Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
6.5.12 20:41

silvusa aha, tak Jesenius neznam, ja byla na jednoluzaku v Royalu…

mmaxina moc ti dekuju, strach je obrovsky, ale iz jsem asi dost otriskana temi neuspechy a operacemi atak, ze me to uz nejak zvlast nerozhazuje :mrgreen: clovek si fakt zvykne na vsechno…kdyz si vzpomenu na tu hysterii pri prvnim, ted me to nechava celkem v klidu, radsi planuju leto :mrgreen:
a kdy frcis do Frantovek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.5.12 19:17
@sedmitecka2 píše:
silvusa aha, tak Jesenius neznam, ja byla na jednoluzaku v Royalu…

mmaxina moc ti dekuju, strach je obrovsky, ale iz jsem asi dost otriskana temi neuspechy a operacemi atak, ze me to uz nejak zvlast nerozhazuje :mrgreen: clovek si fakt zvykne na vsechno…kdyz si vzpomenu na tu hysterii pri prvnim, ted me to nechava celkem v klidu, radsi planuju leto :mrgreen:
a kdy frcis do Frantovek?

ja uz tu jsem :-) prave zacinam druhy tyden :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
7.5.12 19:34

mmaxina ahaa, tak si to uzivej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.5.12 11:26

Tak pomalu stříhám metr, už se nám to blíží ještě 16 dní a jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.5.12 12:01

Tak schváleno !!! Pokud nenastane změna, tak jedu 13.6. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.5.12 12:45
@Monty 1 píše:
Tak schváleno !!! Pokud nenastane změna, tak jedu 13.6. :D

Gratuluji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.5.12 11:49

Najde se parťák? : ))

Ahoj holky.. Odjíždím 27.5. Nejdete někdo podobný termín? Jedu tam sama a mam docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.5.12 10:51

Tak změna nastala, jedu 3.6. !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.5.12 07:23

To nás tam bude v tom červnu docela dost, jak to tak počítám, tak asi 5:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.5.12 09:15

Čím víc, tím líp :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.12 21:42

Ahojky, já nastupuji do Frantovek k 19.06 pokud se nezmění termín na dřívější..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.6.12 22:02

ahoj holky, jsem tu nová a ráda se k diskuzi přidám. Dnes mi přišla sms, že mi lázně schvalují, takže jsem si zamluvila v lázních termín, jedu 29.7. do Františkových lázní. Do hotelu Belvedere. Nemáte zkušenosti s tímto ubytováním? Je to prý druhá kategorie. Jedete některá také v tuto dobu? Bylo by fajn se tam s někým trošku znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.12 23:22

Mám dotaz - může mi lázeňský lékař - gynekolog - napsat antikoncepci?

• Citovat
  • Upravit
22
3.8.12 11:44

Lázně Klímkovice

Ahoj lidičky můj 22 měsíční syn dostal přidělené lázně Klímkovice. Jaké máte zkušenosti. Máme svalovou distrofii a ještě ani nechodíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.8.12 12:55

@vyleve Ahoj, v lázních Klimkovice jsem byla jako pacientka na dětském, pak chvíli jako zaměstnanec, taky na dětském. :-) Prostředí lázní je moc hezké, moderní, jsou tam hodné sestřičky, alespoň já jsem vždy viděla milý přístup - určitě ale s praktickými věcmi poradí nějaká maminka, která tam byla jako doprovod dítěte. Za sebe ale tvrdím, že jsou to opravdu fajn lázně, snad se od doby, kdy jsem tam pracovala, nic nezměnilo. Lázně jsou situované v přírodě, na kopci, a tak tam není moc kde jít - jen po areálu, ale zase je tam klid a do města se dostaneš autobusem, jezdí tuším co půl hodiny (nebo co hodinu? - teď si nejsem jistá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí