Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4107
17.10.11 17:16

oni ti rovnou řekli termín? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.10.11 17:17

Ahoj ještě jednou ve spolek. Asi jsem tu trochu nevhod, když jste mi ani neodpověděli… :-(

Kdyby náhodou, prolezla jsem si diskuzi, zamluvila jsem si lázně od 4/11. Mám zamluvený Isis, právě k vůli plavání.

Dnes jsem ukecala gyndošku, že mi začne připravovat žádanku. Volala jsem na VZP, protože je mi nad 35, tak k žádosti musím dodat spermiogram a genetiku. Taky musím mít od obvodní lékařki výsledky testů na krev a moč. Tak zítra půjdu na obvod, aby mě paní doktorka poslala. Snad to všechno stihnu a klapne to.

Revizní lékařka z VZP prohlásíla, že na lázně bych nárok mít měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.10.11 17:22

Socina, kdy a do kterého hotelu pojedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
17.10.11 17:22

Ahoj jéééé promiň, vůbec tu nejsi nevhod a těším se až se tam setkáme, jedeš víceméně s námi!!!!! Já tedy nic dodávat nemusela, ale neboj to všechno stihneš, hlavně si do těch lázní zavolej, zamluv pokoj a oni jsou fakt hodní a pojiš´tovna to stihne, všem nám to vyřidili brzo neboj a těším se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
17.10.11 17:24

socina - to si zamluvíš ty sama a já už to mám v lázních v hotelu Belveder domluvené cca 14 dní. Oni jsou tam moc hodní, volala jsem tam když jsem měla doporučení od lékaře a zamluvila si pokoj, paní to zamluvila a už se mnou počítají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
17.10.11 17:24
Capelucita píše:
Socina, kdy a do kterého hotelu pojedeš?

to ještě nevim, chci tam volat ve středu. Pokud bych jela s čubou tak do Metropol. Pokud čuba nepojede tak asi do Belvederu. Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68960
17.10.11 17:25

Capelucita, nějak jsem tě přehlídla :wink: Nad 35 opravdu tu genetiku vyžadují, jestli už ji máte hotovou, tak pohoda, jestli ne, tak už to asi moc nestíháte. Když tě nebudou nikde zdržovat a dělat problémy, stihnout by se to mělo, v nejhorším lze termín posunout.
Jinak Isis mohu z vlastní zkušenosti jedině doporučit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
17.10.11 17:26

já bych chtěla zhruba od 20 listopadu.
Na jak dloho to máte? Já počítám ty 3 týdny. Ale vůbec nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68960
17.10.11 17:29

Jako délku pobytu? Přesně 4 týdny, ani o den víc, o den míň se občas někomu podaří zdrhnout, ale pojišťovna to nesmí vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.10.11 17:39

Teda, holky, já už se děsně těším.

Genetiku hotovou máme, už z jara. Pokoj jsem si zamluvila právě tam, protože se těším, že si po večerech budu chodit zaplavat, teda - pokud se nedomluvíme na tanečky. :lol:

Ugluk: posunout to nejde, oni ten hotel pak zavírají. Paní byla zmatená, tak si teď nejsem jistá, jestli je to k vůli rekonstrukci nebo už k vůli vánočním pobytům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68960
17.10.11 17:40

Tak to nevím, ale já odjížděla domů 8.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.10.11 17:42

S paní z rezervací jsem počítala poslední možný den nástupu, abych to stihla. :-) Tak snad to vyjde. Mám tam zamluvený jednolůžák.

Jestli to vyjde, tak se tam potkáme. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
17.10.11 17:42

4 týdny???? To nee…Já počítala se třema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68960
17.10.11 17:45

Hm, Socina, tak to tě asi zklamu, já se na to tehdy informovala a prý nepřipadá v úvahu, pojišťovna považuje za účinnou čtyřtýdenní léčbu a jako takovou ji proplatí. Obvykle se do lázní jezdí jen na tři týdny, ale zrovna gynekologická léčba tvoří výjimku a opravdu se jezdí na čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
17.10.11 17:52

to se mi ale vůbec nelíbí a vůbec se mi to nehodí :think: asi to budu muset znovu promyslet a přeplánovat :think:
No jo, tak diář do ruky a šup na to :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital