvětlí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.11 21:32

Ahoj holky, tak jsem pred hodinou dorazila domu!!! (A privezla jsem kufr cisteho obleceni, ale da se to tezko odhadnout, protoze nekdy jsem zlikvidovala i tri tricka denne diky nesikovnosti u jidla…)
Jinak rychlovarka je oficialne zakazana an vsech hotelech ve FL - pouzivala jsem, ale zandavala na den do kufru. Sousedce na pokoji komentovala pokojska!
no moc si to tak uzijte, ja jsem stestim bez sebe, ze uz jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
20.10.11 21:38

Zupe, tak vítej doma, uteklo to, co?
O zákazu rychlovarky mi nikdo neříkal, ale měla jsem ji ve skříni a tahala jen při používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.11 21:44

Je to napsany v nejakych informacich na stole.
No, uteklo i ne, byla jsem nakonec vic stresovana v laznich, nez bych asi byla doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
20.10.11 21:47

Tak já je tam asi neměla, protože přečtu, co mi kdo pod nos strčí :-)

Jak to? Nemáš pocit, že sis odpočinula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
21.10.11 11:24

Ahojte holy :mavam: , téééda tady se to rozrostlo. Jééé jak já vám závidím. Přijela jsem na konci září z FL a i teď se přistihnu, jak koukám „do blba“ :-D a vzpomínám na lázně.
Zupe já byla zpočátku taky v lázních dost vystresovaná, hlavně z těch procedur, ale pak jsem si zvykla. Uteklo to hodně rychle a to i bez manžela. Takže holky, pěkně si to tam užijte a nebojte, ono to uteče tak rychle, až se budete divit. :-) A hlavně jede vás tam velká banda. Ach jooo. Vemte mě s sebou . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.10.11 13:08

sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 6.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis

Ahoj holky,

žádost odevzdána na pojišťovnu. Potvrzena rezervace na Isisu a - opravdu je až od toho 6.11. - tudíž, opravena tabulka.

Už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
21.10.11 13:08

Ahoj :mavam:

myška000 píše:
Ahojte holy :mavam: , téééda tady se to rozrostlo. Jééé jak já vám závidím. Přijela jsem na konci září z FL a i teď se přistihnu, jak koukám „do blba“ :-D a vzpomínám na lázně.
Zupe já byla zpočátku taky v lázních dost vystresovaná, hlavně z těch procedur, ale pak jsem si zvykla. Uteklo to hodně rychle a to i bez manžela. Takže holky, pěkně si to tam užijte a nebojte, ono to uteče tak rychle, až se budete divit. :-) A hlavně jede vás tam velká banda. Ach jooo. Vemte mě s sebou . :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.10.11 13:11

Ugluk - jakou máš bedničku na Mojžíšovou? Já pořád nemohu vychytat tu „poslední“ výšku koček. Stolička je nízká a madrace se prpadají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
21.10.11 13:17

sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis

No ahoj holky, tak situace s hotelem je vyřešena, samozřejmně to tam trošku spackali a nevšimli si, že na papírech od pojišťovny mám napsaný Belveder takže si mne prdli tam kde potřebovali zaplnit díru a to bylo na Isis. Na Isis jsem dnes volala a opravdu tam dvoulůžkové pokoje mají a protože ho potřebují zaplnit nabídli mi akční cenu - místo 10.700,– chtěli 5.000,– Kč a v ceně mají ten vstup do Aquafóra zdarma, ale já chci jednolůžkový takže zůstávám Belveder II.

Mysicka: jak si to dělala s návštěvami když přijela dráhá polovička, spal tam přítel nebo manžel? Kde jsi byla ubytovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí