Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
.Holky jedu do Belvederu 24.11-15.12 nebudete tam někdo v tuhle dobu? Docela mam strach, že kolem mě budou samé důchodce a němce ![]()
Já tam asi tou dobou budu. Ještě nemám přesný termín. Ale dám hned vědět. Holky, co jedou zítra nestihnu, tak by bylo fajn mít tam aspoň jednu spřízněnou duši.
S čím tam jedeš, jestli se můžu zeptat?
Já se jedu léčit na neplodnost, jsem po 3 ivf a v lednu mě čeká další
tak doufám, že to trošku pomůže. A s čim tam jedeš ty? Určitě bych byla ráda kdyby jsme se tam potkali a čim víc nás bude tím líp ![]()
@Lela81 píše:
Já jedu od 12.11. do 3.12
Ahojky, tak to je super to by jsme se mohli taky vidět. já jedu do Belvederu a ty?
@merlose píše:
Já jsem po slepáku.
A odkud jsi? jestli se můžu zeptat. Já jsem z Mariánek takže to mám nějakých 50km jezdíme tam do bazénu. Chtěla jsem jet někam dal ale Klimkovice jsou z ruky a i moje gynekoložka mě radila spíš Frantovky
@parisek já budu taky v Belvederu, mám tam rezervovaný jednolůžkový pokoj, tak to máš opravdu kousek, to nám můžeš pak dělat průvodkyni, já jsem z Jihlavy (Vysočina), cca 300 km od Františkových lázní
@Lela81 píše:
@parisek já budu taky v Belvederu, mám tam rezervovaný jednolůžkový pokoj, tak to máš opravdu kousek, to nám můžeš pak dělat průvodkyni, já jsem z Jihlavy (Vysočina), cca 300 km od Františkových lázní
No upřímně radši bych jela někam kde jsem ještě nebyla a poznat něco nového, ale zase dobrý je, že za mnou může jezdit občas manžel a nebude se mi tolik stýskat.
@Lela81 píše:
Tak to máš super, já tam budu osamocená
Neboj myslím, že na smutnění nebude čas, určitě se nějak zabavíme
![]()
V to doufám, budeš na jednolůžkovém nebo dvoulůžkovém pokoji?
Já bych tak ráda jela s váma. Musím to nějak popohnat. Nebýt té blbé gyndařky, už jsem se mohla taky balit. ![]()
@Lela81 píše:
V to doufám, budeš na jednolůžkovém nebo dvoulůžkovém pokoji?
budu mít dvoulůžak