Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monty 1 píše:
jipovka - mám taky pokoj 1/1 ekonomy, tak referujpěkně si to užij a podávej zprávy
díky
jsou tu ručníky, malé mejdlíčko, toal. papír, ramínka ve skříni, pokoj má cca 4m x 2,5m, postel, stůl, židle, skříň, skříňka pod televizí, noční stolek, botník, věšák, sprcha, tv, budík, lednička, trezor. Pokoj mám od recepce docela daleko, ale aspoň se projdu ![]()
@jipovka píše:
díkyjsou tu ručníky, malé mejdlíčko, toal. papír, ramínka ve skříni, pokoj má cca 4m x 2,5m, postel, stůl, židle, skříň, skříňka pod televizí, noční stolek, botník, věšák, sprcha, tv, budík, lednička, trezor. Pokoj mám od recepce docela daleko, ale aspoň se projdu
Já jsem poprosila o něco větší pokoj na který jde dát přistýlka. Je prý v pátem patře - podkrovní. tak uvidíme. Co jídelna, podávání jídel a nápojů ? a co aquapark?
Je to tu přesně jak píše Povídálka - věkový průměr 70 a většina němců.Úplně ty německý důchodce žeru, jak stojej u čaje a vykládají si, zatímco za němi se tvoří fronta.....naštěstí si dělám svůj vlastní program, ovšem mám obavu že zítra při cvičení v bazénu se jim nevyhnu, leda by tam byli jiní hosté
Já si pamatuju, když byl místo jedné normální večeře v Isisu „Český večer“ - k jídlu zabijačkové pochoutky, buchty, bílý kafe, k tomu hrála dechovka… a ti chudci němečtí důchodci nějak nevěděli, co si s tím počnout, tak si nandavali do hlubokých talířů buchty a bohatě je zalívali tím bílým kafem, koukali na mě dost divně, když jsem si ho nalila do hrnku a buchty nechala na suchu ![]()
já osobně s německými důchodci nemám žádný problém. Vzhledem k mé práci se s nimi stýkám téměř denně a tak je potkám i tam
Alespoň za ten měsíc nezakrním v řeči ![]()
@anonym jiný píše:
Je to tu přesně jak píše Povídálka - věkový průměr 70 a většina němců.Úplně ty německý důchodce žeru, jak stojej u čaje a vykládají si, zatímco za němi se tvoří fronta.....naštěstí si dělám svůj vlastní program, ovšem mám obavu že zítra při cvičení v bazénu se jim nevyhnu, leda by tam byli jiní hosté
tak čaj jsem ještě nenašla
škoda
No já jsem jinde, tady máme čaj a vařej tu opravdu výborně - v domě KIjev, spíme v Luně.....Člověk by řekl že v tom Kijevě o ně nazavadíš, omyl je pravdou. Já nejsem žádnej odpůrce důchodců (oba mí rodiče njsou důchodci), ale tyto fakt nemusím- sry. A německy stejně neumím, učil jsem se anglicky-
@ugluk píše:
Není tam automat s vařící vodou a u toho sáčky?
Asi tam je
, ale jsem tu první den a rozkoukávám se, tak koukám, ale nevidím, je to moc informací najednou ![]()
První noc je za mnou, spala jsem docela dobře, ale byla mně trochu zima. Mám tedy studený odchov, jsem zvyklá na chladnější, ale prostě mi byla zima ![]()
Dnes jdu na vstupní prohlídku a asi mě čeká plánování procedur. Také bych se už dnes mohla jít podívat do Aquafora
uvidíme
Uglug, tak to je dost dobré!!!
@ugluk píše:
Já si pamatuju, když byl místo jedné normální večeře v Isisu „Český večer“ - k jídlu zabijačkové pochoutky, buchty, bílý kafe, k tomu hrála dechovka… a ti chudci němečtí důchodci nějak nevěděli, co si s tím počnout, tak si nandavali do hlubokých talířů buchty a bohatě je zalívali tím bílým kafem, koukali na mě dost divně, když jsem si ho nalila do hrnku a buchty nechala na suchu
Ahoj, můžeš mi napsat nějaký postřehy z Luny? Taky tam budu bydlet (budova 3). Jak vypadají pokoje, co vše tam je? Jaký je jídlo?:) Díky moc;)
@anonym jiný píše:
No já jsem jinde, tady máme čaj a vařej tu opravdu výborně - v domě KIjev, spíme v Luně.....Člověk by řekl že v tom Kijevě o ně nazavadíš, omyl je pravdou. Já nejsem žádnej odpůrce důchodců (oba mí rodiče njsou důchodci), ale tyto fakt nemusím- sry. A německy stejně neumím, učil jsem se anglicky-
@jipovka píše:
Asi tam je, ale jsem tu první den a rozkoukávám se, tak koukám, ale nevidím, je to moc informací najednou
První noc je za mnou, spala jsem docela dobře, ale byla mně trochu zima. Mám tedy studený odchov, jsem zvyklá na chladnější, ale prostě mi byla zima
Dnes jdu na vstupní prohlídku a asi mě čeká plánování procedur. Také bych se už dnes mohla jít podívat do Aquaforauvidíme
Já spala na ISISu (jde se tam prosklenou spojovací chodbou z jídelny) a měla jsem krajový pokoj. V noci mi byla taková zima, že jsem volala na recepci a alespoň jsem si vzala náhradní peřinu. Po další noci ve studeném odchovu jsem se stěhovala jinam.
Pokoj byl na kraji budovy, hned u té skleněné chodby.
Jestli ti bude zima, stěžuj si a nech se přestěhovat.
@Capelucita píše:
Já spala na ISISu (jde se tam prosklenou spojovací chodbou z jídelny) a měla jsem krajový pokoj. V noci mi byla taková zima, že jsem volala na recepci a alespoň jsem si vzala náhradní peřinu. Po další noci ve studeném odchovu jsem se stěhovala jinam.Pokoj byl na kraji budovy, hned u té skleněné chodby.
Jestli ti bude zima, stěžuj si a nech se přestěhovat.
Já mám pokoj ve druhém patře až u posledního schodiště, také je krajový. Na stížnosti moc nejsem, spíš si půjdu koupit teplejší pyžamo
![]()
Pro
hani ce1
Tak my jsme v budově II, trojka je prý trochu mimo, dvojka je tam kde je většina procedůr, jednička je tam kde recepce a okna na promenádu. Vaří se tu skvěle- a to bych potřeboval sundat kila, personál je jako všude (bůhví kam na něj chodí), a procedůry ? No na koupání ve všelijakých těch vodách snad není co zkazit, masáže- nic moc - mám podle čeho srovnávat, bazén - dobrý(je vedle v Kijevě), tělocvična - dobré (protahovačky,strečink)- no a tobě tam zřejmě dají jiné procedůry. Pak se ozvi pošlu ti link na facebook - pár věcí už jsem tady nafotil
Díky za info;)jj vím že trojka je o kousek dál. Jakým stylem se podávají snídaně, obědy atd?? je to bufet nebo servírovaný jídlo a kam se na jídlo chodí?? a bazén je i volně přístupný? kdyžtak fotky pošli na ***@seznam.cz. moc díky;)
@anonym jiný píše: