Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
socina
14.10.11 14:57

ahoj

Dnes mi volali z pojišťovny že jedu do Fr. lázní. KOoukala jsem na jejich stránky na hotely. Chtěla bych nějaký s wifinou. Nevíte někdo v kterém ho mají?
Zaapoměla jsem dodat že v nějakém levném :lol:

• Citovat
  • Upravit
7907
14.10.11 14:59
socina píše:
Dnes mi volali z pojišťovny že jedu do Fr. lázní. KOoukala jsem na jejich stránky na hotely. Chtěla bych nějaký s wifinou. Nevíte někdo v kterém ho mají?
Zaapoměla jsem dodat že v nějakém levném :lol:

Mě bylo teda kdysi ubytování dáno.Vybrat sem si rozhodně nemohla.To už dnes lze????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
socina
14.10.11 15:04

ta pani na pojišťovně mi řekla že se mám domluvit po telefonu s lázněma.
Myslím že jsem ještě v šoku

• Citovat
  • Upravit
7907
14.10.11 15:12
socina píše:
ta pani na pojišťovně mi řekla že se mám domluvit po telefonu s lázněma.
Myslím že jsem ještě v šoku

To s ebrzo probereš a honem volej ..jestli si mužeš vybrat.Těš se stojí to za to,Mám jen samé krásné zážitky. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
socina
14.10.11 15:14

a co ten internet? mají ho tam? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7907
14.10.11 15:17
socina píše:
a co ten internet? mají ho tam? :nevim:

Nevím holka,já tam byla kdysi je to9 let,ale věřím že ano ..zavolej si do lázní a optej se.Doba pokročila a myslím že net bude spíš samozřejmost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
14.10.11 15:20

Ano, vybrat si lze, pokud si nevyberete, něco vám přidělí (v naprosté většině případů Adler, Belveder nebo jejich dependence, čímž se stejně neprohloupí). Zavolala bych na jejich infolinku, co mají na webu, řekla své požadavky (jednolůžák/ dvojlůžák, wifi, cenový strop, termín, kdy orientačně mohu nastoupit…) a oni poradí, popř. rovnou rezervují, jsou tam moc ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
14.10.11 15:24

Socino - http://www.frantiskovylazne.cz/cs/kontakt/ - na tomhle telefonu si můžeš domluvit a rezervovat hotel podle tvých požadavků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
14.10.11 15:26

Holky určitě si vyberte. Sedím tu s holkama u stolu, které si nevybraly a dostaly přidělený Jesenius-dnes jsem tam byla u nich a teda nic moc-na to jak já jsem veelmi nenáročná-tohle se mi fakt nelíbilo. Jedinou výhodou je, že tam nemají recepci a tudíž nikdo nekontroluje příchody-i když tady na Belvederu to také neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
14.10.11 15:28

Wifinu chytám tady dole na recepci-jsou tu pohodlná křesílka a vcelku je to tu příjemné, takže mi ani nevadí, že to nechytnu na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
socina
14.10.11 15:31

a ty jsi ve kterém hotelu?

• Citovat
  • Upravit
12695
14.10.11 15:34

v Belvederu :wink: jsem spokojená. Občas nás ráno tedy budí popeláři nebo pekaři, ale to už obvykle stejně musím vylézt tak se to dá přežít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
socina
14.10.11 16:29

právě jsem zjistila žze můžu vzít i pupíčka :-D tím myslím pudla. Ještě vše zvážím, řádně promyslím a uvidím co z toho vyleze

• Citovat
  • Upravit
1452
14.10.11 16:56

Ahoj holky,tak diky Vám jsem zjistila,že můžu jet do lázní a zároven me to štve-už jsem mohla jet davno po prvnim neuspěšném Ivf,kdy jsem z toho byla fakt na dne,ted po 5 letech jdeme zkusit druhý pokus ICSI,tak jsem si říkala,že pokud to nevyjde pojedu do lázní.Stimulovat začnu v prosinci,tak že bych si zažádala a koncem března bych jela-pokud to teda nevyjde a pokud se zadaří čert vem lázně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
socina
14.10.11 17:27

Holky já si začínám připadat jak simulant. Když čtu, čím vším jste si prošly. Já jsem „jen“ po operaci, přišla jsem kvůli velké cystě o vaječník a vejcovod, následně jsem ještě dostala zánět. :think:
Prošla jsem si ty hotely. Pokud mi nekřupne v hlavě a nezačnu chtít brát s sebou Baruna (pudlinu) Tak bych asi vzala ten Belveder. Líbil se mi asi nejvíc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex