Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, byl někdo a nebo je nyní v Klimkovicích? Už jsem tam jednou byla, ale už je to dost roků zpátky, a zajímá mě, kolik se připlácí za televizi, wifi a jednolužák? A celkově na kolik mě nyní Klimkovice vyjdou? Pokud vše klapne, tak bych ráda jela někdy v záři. Pokud mi to dr doporučí, což si myslím, že by neměl být problém ![]()
Uz sem nechodí nikdo? Rada bych jeste vedela, za jak dlouho jsou lazne schvaleny? 29.7. jedu do Car pro doporuceni do lazni, chtela bych jet v zari a nevím zda si podat zadost jiz nyni nebo pozdeji? At mi to tak nejak vyjde na zacatej zari? Fakt jsou Frantiskovy o tolik lepsi nez Klimkovice? Trochu jste me zvyklaly. V Klimkovicich uz jsem byla a bylo to super. Jelikoz jsem jezdila na vikendy domu, tak jsem se vracela těhotná ![]()
Já byla ve Františkových a bylo tam super. Žádost si dej už teď. Já dostala termín asi necelé dva měsíce od žádosti.
Ahoj holky, mozna mi poradite. Snazime se rok a pul o mimco, zatim pricina je 1) imunologicka- bunecna imunita na spermie 2)mám dlouhe a nepravidelne cykly. Zatim se nic vic nenaslo (a doufam, ze ani nenajde, ale jeste nemam za sebou laparoskopii).
Rada bych jela do lazni a tak me zajima, jestli jste nektera byla s takovou diagnozou, nebo jestli vsechny az po IVF.
Pokud bych na IVF mela jit, tak bych stejne radeji predtim jela jeste do lazni abych byla uplne v pohode.
@Susan23 ahoj, já si teď volala do Frantiček, září už je plné a říjen téměř také. Pokud chceš jet v září, nemáš téměř šanci, a na říjen už poslední místa, já si zamluvila Savoy od 16.10.
@LevanduleKo píše:
@Susan23 ahoj, já si teď volala do Frantiček, září už je plné a říjen téměř také. Pokud chceš jet v září, nemáš téměř šanci, a na říjen už poslední místa, já si zamluvila Savoy od 16.10.
Já byla v Goethe, hned vedla Savoje. ![]()
V tom případě volím Klimkovice, stejně jsem do František nechtěla je to daleko. Mám zavolat do lázní už teď a objednat si termín? Podle mě je to jinak v FL a Klimkovicích, co si pamatuju minule, tak jsem nemusela zamlouvat termín. Ale radši tam zavolám, díky za info. Holky a když jste jely v rámci nemocenské jak je to s vycházkami a tak? Bude mě tam někdo někde hledat?
Měly jste pravdu, mají vcelku plno, tak uvidím, zda to zítra v CAR klapne, tak to vypíšu a budu věrit, že se tam v září někde vlezu
Ale v každém případě vychází lázně lépe, než před 5 lety, protože se neplatí za lůžko, což je příjemná změna. ![]()
@LevanduleKo píše:
@merlose A byla jsi spokojená?
byla jsem spokojená. Měla jsem jednolůžák, čisto, pokojské dobře uklízely, žádný problém.
Holky, co jste byly ve Františkách, máte nějaké doporučení, co si vzít s sebou, co normálně člověk na dovolenou neveze, typ na výlet, kam se jít podívat, jsem hodně výletový typ a ráda bych nějakou radu, co stojí za to vidět. ![]()
@LevanduleKo Mě se moc líbila motýlí farma kousek od Fr. Lázní, pak ještě přírodní rezervace SOOS, pak ještě Cheb. Na kol. bruslích se dá jet na jezero Amerika ![]()
@LevanduleKo Ve Fr. dostanete všude mapku na výlety. Amerika, Soos, motyli farma všude se dá dojít pěšky, sice je to dost km.ale dali jsme to skoro všechno. Mimo Frantovky bych doporučila hrad Loket, Karlovy Vary, Cheb moc nemusím, ale byli jsme tam před Vanoci a byli tam vánoční trhy a to bylo hezký. Nebo taky Mariánské Lázně, tady bydlím a jsou krásné ![]()