Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
18.4.12 15:32
@Anonymní píše:
tobě taky,krásný pobyt.. :mavam: jak já bych jela znovu,nechceš mě vzít do báglu :lol: :lol: užij si to a hlavně,at pomůžou!!!!!!

Teď lituju, že jsem nevyužila nabídky pojišťovny ubytovat s v Luně…je to jiná lázeňská společnost. Á už vím pro jsem to nevyužila - chtěla jsem být se stejně „postiženými“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym jiný
18.4.12 19:27

Tak v sobotu odjíždím do tý LUNA I - ale jako jsem chlap, už jsem tu psal. Mám nachystanej kufr, docela se těším, škoda že nejsem lázeňskej švihák :lol: . Jelikož jsem dost mladej doufám že se z toho tam nezblázním, ovšem co je to mladej vidte. Pak napíši jaký jsem získal zkušenosti, věřím že se s někým setkám aspon na pokec. Beru sebou PC, doufám že Hi-fi bez problémů, kufr mám opravdu velký. Ta demonstrace v sobotu mne zaskočila, není místo skoro v žádném vlaku :?

• Citovat
  • Upravit
728
19.4.12 11:08

ahoj holky tak si představte že hned druhý den po příjezdu t.j.včera jsem dostala teplotu a bolí mě v krku. zrovna jsem šla k tomu kozmovi a on to na mě poznal že mi není dobře a že celá hřím tak mě dnes poslal na odběry krve, tak snad to je jen nachlazení a ne nic horšího. mám strach aby mě neposlal domů :( jsem fakt naštvaná zrovna teť jsem musela onemocnět fakt na .........
Jinak je docela fajn řekl mi že mám trochu nakřivo dělohu a že ji mám malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
19.4.12 11:39

No, domů tě nepošle, ale spolulázeňačka tam taky nastydla a než to vyležela, tak měla osekané ty vodní procedury :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.4.12 12:58
@synamin píše:
ahoj holky tak si představte že hned druhý den po příjezdu t.j.včera jsem dostala teplotu a bolí mě v krku. zrovna jsem šla k tomu kozmovi a on to na mě poznal že mi není dobře a že celá hřím tak mě dnes poslal na odběry krve, tak snad to je jen nachlazení a ne nic horšího. mám strach aby mě neposlal domů :( jsem fakt naštvaná zrovna teť jsem musela onemocnět fakt na .........
Jinak je docela fajn řekl mi že mám trochu nakřivo dělohu a že ji mám malou :)

Malou dělohu a nakřivo…vítej v klubu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.4.12 13:00

Ahoj všem, pročítám diskuzi, protože také jedu Františkových Lázní a ráda bych se zeptala na zkušenosti v Isisu. Mám termín od 13.6.2012. Bohužel poslední 1-lůžkový pokoj byl v 5-tém patře, tedy podkrovní. Není to nějaký vejminek :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.4.12 13:11
@Monty 1 píše:
Ahoj všem, pročítám diskuzi, protože také jedu Františkových Lázní a ráda bych se zeptala na zkušenosti v Isisu. Mám termín od 13.6.2012. Bohužel poslední 1-lůžkový pokoj byl v 5-tém patře, tedy podkrovní. Není to nějaký vejminek :-) ?

Tuším, že na Isisu jezdí výtah jen do 4. patra a v 5. patře je už jen pár pokojů a strojovna výtahu, která dělá docela kravál… ale jinak v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.4.12 13:23

Pella - děkuju. Informaci o výtahu do 4. patra mám. Spíše jaké ty pokoje jsou :-( , a co ,,propašování,, manžela. Lze to také ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
19.4.12 13:29

Monty, ten podkrovní pokoj jsem viděla - půdorysně byl srovnatelný s tím mým jednolůžákem ve druhém patře, akorát jak měl zkosený strop, vypadal menší a měl nižší strop. Vybavení v něm ale bylo úplně stejné jako v mém. Zas těch pokojů na patře bylo tak pět (?) maximálně a opravdu se tam muselo ze čtvrtého patra pár schodů, ale nebyla to žádná hrůza. Holka, co tam bydlela, manžela pašovala - šlo to stejně jako kamkoliv jinam. Na dveře ráno cedulku nerušit a při průchodu kolem recepce je to každému jedno, návštěvy jsou povoleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.4.12 13:44

Ugluk - určitě máš plno zkušeností. Jak probíhají úklidy, jak často je výměna ručníků a v jakém množství ? S tím manželem - asi za mnou bude jezdit každý víkend, tak myslím, že bych ho jednou nahlásila a jednou ne… Byl by to pak balík peněz. Prý to jde ještě někde zadním vchodem. Nechci se zbytečně dostat o nepříjemné situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hani_ce 1
19.4.12 13:45

Ahojte, taky se chystám do František, na konci května. Tak doufám, že tam potkám i někoho mladýho a nebudu tam sama mezi důchodcema:)Budu bydlet v Luně ale ne v hlavní budově, někde dál. Nemáte někdo zkušenosti s Lunou-vedlejšími budovami? Přeji hezký den;) H.

• Citovat
  • Upravit
68941
19.4.12 13:53

Monty, úklidy probíhaly ráno, v kolik hodin, to asi záleží na postavení pokoje, jak to tam uklízečka stihne, můj byl druhý v řadě a chodila tam kolem osmé, ale to si musíš vyčíhat. Ručníky, pokud si dobře pamatuji, měnili tím stylem - když chcete vyměnit, hoďte na zem, když nechcete, nechte na věšáku. Takže jak jsi chtěla, mohli měnit denně a mohli třeba dvakrát za pobyt. Pokud si dobře vybavuji, byla tam taková ta ručníkorohožka na výlez ze sprchy, obyč menší ručník na ruce a potom veliká osuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.4.12 14:04

Monty: zadní vchod tam není. :lol: Musíte buď přes recepci nebo projít přes aguaforum. Já tam :srdce: na černo neměla, jsem asi zbabělá či co. Jednou jsme spali v penzionu, kde dvoulůžák i se snídaní vyšel levněji než přistýlka, podruhé jsem vzala přistýlku, abych se nemusela nikam stěhovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.4.12 14:38
@hani_ce 1 píše:
Ahojte, taky se chystám do František, na konci května. Tak doufám, že tam potkám i někoho mladýho a nebudu tam sama mezi důchodcema:)Budu bydlet v Luně ale ne v hlavní budově, někde dál. Nemáte někdo zkušenosti s Lunou-vedlejšími budovami? Přeji hezký den;) H.

Ahoj, mám podobný termín. Kdyžtak napiš interní poštu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.4.12 14:43

Holky, manžela načerno na Pawliku teda nedoporučuju… Nevím jak to bývalo dřív, ale teď jsou každým rokem přísnější, recepční mají pamatováka a některý uklízečky to nenápadně hlídají a pak hlásí na recepci. Žádný zadní vchod není otevřený. Byla jsem svědkem pár průšvihů, jednak je to dost ostuda a pak můžou nejen naúčtovat cenu za další lůžko, ale i dělat problémy za porušení podmínek ubytování atd… jako fakt bych to nezkoušela, není to žádná žákovská ubytovna, ale normální ***/**** hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí