Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
26.4.12 21:00
@jipovka píše:
Já mám pokoj ve druhém patře až u posledního schodiště, také je krajový. Na stížnosti moc nejsem, spíš si půjdu koupit teplejší pyžamo :-D :-D

tak jsem si nakonec řekla o deku navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
27.4.12 08:13

Jipovka ahojky, já jsem tu skoro 14 dní a taky skoro nikoho neznám , jen jednu starší paní ta je moc fajn ale v neděli odjíždí domů. Dnes mi přijede manžílek ale v neděli odpoledne by jsme se mohly třeba sejít na té kolonádě a dát si třeba kafíčko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.12 11:40
@synamin píše:
Jipovka ahojky, já jsem tu skoro 14 dní a taky skoro nikoho neznám , jen jednu starší paní ta je moc fajn ale v neděli odjíždí domů. Dnes mi přijede manžílek ale v neděli odpoledne by jsme se mohly třeba sejít na té kolonádě a dát si třeba kafíčko… :)

Ahoj, díky, to by bylo fajn se sejít, ale nevím jestli v neděli budu moct, možná až navečer. Mám tu kolo tak jezdím kde se dá a kdy se dá. Tak pokud nebude pršet budu určitě vyjetá někde s kolem :-) Písni mi tvůj telefon na jiramikelova@centrum.cz a já ti pošlu sms, jak na tom jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.4.12 20:33
@jipovka píše:
tak jsem si nakonec řekla o deku navíc :lol:

Ono je teď už docela teplo. Já tam byla v listopadu. A hlavně, líná huba, holé neštěstí. Dělala jsem několik let v cestovním ruchu a tak vím, že se špatné pokoje obsazují jako první a čeká se, zda si jejich obyvatel bude stěžovat a tak se bude stěhovat, nebo jestli jsme je udali. Takže ty jsi ideální, protože jim vytrhneš trn z paty na 4 týdny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.12 00:20
@Capelucita píše:
Ono je teď už docela teplo. Já tam byla v listopadu. A hlavně, líná huba, holé neštěstí. Dělala jsem několik let v cestovním ruchu a tak vím, že se špatné pokoje obsazují jako první a čeká se, zda si jejich obyvatel bude stěžovat a tak se bude stěhovat, nebo jestli jsme je udali. Takže ty jsi ideální, protože jim vytrhneš trn z paty na 4 týdny. :mavam:

pouze na tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.12 08:22
@jipovka píše:
pouze na tři :lol:

a také si myslím, že za moje termoregulační výkyvy nemůžou :-D příště mi bude zase vedro a budu se kvůli tomu zase stěhovat? :-D
Je to tu docela fajn, možná bych raději byla s rodinou doma, ale pokud mi to pomůže, proč né. Jídlo je zatím perfektní, někdo říká, že se to přejí, ale zatím je to fajn. Co se týká osazenstva, tak skoro samý cizinec, věk vyšší, ale už jsem si našla skupinku holek, co jsou přibližně jako já. V neděli odjíždějí bonusy, tak asi někdo zase přijede. Tancovat jsme byly v Roalu, tam nic moc, potom jsme šli do Gruzie a tam moc pěkně hrajou, současný hity, český, cizí. Moc hezky zpívají. Jinak přes den procedury a ve volnu jezdím na kole. Personál je vcelku milý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.4.12 06:55
@synamin píše:
Jipovka ahojky, já jsem tu skoro 14 dní a taky skoro nikoho neznám , jen jednu starší paní ta je moc fajn ale v neděli odjíždí domů. Dnes mi přijede manžílek ale v neděli odpoledne by jsme se mohly třeba sejít na té kolonádě a dát si třeba kafíčko… :)

Ahoj, tak na kolo si vyjedu dopoledne a odpoledne bychom mohly dát pokec někde v kavárničce. Takže kolem třetí budu volná. pokud se ti to hodí, tak sem písni. Já až přijedu, tak sem mrknu. Pa a abudu se těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
29.4.12 09:22

ahojky tak fajn tak ve tři v café kolonáda??? je to na té hlavní promenádě… asi se poznáme :) jestli je tvoje foto aktuální :) já mám kudrnatý vlasy takový kratší … do sz ti pošlu tel číslo. ahoj verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.4.12 12:57
@synamin píše:
ahojky tak fajn tak ve tři v café kolonáda??? je to na té hlavní promenádě… asi se poznáme :) jestli je tvoje foto aktuální :) já mám kudrnatý vlasy takový kratší … do sz ti pošlu tel číslo. ahoj verča

Tak fajn, snad se poznáme, vlasy mám skoro stejný, jen mám červené melíry a brýle vínové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
29.4.12 13:14

já už jsem tu mají tady wifi tak sem chodím s notebookem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.4.12 13:45
@synamin píše:
já už jsem tu mají tady wifi tak sem chodím s notebookem :)

tak já za půl hodinky dorazím. Aspoň máš pořádné poznávací znamení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
29.4.12 13:47

jj :) budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmaxina
29.4.12 20:34

ahoj holky tak ja jsem dneska dorazila no a zatim je me neveselo :-/ jak me varovala tchyne ze prvnich par dni si tu clovek pripada jak ve vyhnanstvi :-/ zitra jdu rano k doktorovi tak doufam ze hned zacnou procedury aby se neco delo a nebyl cas na styskani .-)jestli budete mit pravidelne kavove sedanky, mohla bych se k vam nekdy pridat?

• Citovat
  • Upravit
115
30.4.12 14:00

Ahoj, tak jsem v pátek podala na VZP žádost a teď jen doufat … :-) Jak to probíhá u lázeňských švihaček ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
30.4.12 23:19

Mmaxina a ty jsi taky ve Frantovkach? Kde bydlis? My jsme mely s Jipovkou ;) vcera rande naslepo a z me stranky myslim ze dopadlo.dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí