Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pella píše:
Ahojky, jen taková malá rada, když se ti tam bude líbit, můžeš na místě požádat o prodloužení pobytu, po onko léčbě to může být až 5 týdnů, tak to třeba zkus
Díky za upozornění, ale i těch 21 dní bude pro mě dost a protože jedu do Isisu, udělalo by mi to ještě větší vítr v peněžence
![]()
Chtěla bych poprosit o radu. Včera jsem si chtěla rezervovat pobyt ve Františkových Lázních v jednolůžáku. Byl mi nabídnut Pawlik a Adler. Pawlik je dražší, ale prý je výhoda, že procedury jsou přímo tam a vstup do toho Aquafora je zdarma. Jde mi hlavně o to mít jednolůžák a možnost internetu na pokoji. Kterej z nabízených hotelů byste mi doporučily? Díky za radu!
No, z vlastní zkušenosti Pawlik, jestli ti není líto peněz
Jinak není pravda, že jsou všechny procedury tam, jenom některé, to samé na Adleru, na zbytek se prostě dochází do okolních lázeňských objektů (maximálně stovky metrů). Pawlik je teda podzemní chodbou spojen s Císařskými lázněmi, ale stejně jsou další procedury i mimo. Jinak Pawlik má opravdu tu výhodu, že je vstup do Aquafora zdarma a dostaneš se tam suchou nohou (velká výhoda, že nemusíš večer běhat s mokrou hlavou přes park), takže jestli se ráda koupeš, je to super. Taky je na Pawliku stravování formou bufetu - sama si vybereš na místě z nabízených jídel, zeleninových salátů, zákusků… na Adleru si pár dní předem objednáš z vybraných jídel, která ti pak donesou. Jinak pokoje jsou zařízené +- stejně, takže kvalita samotného ubytování srovnatelná, hlavní výhodou Adleru je o dost nižší cena. Takže záleží jen na tobě, jestli si chceš připlatit, neprohloupíš určitě ani na jednom ![]()
DOčeta jsem se, že i s ubytováním na Třech Liliích je velká spokojenost. Jak se to řeší s praním prádla?
@golfino píše:
Chtěla bych poprosit o radu. Včera jsem si chtěla rezervovat pobyt ve Františkových Lázních v jednolůžáku. Byl mi nabídnut Pawlik a Adler. Pawlik je dražší, ale prý je výhoda, že procedury jsou přímo tam a vstup do toho Aquafora je zdarma. Jde mi hlavně o to mít jednolůžák a možnost internetu na pokoji. Kterej z nabízených hotelů byste mi doporučily? Díky za radu!
Praní se dá buď za poplatek zajistit v hotelu nebo v ruce přemáchnout v umyvadle, tak jsem to i řešila a ono toho prádla zas tak moc nebylo ![]()
Ahoj holky tak já už mám zbaleno a zítra vyrážím do F.L. už se těším jen to počasí se ne a ne umoudřit
tak budu informovat ![]()
@synamin píše:
Ahoj holky tak já už mám zbaleno a zítra vyrážím do F.L. už se těším jen to počasí se ne a ne umoudřittak budu informovat
Taky preji krasny pobyt:-). Ono se to pocasi umoudri,neboj! Me zbyva 6tydnu!
Omlouvám se tady všem dámám, já jedu do lázní v sobotu.....a jelikož jsem z tý druhý strany, tak doufám že mne neproklejete. Navíc jsem v hotelu Luna I kam nemate přístup, bo by jste až příliš rychle otěhotněly :p…pěkný den a těším se na lázně :p
Anonym jiný na jak dlouho jedete do lázní? To máte lázně přes pojištovnu nebo pobyt pro samoplátce?
Nojo, Anonyme, ona většina ženskejch, co jede do lázní kvůli neplodnosti, nemá problém na straně chlapa (to by se tam pak měli léčit ti jejich chlapi), ale na straně svojí a tomu ani plná ubytovna mladejch chlapů moc nepomůže
Nicméně přeji příjemný pobyt a ať lázně pomůžou ![]()
@anonym jiný píše:
Omlouvám se tady všem dámám, já jedu do lázní v sobotu.....a jelikož jsem z tý druhý strany, tak doufám že mne neproklejete. Navíc jsem v hotelu Luna I kam nemate přístup, bo by jste až příliš rychle otěhotněly :p…pěkný den a těším se na lázně :p
přeji krásný pobyt a spoustu nezapomenutelných zážitků
![]()