Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
silvusa aha, tak Jesenius neznam, ja byla na jednoluzaku v Royalu…
mmaxina moc ti dekuju, strach je obrovsky, ale iz jsem asi dost otriskana temi neuspechy a operacemi atak, ze me to uz nejak zvlast nerozhazuje
clovek si fakt zvykne na vsechno…kdyz si vzpomenu na tu hysterii pri prvnim, ted me to nechava celkem v klidu, radsi planuju leto ![]()
a kdy frcis do Frantovek?
@sedmitecka2 píše:
silvusa aha, tak Jesenius neznam, ja byla na jednoluzaku v Royalu…mmaxina moc ti dekuju, strach je obrovsky, ale iz jsem asi dost otriskana temi neuspechy a operacemi atak, ze me to uz nejak zvlast nerozhazuje
ja uz tu jsemclovek si fakt zvykne na vsechno…kdyz si vzpomenu na tu hysterii pri prvnim, ted me to nechava celkem v klidu, radsi planuju leto
a kdy frcis do Frantovek?prave zacinam druhy tyden
Tak pomalu stříhám metr, už se nám to blíží ještě 16 dní a jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!
@Monty 1 píše:
Tak schváleno !!! Pokud nenastane změna, tak jedu 13.6.
Gratuluji:-)
Ahoj holky.. Odjíždím 27.5. Nejdete někdo podobný termín? Jedu tam sama a mam docela strach.
To nás tam bude v tom červnu docela dost, jak to tak počítám, tak asi 5:-)
Ahojky, já nastupuji do Frantovek k 19.06 pokud se nezmění termín na dřívější..;-)
ahoj holky, jsem tu nová a ráda se k diskuzi přidám. Dnes mi přišla sms, že mi lázně schvalují, takže jsem si zamluvila v lázních termín, jedu 29.7. do Františkových lázní. Do hotelu Belvedere. Nemáte zkušenosti s tímto ubytováním? Je to prý druhá kategorie. Jedete některá také v tuto dobu? Bylo by fajn se tam s někým trošku znát.
Mám dotaz - může mi lázeňský lékař - gynekolog - napsat antikoncepci?
Ahoj lidičky můj 22 měsíční syn dostal přidělené lázně Klímkovice. Jaké máte zkušenosti. Máme svalovou distrofii a ještě ani nechodíme. ![]()
@vyleve Ahoj, v lázních Klimkovice jsem byla jako pacientka na dětském, pak chvíli jako zaměstnanec, taky na dětském.
Prostředí lázní je moc hezké, moderní, jsou tam hodné sestřičky, alespoň já jsem vždy viděla milý přístup - určitě ale s praktickými věcmi poradí nějaká maminka, která tam byla jako doprovod dítěte. Za sebe ale tvrdím, že jsou to opravdu fajn lázně, snad se od doby, kdy jsem tam pracovala, nic nezměnilo. Lázně jsou situované v přírodě, na kopci, a tak tam není moc kde jít - jen po areálu, ale zase je tam klid a do města se dostaneš autobusem, jezdí tuším co půl hodiny (nebo co hodinu? - teď si nejsem jistá).