Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iri - děkuji za příspěvek
, taky si říkám, že když už absolvovat lázně, tak by to mělo mít nějaký pozitivní dopad na těla a ty klimkovice mě procedurami odrazují. Váhám kvůli práci a doktorka se mnou o možnostech nemluvila, takže jsem automaticky dala na první místo ty nejblíž ![]()
Zítra to ještě pořeším, dneska tam doktorka nebyla ![]()
Ty už se taky dlouho snažíš, tak pfujpfujpfuj ![]()
@Mata26 Nemáš za co
Jak myslíš, že váháš kvůli práci? Děkuji moc, no snad se jednou to štěstí usměje
jak dlouho se snažíte vy?
Ahoj holky, neváhejte s lázněmi
já jsem byla červen 2012 ( Pawlik - obrovská spokojenost ) a dnes se už po osmi letech snažení chystám skoro rodit ![]()
Nevíte někdo, jaké lázně léčí gyn. problémy? Jen Klimkovice a Františkovy? Jsem po slepáku, kam by mě mohli ještě poslat?
@merlose Nejsme si jistá, ale myslím, že na gynekologické problémy jsou jen Frantovky a Klimkovice
Jojo taky si myslim ze Klimkovice jasnacka tam jsem s tim byla ja pak Frantiskovi a pak max Marianky ale to si nejsem jista. Navic tro funguje tak ze na poukaz co vyplnuje prakticky lekar se pise na prvni misto to co preferujes a na druhe varianta b a co vybere pojistovna tam jedes.
Moc to řeším, ale chtěla bych co nejblíž domovu. Nechce se mi nikam daleko.
No tak ja mela ted 1,5 lete dite, vzdalenost Karlovy lazne a muj domov velika nevidela jsem ji cely mesic a taky jsem to prezila
. A dokonce si i uzila
. Je to relax jela bych hned znovu ![]()
A hlavne me zdravotni problemi se po lazenske kure upravili uplne skvele, takze soucast lecby v pripade strevnich problemu fakt dulezita.
Merlose - rozdíl mezi Klimkovicemi a Františkovými lázněmi je v tom, že v Klimkovicích je všechno pod jednou střechou - jídlo, ubytování, procedury - a ve Frantovkách se na procedury musí přecházet do různých lázeňských domů. V Klimkovicích je hlavním léčivým zdrojem jodobromová voda - koupele. Ve FL jsou to slatinné koupele nebo obklady.
Jo jo ty koupele to si pamatuju do dnes jsem se furt macela:-).
Jo a do lázní se musí jet do tří měsíců od operace teď podle nové vyhlášky - takže bys už měla podat žádost.- kdy přesně jsi byla na operaci?
Fakt? To nevím, jak to stihnu. Ještě se léčím. Operovali mě 4. října