Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To doufej!
Takovou pankerku, co jsem tam měla já, Ti určitě nepřeju! Byla tam tři dny a už jsem myslela, že jí zabim. A to studovala na zdravotní sestru.
@merlose já to neřeším, myslím že celý den budu někde, dopoledne na procedurach, odpoledne bazén, večer kávička, takže na lidi které nějakým způsobem mi nesednou nebudu mít čas ![]()
Holky, co ted pojedete:muzu se zeptat na vase diagnozy? ted me zas jedna holcina říkala, že se jezdi jen po potratech ci nevydarenych ivf ![]()
Ahojky. Holky co jedou do Belvedere, do který budovy jedete? já jsem se všimla, že mám na pozvánce Belvedere-royal, a vyčetla jsem, že je to vedlejší budova od belvedere, sice je novější ale na jídlo se chodí do hlavni budovy, tak teď nevím jestli si to mám nechat a nebo zavolat o přesun někam jinam. Nevíte někdo jaky to tam je v tom royalu a kam jedete vy?
Mám papír od gyndaře, zítra k obvodní, pojišťovna a Belvedere, těš se!!!
@zuzanecka81 píše:
Holky, co ted pojedete:muzu se zeptat na vase diagnozy? ted me zas jedna holcina říkala, že se jezdi jen po potratech ci nevydarenych ivf
Ahoj, jak pokračuješ?
Já jsem teď v lázních, jsem po 5 IUI, 4×IVF, 1× potrat. Jinak všem moc doporučuji je to super
@Lela81 Ahojky.Já jedu za týden. Kde jsi? na jakym Belvederu? Koukam, že máme hodně společného, jsem po 3 ivf a jeden nativ s minimalkou a taky honě iui ![]()
@parisek jsem na Belvedere přímo v hotelu. Je nás tu 5 holek. Kde budeš ty? kdyžtak mi písni na mail lenkap81@seznam.cz (písni i tel. číslo a můžem se pak zkontaktovat.
Holky, jaktože vám to šlo tak rychle? Já to konečně v pondělí poslala na pojišťovnu a pořád nemám odpověď. Psaly jste tu, že vám to přišlo během pár dnů. Už chci jet taky. ![]()
Ahoj, tak už mám termín. Odjíždím 2. ledna do Františkových lázní. Je tu někdo s podobným termínem? ![]()
@merlose ahojky. Tak to ti gratuluji, nebudeš litovat, zatím jsme všichni spokojeni, jsem tady od neděle a mám skvělou spolubydlici. a už vis do jakyho hotelu jedes?