Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
27.5.14 14:54
@Monty 1 píše:
@Pella je to tam super, marně simuluju poporodní problémy :-D aby jsem mohla jet :-) Jméno bylo jasný dávno, ale můžu to dávat jako historku k dobru. Tak to tam pořádně roztoč a bacha na,,kalíšky,, :-)

Tak si udělejte výlet na víkend, poděkovat Frantíkovi :-)
PS: Litr musí letos stačit :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.11.14 19:16

Ahoj, mám od neurologa žádanku na lázně, mám jít pro papír k praktické dr. a pak to posoudí posudkový lékař. Na kolik lázně přijdou? Že bych si ušetřila cestu a práci lékařů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vrk
8812
5.11.14 19:43

@Larr neprijdou na nic pokud doporucil komplexni peci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.11.14 19:53
@Vrk píše:
@Larr neprijdou na nic pokud doporucil komplexni peci?

Což najdu na tom doporučení od neurologa?

• Citovat
  • Upravit
Vrk
8812
5.11.14 20:47

@Larr asi jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
5.11.14 23:11

Larr - do kterých lázní se chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
12.11.14 18:56

@Jana Martinková ještě nevím, uvažuji zda vůbec žádat.

• Citovat
  • Upravit
2327
12.11.14 23:22

Larr - aha, tak snad se rozhodnete správně. Nevím, kdy můžete do lázní nastoupit, jestli do 3 nebo 6 měsíců od operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
12.11.14 23:45

@Larr ja byt tebou jedu :). Byla jsem ve Frantiskovych laznich v breznu/dubnu letos a jela bych s chuti zas.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.11.14 17:30

Já byla v dubnu v Klimkovicích a okamžitě bych jela znovu..byla jsem nadšenáá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
28.9.15 17:23

Holky všichni co jedete do Frantovek, posílám vám trošku povzbuzení. Před necelými 2 lety jsme byli taky a včera jsme se tam sešli s holkami znovu, ale už nás bylo mnohem víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.9.15 11:48

Ahoj holky, take patrim mezi ty kterym lazne urcite pomohly ;). Mam dotaz jestli nektera netusite zda tam jezdivaji mamy s malymi detmi, jestli jsou na to na nekterem hotelu zarizeny. Rada bych si lazne na 1-2tydny zopakovala jako samoplatce i se skoro 2letym Frantiskem :). Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
29.9.15 12:37

@barce ahoj, my bydlíme kousek, takže jsme jezdili na noc domu ale holky tam byli na celý víkend s menšíma miminama než máš ty, nevím kde přesně ale můžu se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.9.15 11:25

@parisek tak to bys byla moc hodna. ja kdyz jsem tam byla, tak jsem bydlela na Pawliku a matne si vybavuju, ze tam snad byla jedna holcina na klasickem leceni s maminou a s prckem. ale tam bych se asi nedoplatila. i kdyz to planujem az v zime kdy delaj ruzne akce a je to podstatne levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
3.10.15 17:21

Nevíte jestli se dají lázně nějak pozastavit, posunout…? Mela jsem jet 25.10., ale zrejme se mi ted podarilo otěhotnět (ještě to nemam potvrzene dr.), tak premyslim, co s temi laznemi, které mam od VZP schvalene :think: Uz mam za sebou jeden ZT, takze bych se jich uplne zrikat nechtěla, kdyby to nahodou nedopadlo, tak abych do nich mohla nastoupit…ale nevim, jestli to jde…a jestli to resit s pojišťovnou nebo radsi s laznemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí