Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ještě jednou ve spolek. Asi jsem tu trochu nevhod, když jste mi ani neodpověděli… ![]()
Kdyby náhodou, prolezla jsem si diskuzi, zamluvila jsem si lázně od 4/11. Mám zamluvený Isis, právě k vůli plavání.
Dnes jsem ukecala gyndošku, že mi začne připravovat žádanku. Volala jsem na VZP, protože je mi nad 35, tak k žádosti musím dodat spermiogram a genetiku. Taky musím mít od obvodní lékařki výsledky testů na krev a moč. Tak zítra půjdu na obvod, aby mě paní doktorka poslala. Snad to všechno stihnu a klapne to.
Revizní lékařka z VZP prohlásíla, že na lázně bych nárok mít měla.
Ahoj jéééé promiň, vůbec tu nejsi nevhod a těším se až se tam setkáme, jedeš víceméně s námi!!!!! Já tedy nic dodávat nemusela, ale neboj to všechno stihneš, hlavně si do těch lázní zavolej, zamluv pokoj a oni jsou fakt hodní a pojiš´tovna to stihne, všem nám to vyřidili brzo neboj a těším se!
socina - to si zamluvíš ty sama a já už to mám v lázních v hotelu Belveder domluvené cca 14 dní. Oni jsou tam moc hodní, volala jsem tam když jsem měla doporučení od lékaře a zamluvila si pokoj, paní to zamluvila a už se mnou počítají ![]()
Capelucita píše:
Socina, kdy a do kterého hotelu pojedeš?
to ještě nevim, chci tam volat ve středu. Pokud bych jela s čubou tak do Metropol. Pokud čuba nepojede tak asi do Belvederu. Uvidíme
Capelucita, nějak jsem tě přehlídla
Nad 35 opravdu tu genetiku vyžadují, jestli už ji máte hotovou, tak pohoda, jestli ne, tak už to asi moc nestíháte. Když tě nebudou nikde zdržovat a dělat problémy, stihnout by se to mělo, v nejhorším lze termín posunout.
Jinak Isis mohu z vlastní zkušenosti jedině doporučit ![]()
já bych chtěla zhruba od 20 listopadu.
Na jak dloho to máte? Já počítám ty 3 týdny. Ale vůbec nevim
Jako délku pobytu? Přesně 4 týdny, ani o den víc, o den míň se občas někomu podaří zdrhnout, ale pojišťovna to nesmí vědět…
Teda, holky, já už se děsně těším.
Genetiku hotovou máme, už z jara. Pokoj jsem si zamluvila právě tam, protože se těším, že si po večerech budu chodit zaplavat, teda - pokud se nedomluvíme na tanečky. ![]()
Ugluk: posunout to nejde, oni ten hotel pak zavírají. Paní byla zmatená, tak si teď nejsem jistá, jestli je to k vůli rekonstrukci nebo už k vůli vánočním pobytům.
S paní z rezervací jsem počítala poslední možný den nástupu, abych to stihla.
Tak snad to vyjde. Mám tam zamluvený jednolůžák.
Jestli to vyjde, tak se tam potkáme. ![]()
Hm, Socina, tak to tě asi zklamu, já se na to tehdy informovala a prý nepřipadá v úvahu, pojišťovna považuje za účinnou čtyřtýdenní léčbu a jako takovou ji proplatí. Obvykle se do lázní jezdí jen na tři týdny, ale zrovna gynekologická léčba tvoří výjimku a opravdu se jezdí na čtyři.
to se mi ale vůbec nelíbí a vůbec se mi to nehodí
asi to budu muset znovu promyslet a přeplánovat ![]()
No jo, tak diář do ruky a šup na to
![]()