Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16548
17.8.16 19:19
@LevanduleKo píše:
@merlose A byla jsi spokojená?

moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
17.8.16 19:21
@LevanduleKo píše:
Holky, co jste byly ve Františkách, máte nějaké doporučení, co si vzít s sebou, co normálně člověk na dovolenou neveze, typ na výlet, kam se jít podívat, jsem hodně výletový typ a ráda bych nějakou radu, co stojí za to vidět. :mrgreen:

určitě si vem rozdvojku, ta mi moc chyběla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.8.16 18:42

Ahoj holky, byl teď někdo v Klimkovicích nebo se tam chystá? Dnes jsem odevzdávala žádost na pojišťovnu, tak snad mi ji schválí. :jazyk: Doktorka se mě jen zeptala, chcete jet do lázní? To na mě tak vybafla, že jsem vlastně nevěděla jestli chci nebo nechci. Tak že asi jo, papíry mi vypsala. A jak tak o těch lázních pár dní přemýšlím, tak jsem se začala těšit. :mrgreen: :mrgreen: Tak teď bych se fakt naštvala, kdyby to neschválili. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.8.16 19:07

Poukaz

Byla jsem ve Františkovych Lázních je tam krásně. Kdo potřebuje poukaz na pobyt v hodnotě 1000 kč. Platí pro hotely Imperial, Pawlik, Savoy, Belvedere, Goethe, Adler a Metropol :) :) :)Dcera byla v Klimkovicích po slepáku a s Frantovejma se to nedá srovnat.Kdo může zvolte Frantovky, pendolínem z Ostravy až tam paráda žádný přestup. Já jsem měla doporučeny Klimkovice a jsem ráda že jsem dostala Františkovy Lázně je tam super :lol: 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.10.16 13:54

Klimkovice

Ahoj holky…zkusim obnovit debatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.10.16 13:56

Nejedete teď některá v listopadu do Kimkovic s neplodnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
21.10.16 15:08

@mafuli já jsem se před týdnem vrátila z František. Ale určitě někoho najdeš, kdo tam pojede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.11.16 07:32
@khanca píše:
Byla jsem ve Františkovych Lázních je tam krásně. Kdo potřebuje poukaz na pobyt v hodnotě 1000 kč. Platí pro hotely Imperial, Pawlik, Savoy, Belvedere, Goethe, Adler a Metropol :) :) :)Dcera byla v Klimkovicích po slepáku a s Frantovejma se to nedá srovnat.Kdo může zvolte Frantovky, pendolínem z Ostravy až tam paráda žádný přestup. Já jsem měla doporučeny Klimkovice a jsem ráda že jsem dostala Františkovy Lázně je tam super :lol: 8o :mavam:

souhlas, i já byla ve Frantovkách po slepáku a nemohla jsem si na nic stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.1.17 11:03

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.2.17 11:35

Jak často je vlastně nárok na lázně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.3.17 13:39

Ahojky Holky pokud někdo jede do Františových lázní do Hotelu Pawlik a jede poprvé mohu zaslat poukázku v hodnotě 1000,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
19.4.17 10:46
@mafuli píše:
Jak často je vlastně nárok na lázně?

co dva roky podle diagnozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.5.17 16:49

@KLaudie723 ahoj, lázně mne letos čekají, asi to už začnu řešit, když se tady píše jak měli loni obsazeno, jen se ještě rozhoduji jestli Františkovy nebo Mariánky. Zeptám se ten poukaz se dá použít, když budu mít příspěvkové lázně u komplexních je pobyt placen pojišťovnou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.5.17 07:54

Já jsem byla na pobytu ve Františových lázní v Hotelu Pawlik na komplexní pojišťovna mi zaplatila do určité částky a já zaplatila zbytek, protože jsem měla nastandartní jednolůžkový pokoj se sprchou a wc. Jídlo formou rautu a ještě bazén, Záleží který Hotel si vybereš a buď budeš doplácet nebo ne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.17 14:47

Přeji hezký den, já mám také poukaz na 1000Kč. jo jo dá se použít tak i tak. Také ho ráda zašlu a je pravda že i mě by to pomohlo. Já také odjíždím do Fr. lázní a tím že vy ho použijete budu mít slevu na ubytování i ja. A kdy jedete? Já už v Červenci, už se moc těším je tam krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí