Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
11.10.11 10:34

Sem počasí není ještě tak hrozné…v sobotu a včera teda pršelo chvilkama a dost se ochladilo, ale dnes už je zase tepleji-sice zataženo, ale jde to…prý se to má ještě zlepšit-to letní počasí, které tu bylo mých prvních 10 dní už asi nehrozí, ale co bych chtěla na říjnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
11.10.11 10:47

Sem - jedu od 6.11. do 4.12. Koukala jsem, že v tom termínu nás tam bude víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
11.10.11 11:32

super, já bych tam měla už asi být od 30.10. - 28.11. Budu se na vás těšit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.10.11 15:49

holky ja vubec tak lehce uz premyslela nad oblecenim, to si tam snad uz vezmu i perovku:). a vubec hadry na cely mesic, to bude zajimavy…:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:11

Pokud někdo z vás jede do Frantovek je to užasnéééééééé .Jána to moc ráda vzpomínám a ráda se tam vracím.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:11

Pokud někdo z vás jede do Frantovek je to užasnéééééééé .Jána to moc ráda vzpomínám a ráda se tam vracím.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
11.10.11 17:37
barce píše:
holky ja vubec tak lehce uz premyslela nad oblecenim, to si tam snad uz vezmu i perovku:). a vubec hadry na cely mesic, to bude zajimavy…:).

Přesně tak, jedna péřovka, jeden župan, jedny papučky a 1 kufr zaplněn po okraj :lol:
Petři díky :wink: .

Také už se moooc těším a 30. je už skoro tady!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:42
Eli2 píše:
barce píše:

Přesně tak, jedna péřovka, jeden župan, jedny papučky a 1 kufr zaplněn po okraj :lol:
Petři díky :wink: .

Také už se moooc těším a 30. je už skoro tady!! :dance:

Jestli budte mít počasí holky,doporučuji procházku na Motýlí farmu a na přírodní rezervaci SOS šli jsme tam pěšky.Je to na celý den,takiže o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
11.10.11 17:43

Děkujem za tip :wink: . A co tobě, pomohly lázně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:50
Eli2 píše:
Děkujem za tip :wink: . A co tobě, pomohly lázně?

No kdysi ano,ale stejně až dva roky po lázních.Ale bylo mi lépe a neměla jsem dlouho kvasinky či záněty.No a pak za byli problémy,Ale ted mám 2 miminka v bříšku. :-) Jo a holky,pokud chcete být těhotné,je potřeba ohmatat Frantíkovu rybu,tu ploutev to je prý symbol plodnosti :mrgreen: Jo a je tam kino a knihovna,Bylo to fajn ,.A nej kafe a nejlevnější měli u Františka.A až pujdete do plynových lázní nebo do Císařských nelekat se :mrgreen: :mrgreen: Těším se na vaše reakce až přijedete. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
11.10.11 17:53

Jůůů, dvojčátka, tak to ti moooc blahopřeji. A který týden?? A přirozenou cestou? Císařské lázně…čeho bych se mohly leknout? Zní to tajemně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 18:10
Eli2 píše:
Jůůů, dvojčátka, tak to ti moooc blahopřeji. A který týden?? A přirozenou cestou? Císařské lázně…čeho bych se mohly leknout? Zní to tajemně 8-o

Mám je po KEt nejsou přirozeně,ale i tak dle lékařu velký zázrak.že budou dvě,jsem se dozvěděla včera.Jsem skoro 6 tt.No neboj .Lázně jsou to krásné,ale poprvé jsem se lekla.Krom užasné perličkové koupele.Jo a bahení to je taky mňamka.Holky já vám závidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
11.10.11 18:31

ještě jednou blahopřeji a přeji hodně zdravíčka vám všem třem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 18:49
Eli2 píše:
ještě jednou blahopřeji a přeji hodně zdravíčka vám všem třem :kytka:

Děkuji moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
11.10.11 19:06

Petra - gratuluji a držím pěsti ať se miminka drží!
Eli, Barce = holky já beru normál zimní bundu, kulicha a určitě zimní boty, je to relativně vysoko a jsme tam do konce listopadu takže může nám i sněžit!!!Akorát asi potáhnu beze srandy dva kufry!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí