Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.13 12:11

Ubytovani Fr.lazne

Které ubytováni ve Frant. laznich doporučujes? Děkuji Ella

• Citovat
  • Upravit
1271
12.12.13 14:01
[citacNás @Anonymní píše:
Které ubytováni ve Frant. laznich doporučujes? Děkuji Ella

Ahoj. Nas přestěhovali z Belvedere do Pawliku, nebo přesně řečeno do jeho vedlejší budovy Isis a nedá se to srovnat z Belvederem. Je to sice vedlejší budova ale je propojena z hlavni budovou a aquaforem, v aquaforu je posilovna kterou máš zadarmo stejně jako bazén neomezeně, takže všude se dostaneš jen v zupanku a pantoflich. Na jídlo chodime do Pawliku, stravování je formou bufetu a myslim, ze nikdo odsud neodjede aby neměl nějaké kilo navic :lol: Já už jsem tady třetí týden a kdybych se znovu musela rozhodovat kam pojedu, tak rozhodně Pawlik a nebo kdo chce ušetřit nějakou korunu tak Isis, tím samozřejmé nechci říct, že tady ostatní hotely jsou špatné to si nemyslim( až na Belvedere-royal tam bych už nikdy nejela :poblion: ), ale myslím tim, že je to tady všechno pod jednou střechou bazén, posilovna a i většina procedur je obzvlášť v zimním období vyhodou. Jinak Franz. lázně doporucuji, ten čas rychle uteče a na nudu není čas, aspoň my se určitě nenudime :lol: Tak hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
29.1.14 09:17

Ahojky holky ráda bych se zeptala je tady některá holčina která čeká na schválení lázní a rozhoduje se mezi Klimkovicemi a Františkovkama???
Mám to blíž do Klimek cca 90km
do FL asi 490km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
29.1.14 10:23

V Klimkovicích nejsou bahenní koupele a tampony, pouze zábaly. Jsou tam koupele v léčivé jodobromové vodě, dále cvičení na míčích, cvičení podle Mojžíšové, vířivé a bylinné kouůele, cvičení a plavání v bazénu, elektroléčba, fittness - cvičení na přístrojích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
29.1.14 10:28

@Jana Martinková
Díky za info psala jsem i do KLimek odepsaly že jsou u nich i nějaké peloidní tampony ale to vůbec netuším co je..
a taky ty bahenní zábaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 18:34

Ahoj! Měla bych dotaz ohledně lázní.
Mám miminko po IVF (respektive povedl se na 5-tý pokus : 1 IVF, 1× Nativ a 3× minimálka), jsem po CS a od června (rok po porodu) bychom se rádi pokusili o další. Jinak než přes IVF to zase nepůjde. Mám sníženou ovariální rezervu, takže se asi zase musím připravit na víc pokusů.
Ráda bych do lázní – připravit se na další pokusy.
Myslíte, že je šance, že bych mohla do lázní „na pojišťovnu“, když už jedno dítě máme?
A pokud ano, může jet manžel se mnou – samozřejmě, že by si hradil ubytování atp., jenom jestli není problém, že by byl na pokoji se mnou. Tak jako tak budu potřebovat doprovod, jela bych i s dítětem a v průběhu procedur by ho někdo musel hlídat.
Moc děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.14 18:41

@panikralickova
Ahojky já mám lázně čerstvě schválené..ale mám diagnozu neplodnost
takže na tu se lázně dávají..jsem po nezdařeném prvním IVF a po
lázních chci na další pokus..
každopádně být tebou zeptám se na to gynekologa a nebo v CARU tam ti určitě poradí
a pokud by jsi je dostala manžel s tebou určitě jet může..
zrovna něco podobného řešíme na jedné diskuzi s jednou holkou..
ale ta ještě nemá miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.2.14 17:13

@panikralickova já jsem v lázních byla, hodně záleží třeba i na obvoďákovi jak to napíše, ale pokud píšeš, že jinak než přes IVF to nepůjde tak si myslím, že nárok máš. Hlavně ať Ti do zprávy všechno napíšou IVF, nativy…Myslím, že manžel s Tebou jet může. Mě přímo přišla z lázní nabídka slev pro doprovod. Tak držím palce ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.2.14 23:24

@Lela81 ahojky a co je dobre aby tam obvodak nezapomněl napsat?:) zitra tam jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.2.14 18:05

@Vrk já se dostala na net až dneska, pozdě :,( Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.2.14 19:42

@Lela81 no dnes jsem to donesla na pojistovnu, tak uvidime. Do kdy daji vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
19.2.14 20:20

@Vrk Ahoj. taky jsem byla v láznich, listopad-prosinec. Ode dne kdy jsem odnesla žádost na pojišťovnu 6 den přišla sms, že to mám schválené. Tak hodně štěstí, je to tam super a potkala jsem super holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.2.14 20:25

@parisek jo? Tak to uz se pomalu zacinam tesit a kde jsi byla ubytovana? Ja mam rezervovany termin od 20.3…takze za chvilku, tak jsem moc zvedava.

A je tu nekdo kdo pojede taky ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
20.2.14 16:25

@Vrk Já jsem byla v Belvedere- royal a už bych tam nikdy nešla, ale pak nás kvůli rekonstrukci přestěhovali do Isisu, to je vedlejší budova Pawliku a tam jsem si to začali užívat, nedá se to srovnat, ale tohle všechno popisují v předešlých příspěvcích asi o stránku zpět. Kam jedeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.2.14 16:30

@parisek já jedu do toho isisu právě, ale to je jakoby vedlejsí budova Pawlíku ne? Jsou pěkné pokoje? Mám strach…jinde už nebylo místo až do června v termínu co potřebujikvuli ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí