Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
969
28.9.12 17:50

Měla jsem si volat za týden až 14 dní. volala jsem 14 den. A tedˇsi musím vybrat termín. CHci jed až v listopadu. Máme hodně práce. v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.9.12 17:56

@kalerina ja by som chcela čo najskor. Ak mi to schvália možno sa uvidíme aspoň časť pobytu:mavam:
Holky mi vraveli, že si možeš vybrať konkrétny lázeňský dom, zavolať si tam a dohodnúť termín, ktorý chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
28.9.12 19:56

@kalerina Termín je potřeba si s lázněma domluvit předem. Když to neuděláš, tak ti nějaký přidělí oni sami a v ten tam musíš nastoupit. Pokud nenastoupíš, tak ti mohou lázně propadnout.

Van: super, že jsi sem zabrousila. Sice tu moc holek není, ale třeba se ještě někdo přidá. Jak jsi zvládla dát dohromady všechny papíry, když byl doktor na dovolené? Nebo jsi to podala bez kouzelné věty - doporučiji lázně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.9.12 20:47

@Capelucita lázne mi vypísala praktická lekárka a gynekológ je mužov kamarát takže volal so ambulancie a sestra dala razítko a kouzelnú vetu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
28.9.12 23:18

Lázně by vám mohli schválit tak do 2 nebo 3 týdnů od podání žádosti, Měl by vám přijít poštou dopis, že lázně máte schválené. V případě schválení si můžete zavolat do lázní a domluvit si termín - musíte nastoupit na léčení do tří měsíců od podání žádosti. Je taky dobré zavolat si do lázní a zarezervovat si pokoj, ve Františkových Lázních máte na výběr z více lázeňských domů, jsou tam rozdílné doplatky za ubytování. Najdete to na stránkách lázní:
 http://www.franzensbad.cz/…oplatky-klp/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
29.9.12 01:54

Holky tak som za večer prečítala celú diskusiu. Dík za cenné rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.9.12 18:28

@Jana Martinková ve Františkách to funguje trochu jinak :mavam: Já jsem si v klidu zamluvila pokoj dříve, než jsem dala žádost na pojišťovnu. Ale při naší diagnoze, pokud je nám do 40, tak je nárok a pojišťovna to obvykle nezamítne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
30.9.12 18:30

Ano, to je lepší ve FL zamluvit si pokoj ještě před tím, než zanesete žádost na pojišťovnu, a v případě neschválení lázní pojišťovnou je možné rezervaci zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.10.12 19:53

@vanejka Volala jsi už na pojišťovnu? Co ti řekli? Ty jo, já jsem napjatá víc než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
1.10.12 20:08

@Capelucita na poisťonňu budem volať v piatok. Už sa mi ozvali z FL to čo som chcela bolo plné. Nakoniec mám zabukované Tri ruže od 21.10. Chcela som ti písnuť SZ, ale základné info už máš tak ti zajtra podám hlásenie keď sa vrátim z Olomiku :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
4.10.12 19:45

Holky tak jedu do František 3.11. ástup na 4 týdny mám to schválené a už se těším.
Budu na Luně 2 a je to prý hned tam kde jsou procedury tak můžu chodit jen v župánku a je to přímo na promenádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.10.12 21:40

@kalerina ja budem zajtra volať na poisťovňu tak uvidím čo mi povedia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
4.3.13 21:15

Ahoj všem, ráda bych se zeptala s jakými diagnózami jste dostali lázně? My jsme 2× po IVF a 1× IUI, kdy se nám od 2. IVF spermiogram výrazně zlepšil, předtím byl mizerný a proto jsme IVF začali podstupovat. Teď se zlepšil na tolik, že udělali IUI, ale stejně to nedopadlo a při žádosti na pojišťovnu, kdy u 2. IVF nedošlo na ET mi paní řekla, že bych měla nárok na lázně, ale dle vyhlášky v zákoně jsem si přečetla, že podmínkou je spermiogram v normě. Sice to teď splňujeme, ale ráda bych znala Vaše zkušenosti?

děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
4.3.13 21:37

@kudiska Já jsem byla dvakrát ve FL na základě doporučení od gyndaře po neúspěšných IVF, myslím, že bys taky měla nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
4.3.13 21:41

Urcite jsem byla v laznich i s holkou po dvou neuspesnych IVF z duvodu spatneho spermiogramu. Kazdopadne je-li v zadosti uvedeno, co mas za sebou, a k tomu prilozen aktualni spermiogram, nikoho nebude zajimat, jaky byl treba pred rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí