Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
25.4.12 18:35
@Monty 1 píše:
jipovka - mám taky pokoj 1/1 ekonomy, tak referuj :-) pěkně si to užij a podávej zprávy :-)

díky :-) jsou tu ručníky, malé mejdlíčko, toal. papír, ramínka ve skříni, pokoj má cca 4m x 2,5m, postel, stůl, židle, skříň, skříňka pod televizí, noční stolek, botník, věšák, sprcha, tv, budík, lednička, trezor. Pokoj mám od recepce docela daleko, ale aspoň se projdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 18:45
@jipovka píše:
díky :-) jsou tu ručníky, malé mejdlíčko, toal. papír, ramínka ve skříni, pokoj má cca 4m x 2,5m, postel, stůl, židle, skříň, skříňka pod televizí, noční stolek, botník, věšák, sprcha, tv, budík, lednička, trezor. Pokoj mám od recepce docela daleko, ale aspoň se projdu :-)

Já jsem poprosila o něco větší pokoj na který jde dát přistýlka. Je prý v pátem patře - podkrovní. tak uvidíme. Co jídelna, podávání jídel a nápojů ? a co aquapark?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym jiný
25.4.12 18:57

Je to tu přesně jak píše Povídálka - věkový průměr 70 a většina němců.Úplně ty německý důchodce žeru, jak stojej u čaje a vykládají si, zatímco za němi se tvoří fronta.....naštěstí si dělám svůj vlastní program, ovšem mám obavu že zítra při cvičení v bazénu se jim nevyhnu, leda by tam byli jiní hosté

• Citovat
  • Upravit
68941
25.4.12 19:04

Já si pamatuju, když byl místo jedné normální večeře v Isisu „Český večer“ - k jídlu zabijačkové pochoutky, buchty, bílý kafe, k tomu hrála dechovka… a ti chudci němečtí důchodci nějak nevěděli, co si s tím počnout, tak si nandavali do hlubokých talířů buchty a bohatě je zalívali tím bílým kafem, koukali na mě dost divně, když jsem si ho nalila do hrnku a buchty nechala na suchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 19:12

já osobně s německými důchodci nemám žádný problém. Vzhledem k mé práci se s nimi stýkám téměř denně a tak je potkám i tam :-)Alespoň za ten měsíc nezakrním v řeči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.12 19:50
@anonym jiný píše:
Je to tu přesně jak píše Povídálka - věkový průměr 70 a většina němců.Úplně ty německý důchodce žeru, jak stojej u čaje a vykládají si, zatímco za němi se tvoří fronta.....naštěstí si dělám svůj vlastní program, ovšem mám obavu že zítra při cvičení v bazénu se jim nevyhnu, leda by tam byli jiní hosté

tak čaj jsem ještě nenašla :-D škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
25.4.12 20:02

Není tam automat s vařící vodou a u toho sáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym jiný
25.4.12 20:33

No já jsem jinde, tady máme čaj a vařej tu opravdu výborně - v domě KIjev, spíme v Luně.....Člověk by řekl že v tom Kijevě o ně nazavadíš, omyl je pravdou. Já nejsem žádnej odpůrce důchodců (oba mí rodiče njsou důchodci), ale tyto fakt nemusím- sry. A německy stejně neumím, učil jsem se anglicky-

• Citovat
  • Upravit
24
26.4.12 06:31
@ugluk píše:
Není tam automat s vařící vodou a u toho sáčky?

Asi tam je :-D, ale jsem tu první den a rozkoukávám se, tak koukám, ale nevidím, je to moc informací najednou :-D
První noc je za mnou, spala jsem docela dobře, ale byla mně trochu zima. Mám tedy studený odchov, jsem zvyklá na chladnější, ale prostě mi byla zima :lol:
Dnes jdu na vstupní prohlídku a asi mě čeká plánování procedur. Také bych se už dnes mohla jít podívat do Aquafora :lol: uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
26.4.12 08:21

Uglug, tak to je dost dobré!!!

@ugluk píše:
Já si pamatuju, když byl místo jedné normální večeře v Isisu „Český večer“ - k jídlu zabijačkové pochoutky, buchty, bílý kafe, k tomu hrála dechovka… a ti chudci němečtí důchodci nějak nevěděli, co si s tím počnout, tak si nandavali do hlubokých talířů buchty a bohatě je zalívali tím bílým kafem, koukali na mě dost divně, když jsem si ho nalila do hrnku a buchty nechala na suchu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.12 09:39

Ahoj, můžeš mi napsat nějaký postřehy z Luny? Taky tam budu bydlet (budova 3). Jak vypadají pokoje, co vše tam je? Jaký je jídlo?:) Díky moc;)

@anonym jiný píše:
No já jsem jinde, tady máme čaj a vařej tu opravdu výborně - v domě KIjev, spíme v Luně.....Člověk by řekl že v tom Kijevě o ně nazavadíš, omyl je pravdou. Já nejsem žádnej odpůrce důchodců (oba mí rodiče njsou důchodci), ale tyto fakt nemusím- sry. A německy stejně neumím, učil jsem se anglicky-
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.4.12 11:33
@jipovka píše:
Asi tam je :-D, ale jsem tu první den a rozkoukávám se, tak koukám, ale nevidím, je to moc informací najednou :-D
První noc je za mnou, spala jsem docela dobře, ale byla mně trochu zima. Mám tedy studený odchov, jsem zvyklá na chladnější, ale prostě mi byla zima :lol:
Dnes jdu na vstupní prohlídku a asi mě čeká plánování procedur. Také bych se už dnes mohla jít podívat do Aquafora :lol: uvidíme

Já spala na ISISu (jde se tam prosklenou spojovací chodbou z jídelny) a měla jsem krajový pokoj. V noci mi byla taková zima, že jsem volala na recepci a alespoň jsem si vzala náhradní peřinu. Po další noci ve studeném odchovu jsem se stěhovala jinam.

Pokoj byl na kraji budovy, hned u té skleněné chodby.

Jestli ti bude zima, stěžuj si a nech se přestěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.4.12 12:02
@Capelucita píše:
Já spala na ISISu (jde se tam prosklenou spojovací chodbou z jídelny) a měla jsem krajový pokoj. V noci mi byla taková zima, že jsem volala na recepci a alespoň jsem si vzala náhradní peřinu. Po další noci ve studeném odchovu jsem se stěhovala jinam.

Pokoj byl na kraji budovy, hned u té skleněné chodby.

Jestli ti bude zima, stěžuj si a nech se přestěhovat.

Já mám pokoj ve druhém patře až u posledního schodiště, také je krajový. Na stížnosti moc nejsem, spíš si půjdu koupit teplejší pyžamo :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym jiný
26.4.12 13:48

Pro
hani ce1
Tak my jsme v budově II, trojka je prý trochu mimo, dvojka je tam kde je většina procedůr, jednička je tam kde recepce a okna na promenádu. Vaří se tu skvěle- a to bych potřeboval sundat kila, personál je jako všude (bůhví kam na něj chodí), a procedůry ? No na koupání ve všelijakých těch vodách snad není co zkazit, masáže- nic moc - mám podle čeho srovnávat, bazén - dobrý(je vedle v Kijevě), tělocvična - dobré (protahovačky,strečink)- no a tobě tam zřejmě dají jiné procedůry. Pak se ozvi pošlu ti link na facebook - pár věcí už jsem tady nafotil

• Citovat
  • Upravit
3
26.4.12 20:46

Díky za info;)jj vím že trojka je o kousek dál. Jakým stylem se podávají snídaně, obědy atd?? je to bufet nebo servírovaný jídlo a kam se na jídlo chodí?? a bazén je i volně přístupný? kdyžtak fotky pošli na ***@seznam.cz. moc díky;)

@anonym jiný píše:
Pro
hani ce1
Tak my jsme v budově II, trojka je prý trochu mimo, dvojka je tam kde je většina procedůr, jednička je tam kde recepce a okna na promenádu. Vaří se tu skvěle- a to bych potřeboval sundat kila, personál je jako všude (bůhví kam na něj chodí), a procedůry ? No na koupání ve všelijakých těch vodách snad není co zkazit, masáže- nic moc - mám podle čeho srovnávat, bazén - dobrý(je vedle v Kijevě), tělocvična - dobré (protahovačky,strečink)- no a tobě tam zřejmě dají jiné procedůry. Pak se ozvi pošlu ti link na facebook - pár věcí už jsem tady nafotil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí