Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2328
21.9.12 22:22

Vanejka - chcete jet do Klimkovic nebo Františkových Lázní? Je výhodné podat žádost o lázně do konce září (to znamená do konce příštího týdne), od prvního října vstupuje v platnost nová vyhláška. Základní délka pobytu pak bude tři týdny, může dojít k prodloužení pobytu např. u diagnozy neplodnost, ale rozhoduje o tom revizní lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 22:32
@Jana Martinková píše:
Vanejka - chcete jet do Klimkovic nebo Františkových Lázní? Je výhodné podat žádost o lázně do konce září (to znamená do konce příštího týdne), od prvního října vstupuje v platnost nová vyhláška. Základní délka pobytu pak bude tři týdny, může dojít k prodloužení pobytu např. u diagnozy neplodnost, ale rozhoduje o tom revizní lékař.

Aha tak to neviem či stihnem moj gynekológ má dovču a z CARu odchádzam. Jedine, že by mi to vypísal celé obvoďák tak aby som to mohla hneď podať. Skúsim to uvidím. Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 22:37

@Jana Martinková A určite by som chcela do František oktem toho, že tam majú rašelinové tampóny, ktoré nikde inde nerobia tak si chcem siahnuť Františkovi na frantíka, vraj sa mi potom splní prianie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.9.12 22:40

A chcete jednolůžkový pokoj, nebo dvojlůžkový? Jestli to nestihnete do konce týdne (což už jsou jen 4 pracovní dny) tak určitě budete mít nárok na lázně, jestli si podáte žádost až v říjnu, budete mít jisté tři týdny. Je možnost prodloužení, ale nevím, jak to bude probíhat v praxi. Do konce září jsou na gynekologické diagnozy 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 22:44
@Jana Martinková píše:
A chcete jednolůžkový pokoj, nebo dvojlůžkový? Jestli to nestihnete do konce týdne (což už jsou jen 4 pracovní dny) tak určitě budete mít nárok na lázně, jestli si podáte žádost až v říjnu, budete mít jisté tři týdny. Je možnost prodloužení, ale nevím, jak to bude probíhat v praxi. Do konce září jsou na gynekologické diagnozy 4 týdny.

To mi až tak nevadí, horšie by bolo keby zmenili indikáciu a prestali tam posielať neplodnice. Asi budem chcieť dvojlužkový snažím sa nahovoriť kamošku neúspešnú plodilku, aby jela tiež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.9.12 22:49

To byste si museli o lázně požádat ve stejné době, pokud možné ve stejném týdnu, abyste mohli být v lázních spolu. Od podání žádosti musíte do tří měsíců nastoupit na léčení. Neplodnost zůstává jako indikace i v nové vyhlášce.
 http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-267

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 23:08

@Jana Martinková moc ďakujem za informácie, zistila som dokonca, že by som možno mala nárok aj ako astmatička užívam kortikoidy celoročne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.9.12 23:13

Tp byste možná měla nárok, je dobré se na to zeptat na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
22.9.12 19:59

Ahoj holky tak nevím ale v nové vyhlášce neplodnost není. jo a podala jsem si žádost minulý týden a vypisovla mi to obvodní a gynekolog. v Caru to nepíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
22.9.12 22:47

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-267

indikace XI/1 - to se nejedná o neplodnost? píše se tam sterilita a infertilita - 3 a více spontánních potratů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
23.9.12 16:22

Ja som to pochopila tak, že z indikací sterilita nevypadla, ale došlo ku skráteniu pobytu z 28 na 21 dní. Budem si to ešte v pondelok overovať u revizného lekára, pretože nestihnem podať žiadosť tento týždeň moj gynekológ má totiž dovolenku. tak dúfam, že nárok na lázne budem mať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
23.9.12 16:50

Taky si myslím, že pouze došlo ke zkrácení pobytu. Ve vyhlášce je sice napsáno možnost prodloužení, nevím ale, jak to bude probíhat v praxi, jestli o tom bude rozhodovat revizní lékař, nebo jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
23.9.12 17:51

Ešte si to v pondelok overím u revizneho lekára tak dám vedieť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
28.9.12 17:25

Ahoj holky tak mám ty lázně schválené. Ale ještě nevím kdy pojedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.9.12 17:34

@kalerina ja som to podala v stredu tak čakám na schválenie. koľko to trvalo tebe od podania po schválenie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí