Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iri - děkuji za příspěvek
, taky si říkám, že když už absolvovat lázně, tak by to mělo mít nějaký pozitivní dopad na těla a ty klimkovice mě procedurami odrazují. Váhám kvůli práci a doktorka se mnou o možnostech nemluvila, takže jsem automaticky dala na první místo ty nejblíž ![]()
Zítra to ještě pořeším, dneska tam doktorka nebyla ![]()
Ty už se taky dlouho snažíš, tak pfujpfujpfuj ![]()
@Mata26 Nemáš za co
Jak myslíš, že váháš kvůli práci? Děkuji moc, no snad se jednou to štěstí usměje
jak dlouho se snažíte vy?
Ahoj holky, neváhejte s lázněmi
já jsem byla červen 2012 ( Pawlik - obrovská spokojenost ) a dnes se už po osmi letech snažení chystám skoro rodit ![]()
Nevíte někdo, jaké lázně léčí gyn. problémy? Jen Klimkovice a Františkovy? Jsem po slepáku, kam by mě mohli ještě poslat?
@merlose Nejsme si jistá, ale myslím, že na gynekologické problémy jsou jen Frantovky a Klimkovice
Jojo taky si myslim ze Klimkovice jasnacka tam jsem s tim byla ja pak Frantiskovi a pak max Marianky ale to si nejsem jista. Navic tro funguje tak ze na poukaz co vyplnuje prakticky lekar se pise na prvni misto to co preferujes a na druhe varianta b a co vybere pojistovna tam jedes.
Moc to řeším, ale chtěla bych co nejblíž domovu. Nechce se mi nikam daleko.
No tak ja mela ted 1,5 lete dite, vzdalenost Karlovy lazne a muj domov velika nevidela jsem ji cely mesic a taky jsem to prezila
. A dokonce si i uzila
. Je to relax jela bych hned znovu ![]()
A hlavne me zdravotni problemi se po lazenske kure upravili uplne skvele, takze soucast lecby v pripade strevnich problemu fakt dulezita.
Merlose - rozdíl mezi Klimkovicemi a Františkovými lázněmi je v tom, že v Klimkovicích je všechno pod jednou střechou - jídlo, ubytování, procedury - a ve Frantovkách se na procedury musí přecházet do různých lázeňských domů. V Klimkovicích je hlavním léčivým zdrojem jodobromová voda - koupele. Ve FL jsou to slatinné koupele nebo obklady.
Jo jo ty koupele to si pamatuju do dnes jsem se furt macela:-).
Jo a do lázní se musí jet do tří měsíců od operace teď podle nové vyhlášky - takže bys už měla podat žádost.- kdy přesně jsi byla na operaci?
Fakt? To nevím, jak to stihnu. Ještě se léčím. Operovali mě 4. října
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď